Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ،با اعلام رسمی 6 نامزد احراز صلاحیت شده دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، از سوی شورای نگهبان، انتخابات 29 اردیبهشت ماه امسال وارد مرحله تازه ای شده و تنور انتخابات رفته رفته داغ تر می شود.
مجید مسلمی کارشناس ارشد علوم سیاسی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در جمهوری اسلامی ایران انتخابات تنها راه معرفی مستقیم مدیران در کشور توسط مردم است که این امر یا به صورت آراء مستقیم مردم و یا به صورت غیر مستقیم با آراء مردم انتخاب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: حتی انتخاب مقام معظم رهبری با آراء غیر مستقیم از سوی مردم انتخاب می شود که این امر یکی از ظرفیت های خوب در کشور ما محسوب می شود اما آنچیزی که همه ما ایرانیان باید بدانیم این است که با حضور حداکثری خود در پای صندوق های رای افراد اصلح را هم برای ریاست جمهوری و هم برای معرفی اعضای شورای شهر و روستا مد نظر قرار دهیم.
وی اظهار داشت: به طور قطع در بین نامزدهایی که احراز صلاحیت شده اند توانمندی های آنان در یک ردیف نیست و اگر آحاد مردم همه در پای صندوق حاضر نشوند رئیس جمهور یا اعضای شورای شهر با کسب حداقل آراء و توانمندی کمتر انتخاب و وارد عرصه مدیریتی کشور می شوند.
وی اضافه کرد: اگر یک رئیس جمهور بتواند با کسب آراء بسیار بالا انتخاب شود در عرصه بین المللی هم می تواند پشتوانه خوبی برای وی باشد .
سید علی اسد فرماندار بابلسر نیز به خبرنگار ایرنا گفت: تجربه تاریخی ثابت کرده است که ملت باوفای ایران در هر زمانیکه ضرورت ایجاد شود با حساسیت ورود پیدا کرده و افتخارات زیادی را خلق می کند.
وی بیان کرد: چشم های زیادی خارج از ایران به این کشور دوخته شده است و انتخابات 29 اردیبهشت ما را رصد می کنند .
وی افزود: اگر مردم با حضور حداکثری پای صندوق های رای حاضر شوند مدیرانی را می توانند انتخاب کنند که کشور را از گردنه های خطرناک عبور دهد و همچنین گره ای از مشکلات مردم را باز کنند.
وی گفت: در کشور ما مردم صاحبان اصلی این حکومت هستند که با آرائ خود خدمتگزاران به این ملت را انتخاب می کنند.
سید فاطمه حسینی دانشجوی جامعه شناسی دانشگاه مازندران نیز به خبرنگار ایرنا بیان کرد: کشور برای برقراری جمهوریت این نظام هزینه های زیادی پرداخت کرده است و امیدواریم همه ما قدر خون هایی که برای به ثمر رسیدن این انقلاب ریخته شده بدانیم و یکی از راههای قدرشناسی حضور و شرکت گسترده در انتخابات است.
وی افزود: اگر امروز کشورهایی در جهان حضور دارند که به پیشرفت های همه جانبه رسیدند به خاطر دارا بودن مدیران قوی در آن کشور بوده است که این افراد با هوشمندی از طریق مردم انتخاب شده اند.
وی گفت: همچنین برخی از کشورهایی را می بینیم که مردم بخاطر اینکه حضور گسترده ای در انتخابات نداشتند و مدیران ضعیف با آرائ پایین مجبور بوده اند تصمیمات بسیار مهمی برای مردم و شهروندان اتخاذ کنند و این امر صدمات زیادی به کشور وارد می کند.
وی اظهارداشت: امیدواریم در انتخابات جاری مردم ما با یک انتخاب اصلح بتوانند مسیر پیشرفت و توسعه را در کشور ادامه دهند و کارهای نیمه تمامی که در این کشور وجود دارد به پایان برسد.
براساس اعلام اسامی احراز صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان سید مصطفی آقامیرسلیم، اسحاق جهانگیری کوه شاهی، حسن روحانی، سید ابراهیم رییسی ساداتی، محمدباقر قالیباف و سید مصطفی هاشمی طبا شش نفری هستند که از سوی وزارت کشور برای کرسی ریاست جمهوری معرفی شده اند.
مازندران دارای سه میلیون و 300 هزار نفر جمعیت است که از این تعداد 2میلیون و 242 هزار نفر واجد شرایط رای می باشند.
خبرنگار: فریبرز سیفی**انتشار دهنده:سید محسن حسن نیا
7343/1899

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتراک ظرفیت‌های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی سه‌شنبه شب به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، با حضور در دانشگاه کراچی، در اجتماع جمعی از نخبگان، فرهیختگان، فعالان اقتصادی و علمای مذهبی این شهر، دیدارها و رایزنی‌های صورت گرفته میان مقامات دو کشور در اسلام‌آباد را در راستای توسعه روابط اقتصادی، تجاری، فرهنگی، علمی و فناوری میان دو کشور سودمند و مفید توصیف کرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه روابط دو کشور فراتر از همسایگی، در تاریخ، تمدن، فرهنگ و اعتقادات مشترک دو ملت ریشه دارد و پیوندی ناگسستنی میان دو ملت ایجاد کرده است، افزود: ارادت دو ملت به شخصیت نامدار و نام‌آوری چون امام خمینی (ره) ناشی از روحیه خداخواهی، ضد استکباری و ضد استعماری ایشان است و مردم دو کشور امام راحل را مظهر خداخواهی، عدالت‌خواهی و شخصیتی می‌دانند که در مقابل زیاده‌خواهی نظام سلطه ایستادگی کرده و ملت بزرگ ایران را به پیروزی رسانده است.

رئیسی همچنین اقبال لاهوری را شخصیتی با روحیه ضد استعماری، ضد استکباری، عدالت‌خواه، استقلال‌طلب و مورد احترام جهان اسلام و مردم کشورهای ایران و پاکستان توصیف و تصریح کرد: شخصیتی چون محمدعلی جناح نیز به دلیل برخورداری از همین روحیات و خصوصیات به نماد استقلال‌خواهی و ظلم‌ستیزی مردم پاکستان تبدیل شد و مانند سایر شخصیت‌های ضد استکباری و عدالت‌خواه مورد احترام و توجه مردم دو کشور و ملل مسلمان بوده و خواهد بود.

رئیس‌جمهور با اشاره به پایبندی جمهوری اسلامی ایران به شعارها و آرمان‌های انقلاب اسلامی، از جمله آزادی و استقلال‌خواهی گفت: با وجود گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب، مسئله آزادی قدس و احقاق حقوق ملت فلسطین همچنان مورد توجه و تأکید مردم ایران قرار دارد.

رئیسی با بیان اینکه تصور و تلاش آمریکا و برخی کشورهای غربی در راستای امنیت آفرینی برای رژیم صهیونیستی با عادی‌سازی روابط با برخی کشورهای منطقه با شکست راهبردی مواجه شده است، افزود: اساس رژیم صهیونیستی بر ظلم و تجاوز قرار دارد؛ اشغال و تجاوز بر اساس هیچ‌کدام از نظامات بین‌المللی برای اشغالگر و متجاوز مشروعیت و مالکیت ایجاد نمی‌کند، چه اشغال یک روز باشد و چه ۷۵ سال، به تصریح همه معاهدات بین‌المللی و نظامات حقوقی محکوم است و اشغالگر باید به سرعت اخراج، محاکمه و مجازات شود.

رئیس‌جمهور مقاومت و ایستادگی را در برابر سازش و تسلیم، راهبردی به ثمر نشسته دانست و با اشاره به دستاوردهای مقاومت در برابر نظام استکبار و تجاوز و جنایات رژیم صهیونیستی تصریح کرد: راه‌حل رفع مشکلات جهان اسلام و جلوگیری از تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و ظلم‌های نظام سلطه وحدت و انسجام در امت اسلامی و پرهیز از تفرقه و جدایی است.

رئیسی با اشاره به راهبرد امام راحل و رهبر معظم انقلاب برای حل مشکلات جهان اسلام از طریق وحدت، انسجام و مقاومت، از شکوه برگزاری راهپیمایی روز قدس امسال در همه امت اسلامی و همین‌طور گسترش آن به کشورهای غیر اسلامی و مشارکت انسان‌های آزاده گفت و افزود: رژیم صهیونیستی با وجود حجم بی‌سابقه جنایاتش در غزه تا امروز به طور کامل شکست خورده، زیرا نتوانسته است به هیچ یک از اهداف اعلامی‌اش برسد و در مقابل این مردم مظلوم و مقاوم غزه هستند که با مقاومت خود پیروزی را در این میدان نصیب خود کرده‌اند.

رئیس‌جمهور جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در سوریه را ناشی از همین شکست و استیصال دانست و افزود: ملت ایران با پاسخ قاطع خود رژیم صهیونیستی را به شکل مؤثری تنبیه کرد.

رئیسی با اشاره به بی‌عملی و ناکارآمدی سازمان‌های بین‌المللی مدعی دفاع از حقوق بشر و امنیت در جهان گفت: تلاش‌های برخی کشورها برای ملزم کردن رژیم صهیونیستی به توقف جنایاتش در غزه، بارها با حق وتوی آمریکا بی‌اثر شده و امروز سؤال ملت‌های آزاده این است که آیا نباید نظامی عادلانه جایگزین این ساختار ناعادلانه شود که توانایی دفاع از مظلوم و نشاندن ظالم سر جای خود را ندارد!

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه تردید نداریم که نظمی عادلانه جایگزین نظم فعلی خواهد شد، افزود: اراده و خواست ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواهان جهان تحت لوای انسجام و یکپارچگی برای آزادی قدس و پیروزی فلسطین حتماً محقق خواهد شد.

رئیسی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به توافقات صورت گرفته میان ایران و پاکستان برای گسترش روابط در سطوح مختلف و هدف‌گذاری برای رسیدن حجم تبادلات تجاری به ۱۰ میلیارد دلار در قدم اول، مرز بیش از ۹۰۰ کیلومتری دو کشور را فرصتی ارزشمند برای توسعه، رفاه و رونق مناطق مرزی دانست.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه ملت ایران با وجود همه تحریم‌ها و فشارها، پیشرفت‌های بزرگی در عرصه‌های علمی، فناوری و اقتصادی داشته است، ایران امروز را کشوری پیشرفته و فناور توصیف کرد که می‌تواند با به اشتراک گذاشتن ظرفیت‌های متقابل با پاکستان گام‌های بلندی در تأمین منافع و پیشرفت دو طرف بردارد.

رئیسی با تأکید بر اینکه تجارت غیررسمی بین دو کشور باید به تجارت رسمی تبدیل شود، تحقق این هدف را نیازمند همکاری صمیمانه همه فعالان اقتصادی و تجار دو کشور دانست و از فعالان اقتصادی و تجار دو کشور خواست تلاش خود را برای بالفعل کردن ظرفیت‌های متقابل مضاعف کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • کارگر قشری تاثیرگذار در رشد وشکوفایی اقتصاد درکشور
  • اشتراک ظرفیت‌های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می‌شود
  • خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس
  • متهم شدن برخی از مدیران سابق سازمان حفظ نباتات به قاچاق
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی