Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@13:07:29 GMT

اجرای طرح روستای بدون بیکار در روستای ورکوره املش

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۲۰۹۳۲

اجرای طرح روستای بدون بیکار در روستای ورکوره املش

رئیس صندوق کارآفرینی املش از پرداخت ۱۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات در راستای اشتغال زایی به ۴۷ نفر خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایمان جعفرپور مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار لنگرخبر با اشاره به نگاه ویژه صندوق کارآفرینی به اشتغال‌زایی و حمایت از اقتصاد مقاومتی، گفت: با توجه به ارزیابی‌های انجام‌شده از شهر و روستاهای املش، روستای ورکوره به دلیل داشتن زمین‌های حاصلخیز و محصولات کشاورزی مرغوب و ارگانیک، داشتن نیروی کار جوان و تحصیل‌کرده، موقعیت مناسبی برای ایجاد اشتغال و افزایش توان اقتصادی خانوارهای روستایی ارزیابی شد کهطرح «روستای بدون بیکار» در ورکوره آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس صندوق کارآفرینی املش بابیان اینکه اشتغال‌زایی برای خانوارهای روستایی موجب جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر می‌شود، اظهار کرد: ایجاد فرصت شغلی جدید، جذب گردشگر، حمایت از صنعت گردشگری و محصولات روستا، افزایش درامد و رونق اقتصادی خانوارهای روستایی و شناساندن محصول منطقه به‌عنوان یک برند در سطح استان و کشور ازجمله اهداف اجرای طرح روستای بدون بیکار در ورکوره است.

وی گفت: ۷۰ متقاضی روستای ورکوره در ۲۷ نوع طرح متفاوت درخواست دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی کرده‌اند که مقدمات کار برای پرداخت در حال انجام است.

جعفرپور مقدم عنوان کرد: ۱۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به متقاضیان تسهیلات در سال ۱۳۹۵ پرداخت‌شده است که موجب اشتغال‌زایی برای ۴۷ نفر که زمینه اشتغال برای ۶۶ نفر فراهم‌شده است.

وی با اشاره به جمعیت ۵۵۰ نفری این روستا، عنوان کرد: مسافر کاشانه، احداث بازارچه محلی عرضه محصولات، پرورش دام و طیور، ایجاد فروشگاه محصولات ارگانیک نیز از طرح‌های اجراشده در این روستا است.

رئیس صندوق کارآفرینی املش تصریح کرد: پرورش قارچ خوراکی، بسته‌بندی محصولات زنبورعسل، واحد بسته‌بندی محصولات کشاورزی و لبنی و ایجاد پارکینگ اختصاصی برای گردشگران و مسافران از دیگر طرح‌ها جهت اشتغال‌زایی در روستای ورکوره است.

پایان پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون امور اجتماعی و توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان با بیان اینکه  توانمند سازی، راهکاری موثر برای برگشت ترک کنندگان اعتیاد به جامعه است، گفت: سال گذشته با اقدامات بهزیستی، برای 171 نفر از معتادان بهبودیافته شغل ایجاد شد.

رحیمی با بیان اینکه  برای اشتغال این افراد سال گذشته تسهیلاتی به مبلغ  2 میلیارد و 108 میلیون تومان پرداخت شده، افزود: این تسهیلات بسته به شغل آنها حدود 100 ، 150 و یا 200 میلیون تومان بوده که با سود 4 و 7 درصد و بازپرداخت 7 ساله اعطا شده است. 

وی با بیان اینکه از این تعداد دو نفر کارفرما و مابقی خود اشتغال شده اند، گفت: شغلهای ایجاد شده شامل تعویض روغن، آهنگری، گچکاری، زرشک پاک کنی، تراشکاری، فلزکاری، عطاری، کالای بهداشتی ساختمان ، میوه فروشی، خواربار فروشی ، کشاورزی و دامداری است. 

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط