Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@23:17:39 GMT

لوازم خانگی چی بخریم؟خراب شد چی کار کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۲۲۹۲۵

لوازم خانگی چی بخریم‌؟ خراب شد چی کار کنیم؟ در ادامه به 15 نکات مهم از لوازم خانگی اشاره می‌شود. آفتاب‌‌نیوز :

مجموعه آی پی امداد دارای نمایندگی بیش از 50 برند تعمیرات لوازم خانگی و با نیم قرن تجربه‌: طبق نظر‌سنجی که از مشتریان خود به عمل‌آورده، به این نتیجه رسیده است که جهت رفاه حال شهروندان؛ راهنمای خرید انواع لوازم خانگی‌، سوالات متداول مشتریان درباره تعمیرات انواع لوازم خانگی و جواب آنها‌، آموزش تعمیرات لوازم خانگی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را در سایت تحت پوشش قرار دهد‌.

راهنمای خرید یخچال‌، راهنمای خرید ماشین لباسشویی‌، راهنمای خرید ماشین ظرفشویی‌، راهنمای خرید اسپیلت‌، راهنمای خرید اجاق گاز‌، راهنمای خرید مایکروفر، راهنمای خرید جاروبرقی، سوالات متداول مشتریان درباره تعمیرات یخچال، تعمیرات ماشین لباسشویی، تعمیرات ماشین ظرفشویی، تعمیرات کولرگازی، تعمیرات اجاق گاز، تعمیرات مایکروفر، تعمیرات جاروبرقی، آموزش تعمیرات و.... بسیاری از هموطنان عزیزمان وقتی در رابطه با تعمیرات لوازم خانگی به مشکل برمی‌خورند، با مشکلات زیر مواجه می‌شوند:

لوازم خانگی خراب شد، به کجا مراجعه کنیم؟

نمایندگی تعمیرات لوازم خانگی کجاست؟

هزینه تعمیرات لوازم خانگی چه قدر می‌شود؟

با مراجعه به لینکهای زیر خیلی از مشکلات شما حل خواهد شد

تعمیرات انواع یخچال سراسر تهران بزرگ نمایندگی

تعمیرات انواع ماشین لباسشویی سراسر تهران بزرگ نمایندگی

تعمیرات انواع ماشین ظرفشویی سراسر تهران بزرگ نمایندگی

تعمیرات انواع کولرگازی سراسر تهران بزرگ نمایندگی

تعمیرات انواع اجاق گاز سراسر تهران بزرگ نمایندگی

تعمیرات انواع مایکروفر سراسر تهران بزرگ نمایندگی

در ضمن ما برای شفاف‌سازی بیشتر و جلب رضایتمندی مشتری‌، هزینه تعمیرات لوازم خانگی را پوشش داده‌ایم‌.

ما از اونی که فکرش رو بکنید سریعتر هستیم‌، به محض اینکه با ما تماس بگیرید‌، اواپراتورها شما را به صورت تلفنی راهنمایی می‌کنند‌ که اگه مشکل جزئی بود، خودتون رفعش کنید و هزینه‌ای هم پرداخت نکنید‌، اما اگر مشکل جدی بود نگران نباشید‌، چونکه تکنسینهای ما ظرف مدت کمتر از یکساعت در محل حاضر می‌شوند و هر خدماتی که مجموعه ما بدهد دارای یکسال ضمانتنامه رسمی میباشد تا از هر لحاظ اطمینان کامل حاصل کنید.

نمایندگی تعمیرات

آاگ، بوش، جنرال الکتریک، دوو، آدمیرال، کنوود، فریجیدر، اسنوا، سامسونگ، الجی، زیمنس، کنمور، وستینگهاوس، بکو، ویرپول، آریستون، هیتاچی و ...

خدمات مجموعه آی پی امداد‌:

تعمیر یخچال در محل، تعمیر ماشین لباسشویی، تعمیر ماشین ظرفشویی ، تعمیر اسپیلت ، تعمیر اجاق گاز ، تعمیر مایکروفر ، تعمیر جاروبرقی ، فروش قطعات جاروبرقی ، تعویض فیلر تصفیه آب یخچال ساید بای ساید، فروش قرص ماشین ظرفشویی ، فروش شوینده

15 نکات مهم از لوازم خانگی:

1 : هنگام خرید به برچسب مصرف انرژی دقت فرمایید.

2 : حتما از محافظ برق استفاده نمایید.

3 : یخچالهایی که برفک می‌زنند باید به سرعت برفک‌زدایی شود، در غیر این صورت به مروور برودت کم می‌شود.

4 : حداقل 2 سانتیمتر پیرامون یخچال فاصله داشته باشد.

5 : در مواقعی که به مسافرت می‌روید و یا خانه را ترک می‌کنید، ترموستات یخچال را روی درجه پایین تنظیم نمایید تا تا موتور کمپرسور یخچال کمتر کار کند.

6 : استفاده بیش از حد نرمال از پودر ماشین لباسشویی باعث بهتر شستن لباسهای شما نمی‌شود.

7 : هنگام استفاده از نرم‌کننده ابتدا آن را با آب رقیق کنید بعد در مخزن بریزید.

8 : بعد از هربار استفاده از ماشین لباسشویی خود به دستگاه 2 ساعت استراحت دهید.

9 : برای اینکه بیشترین بهره را از ماشین ظرفشویی ببرید، ظروف را در جهت افشانه آب در آن بچینید و دهانه فنجان و لیوان را به سمت پایین قرار دهید.

10 : مخترع ماشین ظرفشویی یک خانم ثروتمند بوده است.

11 : اطراف کولرگازی را به درستی درزگیری نمایید و از قرار دادن اسپیلت در معرض نور خورشید بپرهیزید.

12 : برای جلوگیری از خشک شدن غذا ظروف را با درپوش بگذارید.

13 : تعداد شعله‌های اجاق گاز را نسبت به تعداد اعضای خانواده و نیاز روزانه شما از اجاق گاز انتخاب نمایید.

14 : هنگام خرید از انتخاب جاروبرقی با توان 1000 واتخودداری فرمایید.

15 : هرگز با جاروبرقی ته سیگار، خاکستر سیگار، زباله‌های تیز و شاخ و برگ گل را جارو نکنید.

تلفن نمایندگی‌ها در سراسر تهران بزرگ

شمیرانات : 26154968

شمال : 22729703

شهرک غرب : 88972002

مرکز : 88959591

غرب : 44840509

شرق : 77170036

جنوب : 66715774

شبانه روزی : 09123336936

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟

میزان مصرف برق یخچال فریزر‌های خانگی در طول یک شبانه‌روز بسته به نوع تکنولوژی ساخت و کارخانه سازنده آن از ۱.۸ تا سه کیلووات ساعت متغیر است. اگر میانگین مصرف برق یخچال فریزر‌ها را درحدود ۲.۵ کیلووات ساعت در شبانه‌روز در نظر بگیریم، برق مصرفی این دستگاه‌ها به طور متوسط در هر ماه ۷۵ کیلووات ساعت است که با احتساب ۲۱ میلیون دستگاه یخچال فریزر به طور تخمینی در کشور، سالانه ۲۷۵۰۰ گیگاوات ساعت برق توسط این دستگاه‌ها مصرف می‌شود.

در این بین یخچال‌های بدون برچسب یا بازده انرژی پایین (F و G) تقریبا دو برابر یخچال‌های بهینه و بازده انرژی بالا (A و +A) برق مصرف می‌کنند که مصرف‌کنندگان می‌توانند با اجرای راهکار‌ها و رعایت توصیه‌هایی نقش موثری را در کاهش مصرف انرژی این وسائل و در نهایت کاهش هزینه‌های خود ایفا کنند.

مصرف‌کنندگان باید هنگام خرید یخچال فریزری را انتخاب کنند که با توجه به برچسب انرژی دارای بالاترین بازده و کم‌ترین مصرف انرژی باشد. همچنین حجم یخچال فریزر باید با توجه به نیاز و تعداد افراد خانواده انتخاب شود تا از فضای آن به طور کامل استفاده شود. در بسیاری از موارد یک یخچال فریزر ۱۴ فوت می‌تواند نیاز یک خانواده دو تا چهار نفره را برآورده سازد.

علاوه‌براین برفک‌های یخچال و فریزر را به طور منظم آب کنید، زیرا با افزایش قشر برفک، مصرف انرژی بالا می‌رود، با انتخاب یخچال‌های مجهز به سیستم برفک‌زدای اتوماتیک (NoFrost)، مصرف برق بدون دخالت مصرف کننده کاهش می‌یابد.

وقتی یخچال یا فریزر در کنار دستگاه‌های گرمازا مثل اجاق گاز، آبگرم کن، شوفاژ و همچنین زیرنور مستقیم خورشید قرار داشته باشد، مصرف انرژی آن افزایش می‌یابد، لذا اگر مکان مناسب دیگری برای یخچال فریزر در آشپزخانه وجود ندارد، با یک پوشش مناسب (عایق حرارتی) یخچال فریزر را از حرارت و گرما حفظ کنید.

علاوه بر این فضای پشت یخچال و فریزر برای گردش هوا باید حداقل به اندازه ۱۰ سانتی‌متر با دیوار فاصله داشته باشد. ضمنا لازم است لوله‌های پشت یخچال و فریزر حداقل سالی دوبار گردگیری شود. رعایت این موارد سبب انتقال حرارت بهتر بین هوا و لوله‌ها خواهد شد.

پایه‌های یخچال فریزر باید روی یک سطح تراز و صاف قرار گیرد. عدم رعایت این موضوع باعث می‌شود تا در یخچال به طور کامل بسته نشده، در نتیجه هوای سرد یخچال، خارج  و هوای گرم وارد آن شود که باعث افزایش کارکرد یخچال و در نهایت بالا رفتن مصرف برق آن می‌شود.

مواد غذایی پخته شده و داغ را پیش از سرد شدن کامل داخل یخچال فریزر قرار ندهید و از گذاشتن همزمان مقدار زیادی مواد غذایی داخل یخچال و به ویژه فریزر خودداری کنید. این کار فشار زیادی را بر موتور آن واحد خواهد کرد.

از کنار هم چیدن و چسباندن ظروف و مواد غذایی داخل یخچال فریزر پرهیز کنید، چرا که این کار گردش هوا را در داخل یخچال فریزر دچار اختلال کرده و سبب افزایش مصرف برق می‌شود.

برای نگهداری مواد غذایی، پس از گذاشتن آنها داخل کیسه‌های فریزر، درب آنها را به صورتی ببندید که دیگر هوای اضافی در داخل آن وجود نداشته باشد. در ضمن روی هر یک از کیسه‌ها، برچسبی که حاوی مشخصاتی نظیر نام مواد غذایی، نوع آن (سرخ شده، پخته، خام و …) و تاریخ انجماد است را بچسبانید. چنین برچسبی را با اطلاعات کلی‌تر شامل فهرست مواد غذایی داخل هر سبد، کشو، قفسه و یا طبقه نیز تهیه کرده و در محل مناسب بچسبانید. به این ترتیب دستیابی به مواد غذایی مورد نیاز بسیار آسان، سریع و سهل‌الوصول خواهد شد.

از باز و بسته کردن بیهوده درب یخچال یا فریزر پرهیز کنید و سعی کنید در موقع باز کردن درب، مدت طولانی باز نماند. همچنین نوار لاستیکی درب یخچال وفریزر به مرور زمان، انعطاف و کارآیی خود را از دست می‌دهد. توصیه می‌شود که سالی یک بار سالم بودن نوار‌ها کنترل شود تا در صورت کوچک‌ترین نشت هوا، نسبت به تعویض آنها اقدام گردد.

افتادگی درب یخچال یا فریزر به مرور زمان باعث بسته نشدن کامل درب و جدا شدن نوار لاستیکی از درب یخچال می‌شود که باید نسبت به تعویض لولای درب اقدام گردد تا از اتلاف برق به جهت خروج هوای سرد یخچال جلوگیری شود.

از گذاشتن بطری‌های حاوی نوشابه‌های گازدار در قسمت جایخی یخچال‌ها و یا قرار دادن آنها در فریزر جدا خودداری نمایید. این کار باعث می‌شود تا پس از انجماد کامل مایع در داخل بطری، درب بطری باز شود و یا براثر فشار زیاد به بطری، بطری شکسته و مایع آن در داخل فریزر و یا جایخی یخچال پراکنده شود.

عدم رعایت همین موضوع باعث می‌شود تا حداقل زمانی بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یخچال فریزر را برای تمیز کردن ناشی از ترکیدن بطری باز بگذاریم که خود باعث اتلاف انرژی زیادی خواهد شد.

از قراردادن انواع قوطی‌های کنسرو، رب گوجه فرنگی، گالن‌ها و بطری‌های حاوی شربت، ترشیجات، شیشه‌های مربا، عسل و … داخل یخچال خودداری کنید. این کار باعث اشغال بی‌مورد فضای یخچال و به طبع آن افزایش مصرف برق دستگاه خواهد شد.

با توجه به این‌که در فصول گرم دلیل باز و بسته شدن زیاد درب یخچال به منظور استفاده از آب خنک است، حتی‌الامکان در هنگام خرید این وسیله، یخچال فریزری را انتخاب کنید که دارای آب سرد کن باشد.

در صورت تمایل و نیاز به خرید یخچال فریزر‌های سایدبای‌ساید حتما دستگاهی را انتخاب کنید که علاوه بر داشتن آب سردکن و یخ‌ساز دارای درب‌های مجزا باشد. همچنین در هنگام خرید به بسته شدن کامل درب‌ها و مرغوبیت و چسبندگی نوار لاستیکی درب یخچال فریزر دقت و توجه کافی داشته باشید.

تنظیم صحیح و به موقع ترموستات یخچال و یا فریزر نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی این وسائل خواهد داشت و به عبارتی تنظیم نادرست و یا عدم توجه به تنظیم به‌موقع ترموستات باعث فاسد شدن و یا یخ‌زدگی مواد غذایی و به طبع آن افزایش مصرف انرژی خواهد شد؛ بنابراین درجه ترموستات فریزر را معمولا روی ۱۸ درجه زیر صفر و درجه ترموستات یخچال را روی چهار درجه بالای صفر تنظیم کنید.

برای شست‌وشوی جداره‌های داخلی یخچال فریزر چه هنگامی که برای اولین بار می‌خواهید از آن استفاده کنید و چه زمانی که قصد تمیز کردن آن را دارید، از مخلوط آب نیم گرم و جوش شیرین (هر لیتر آب یک قاشق جوش شیرین) و یک قطعه اسفنج نرم استفاده کنید و سپس آن را با پارچه‌ای نرم و تمیز خشک کنید.

پس از هربار شست‌وشو برای یکنواخت شدن سرمای داخل یخچال فریزر باید مدتی (از زمان روشن شدن اولیه تا خاموش شدن کمپرسور یخچال) یخچال فریزر خالی بوده و با درب بسته کار کند.

در خصوص برچسب انرژی این محصول نیز باید گفت، برچسب انرژی از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده که هر قسمت نمایانگر اطلاعاتی است که خریداران یخچال فریزر می‌توانند با توجه به این اطلاعات درهنگام خرید، دستگاهی را انتخاب کنند که در مقایسه با سایر مدل‌های مشابه از کارآیی و بازدهی بیشتر و مصرف انرژی کمتری برخوردار باشد.

سه قسمت اولیه این برچسب که در تمامی وسائل انرژی بر خانگی مشترک است به ترتیب نمایانگر علامت تجاری شرکت سازنده، نام شرکت سازنده و مدل دستگاه است. قسمت چهارم آن نیز آرم سازمان ملی استاندارد و قسمت پنجم که مهم‌ترین بخش آن محسوب می‌شود برچسب انرژی است به وسیله (۷) حرف لاتین از +++A تا D و (۷) رنگ سبز تا قرمز مشخص شده و هر یک از حروف و رنگ‌ها معرف درجه‌ای از مصرف انرژی دستگاه است.

حرف A+++ و رنگ سبز پررنگ نشانگر کم‌ترین مصرف انرژی و بیشترین بازدهی و حرف D و رنگ قرمز نشانگر بیشترین مصرف انرژی و کمترین میزان بازدهی دستگاه است. مصرف‌کنندگان می‌توانند در هنگام خرید یخچال فریزر با دقت و توجه به حرف لاتین درج شده و رنگ مشخص شده دراین قسمت از میزان کارآیی و بازدهی و همچنین مصرف انرژی دستگاه اطلاع یابند.

 ردیف‌های بعدی در یخچال فریزر نشانگر میزان مصرف انرژی دستگاه مورد نظر براساس استاندارد ملی تدوین شده براساس کیلووات ساعت در سال، حجم خالص یخچال فریزر براساس آزمون استاندارد، درجه بندی قسمت انجماد و میزان صدای تولید شده توسط یخچال فریزر را نشان می‌دهد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • هامبوگ جشن صعود دشمنش را خراب کرد
  • قیمت تعمیر انواع مبل
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • سرقت های سریالی قهرمان کشتی در تهران| نیما می گوید شکست عشقی خورد و ...
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است