Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دولت روحانی 3 نفر به عنان استاندار و 65 نفر به عنوان فرماندار منصوب شدند در حالی که خوزستان فقط 27 شهرستان دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب، مسئله مدیریت در ایران با کشورهای توسعه یافته بارها مقایسه شده است و به نتایج جالب توجهی در این باره رسیده است؛ در این مقایسه تاکید شد که در اکثر کشورهای توسعه یافته، ساختار دولت و حتی معاونان وزارت خانه‌ها با کنار رفتن رئیس جمهورتغییر نمی کتند و اگر حزب مخالف بر سر کار بیاید و زمام امور را در دست بگیرد باز هم ساختار اصلی دولت تغییر پیدا نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایران اما وضع به گونه‌ای پیش رفته است که با تغییر دولت‌ها، حتی بخشداران شهرهای کوچک هم تغییر پیدا می‌کنند و این در روند توسعه کشور اختلال ایجاد می‌کند.

پس از روی کار آمدن حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور دولت یازدهم، اوضاع مدیریت در خوزستان آشفته شد به گونه‌ای که تاکنون 3 نفر به عنوان استاندار خوزستان، عالی‌ترین مقام دولت در استان بوده‌اند؛ مقتدایی در همان ابتدای فعالیت دولت یازدهم جایگزین حجازی شد.

مقتدایی اما کسی نبود که تا پایان دولت یازدهم در قامت استاندار خوزستان بماند و در تاریخ 21 اردیبهشت 95 و بدون اطلاع قبلی تودیع شد تا فرج الله خبیر، معاون سیاسی و اجتماعی‌اش زمام امور را به دست به گیرد. دوران سرپرستی خبیر هم 40 روز بیشتر طول نکشید تا غلامرضا شریعتی به عنوان استاندار خوزستان معارفه شد.

در 4 ساله دولت یازدهم تا به این لحظه بیش از 65 فرماندار برای 27 شهرستان خوزستان منصوب شدند؛ همچنین در دوران مقتدایی 22 نفر به عنوان مشاور استاندار انتخاب شدند و در دوران شریعتی نیز 14 مشاور و 3 دستیار ویژه استاندار فعالیت خود را آغاز کردند.

ادارات کل استانداری خوزستان هم در این مدت از گزند تغییرات در امان نبودند و 30 نفر به عنوان مدیرکل و یا معاون مدیرکل در این مدت منصوب شدند. البته با ورود شریعتی سِمَت‌های جدیدی هم معرفی شد و یک نفر به عنوان نماینده تام الاختیار و یک نفر به عنوان مسئول پیگیری‌های ویژه استاندار خوزستان وارد استانداری شدند.

با توجه به اختیارات استاندار خوزستان در تغییرات در این مدت برای 17 نفر حکم معاونت در فرمانداری‌های شهرستان‌های خوزستان صادر شد و در این مدت 32 نفر حکم بخشداری نصیبشان شد.

در بخش معاونان استانداری خوزستان تاکنون 2 نفر به عنوان معاون سیاسی و اجتماعی، 2 نفر به عنوان معاون عمرانی، 2 نفر به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی منصوب شدند.

به گزارش رهیاب، در دوره4 ساله دولت یازدهم حدود 200 تغییر در مدیریت سیاسی استان انجام شد که این تغییرات معنایی جز ناکارآمدی این مدیران ندارد چرا که اگر این مدیران موفق عمل کرده‌ بودند و دولت در استان ثبات سیاسی داشت، شاهد این همه تغییر آن هم در 4 سال نبودیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۱۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمحمد حسینی، درباره نحوه تعامل و همکاری دولت با مجلس جدید، اظهار کرد: بنای ما بر همکاری، همراهی و تعامل مثبت با مجلس بوده و آنچه که نمایندگان در بحث های نظارتی مطرح کردند، این موارد را به جد دنبال کردیم تا پاسخگو باشیم و در جایی که لازم هست، درباره آنها توضیح دهیم. یا در بحث تقدیم لوایح سعی کردیم در کمیسیون همراهی لازم را داشته باشیم و در صورت امکان نظرات را اصلاح کنیم. یا اگر طرح هایی دادند که مناسب بوده آن طرح را تأیید کنیم.

بنابر گزارش شفقنا، وی ادامه داد: قطعاً با مجلس جدید هم این رویه ها را ادامه خواهیم داد. در دو سال گذشته تجربه جدیدی به دست آوردیم و امیدواریم که مدیران ارشد ما از افراط و تفریط در این باره اجتناب کنند و یک رابطه حسنه، معقول و منطقی با نمایندگان عزیز داشته باشند.

حسینی تأکید کرد: روابط مثبت و همکاری دولت و مجلس به نفع کشور است تا اینکه اصطکاک وجود داشته باشد و تنش ایجاد شود و در نهایت کارها با مشکل رو به رو شوند.

وی با بیان اینکه قطعاً با هماهنگی، همدلی و هم اندیشی، بهتر از گذشته می توانیم عمل کنیم، گفت: دولت و مجلس یازدهم همکاری خوبی با یکدیگر داشتند و امیدواریم که در مجلس دوازدهم تعامل بهتری حاصل شود و در نهایت این همکاری و هماهنگی به نفع مردم باشد.

وی درباره پیگیری لوایح اولویت دار در مجلس جدید بیان کرد: تاکنون بالغ بر ۲۶۰ لایحه به مجلس تقدیم شد که تعدادی از این لوایح به قانون تبدیل شدند، ولی تعداد قابل توجهی هنوز باقی مانده و در نوبت بررسی هستند. لوایح یک فوریتی و دو فوریتی یا لوایح اولویت دار مشخص شدند و سعی داریم با همکاری نمایندگان این لایحه ها را به سرانجام برسانیم.

حسینی اظهار داشت: در حال حاضر به دنبال این هستیم که بررسی «بودجه» و «برنامه هفتم توسعه» در مجلس یازدهم به پایان برسد. در موضوعات اجتماعی نیز کمیسیون اجتماعی اصرار دارد که مساله تعیین تکلیف تعطیلات مشخص شود و به مجلس آینده واگذار نشود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898571

دیگر خبرها

  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • تغییر ورزشگاه بازی استقلال ملاثانی-سپاهان با نظر شورای تأمین
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • تغییر فرمانداران در جهت پیشبرد و تحقق شعار سال
  • استاندار اصفهان: تغییر در سطح فرمانداران و مدیران کل
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • علت تغییر استاندار مازندران چه بود؟ | ویدئو
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم