Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سرطان سينه و نوشيدن شير آيا ميدانستيد با مصرف شير در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار خواهيد گرفت افرادي که شير زيادي در طول روز مي نوشند بيشتر از ديگران در معرض ابتلا به اين سرطان خطرناک هستند. تحقيقات انجام شده در نروژ نشان داد، افرادي که در روز سه فنجان شير مي نوشند […]

سرطان سينه و نوشيدن شير
آيا ميدانستيد با مصرف شير در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار خواهيد گرفت افرادي که شير زيادي در طول روز مي نوشند بيشتر از ديگران در معرض ابتلا به اين سرطان خطرناک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تحقيقات انجام شده در نروژ نشان داد، افرادي که در روز سه فنجان شير مي نوشند سه برابر بيشتر از کساني که تنها يک فنجان و يا حتي نصف فنجان شير مي نوشند در معرض ابتلا به سرطان سينه قرار دارند.
بنابراين گزارش عوامل زيادي موجب شده که شمار مبتلايان به سرطان سينه در جهان افزايش يابد، شير يکي از دلايل ابتلا به اين بيماري است تا قبل از اين تحقيق دانشمندان بر اين باور بودند که شير در سرعت پيشرفت اين سرطان تاثير مي گذارد اما اکنون اظهار مي کنند که اين نوشيدني در گسترش و ايجاد سرطان دخيل است.

براساس گزارش ها سرطان سينه در فنلاند، سوئد، بريتانيا، کانادا و امريکا که مصرف شير بالايي دارند، شايع تر از کشورهاي ديگر است.
دانشمندان در نتيجه تحقيقات دريافتند که هورمون ها و ترکيبات اضافه شده مصنوعي به شير طبيعي در کارخانه ها خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي دهد، از جمله ترکيبات اضافه شده مي توان مکمل هاي فرآوري شده ويتامين D را نام برد که به طور منظم به شير و ساير فرآورده هاي لبني اضافه مي شود.
در اين تحقيق افرادي که از اين ماده لبني غني شده با مکمل ويتامين D استفاده مي کردند دو برابر مصرف کننده هاي شير طبيعي به سرطان سينه مبتلا شدند.
 گفتني است؛ عوامل ديگري مانند کاهش مصرف سبزيجات طبيعي و ماهي، افزايش مصرف خميرها و شکر فرآوري شده ميزان ابتلا به اين سرطان را افزايش مي دهد.
دکتر سلام
اخبار مرتبط:
علت ابتلا به سرطان سينه چيست
علائم و نشانه هاي سرطان سينه
آيا گذاشتن پروتز سينه باعث ايجاد سرطان سينه ميشود؟
همه خانمها از اين نکات کليدي درباره سرطان سينه اطلاع يابند
کاهش ريسک ابتلا به سرطان سينه با خوردن تخم ‌مرغ

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۲۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف سیگار باعث بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلاء به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را ازدست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

کد خبر 6096974 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • اتفاقی که بعد از نوشیدن هر روز چای در بدن می‌افتد
  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند