Web Analytics Made Easy - Statcounter

افرادی که تاتو میکنند بهتر است از بهداشت وسائل تاتو اطمینان حاصل کنند چون انواع امراض عفونی سلامتی آن ها را تهدید میکند، تزریق دائم و طولانی مدت این مواد به زیر پوست می توانند به مرور زمان سلامتی ما را در معرض خطر قرار داده و باعث ایجاد اختلال در سیستم ایمنی بدن شده و بیماری سارکوئیدوز را ایجاد کند آفتاب‌‌نیوز : تاتو و بروز علائم نقص ایمنی بر روی پوست
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اشاره به تاتو یا خالکوبی که تزریق مواد رنگی به زیر پوست است، گفت: تاتو علائم بیماری سارکوئیدوز را که یک نوع بیماری سیستم ایمنی است، آشکار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سارکوئیدوز از جمله بیماری های سیستم ایمنی بدن محسوب می شود که عامل دقیقی برای آن مشخص نشده است. سیستم ایمنی به مکانیسم دفاعی بدن در برابر بیماری ‌های مختلف و عفونت اطلاق می شود.
غدد لنفاوی به عنوان یک مکانیزم دفاعی که در نواحی مختلف بدن هستند و نقش فعالی در سیستم ایمنی دارند، بر اثر بیماری سارکوئیدوز بیش از حد بزرگ می شوند.
ریه مهمترین عضوی است که به واسطه سارکوئیدوز درگیر می شود اما این بیماری می تواند سایر اعضای بدن از جمله کلیه، مغز، قلب و چشم را هم درگیر کند.
هرچند عامل ابتلا به سارکوئیدوز ناشناخته است اما گمان می رود که عوامل ژنتیک یا باکتری ها و ویروس ها در ابتلا به این بیماری نقش داشته باشند.
دکتر عاطفه عابدینی گفت: تاتو باعث می شود تا سیستم ایمنی بدن فعال شود و بسیاری از زنان بعد از انجام این عمل زیبایی متوجه ابتلای خود به این نوع بیماری می شوند. در واقع، دستکاری در یک قسمت بدن سبب آشکار شدن آن روی پوست می شود.
وی ضمن توصیه به زنان که به منظور حفظ سلامتی شان برای تاتو اقدام نکنند، افزود: جای اسکار جراحی ممکن است با ضایعات پوستی همراه باشد و افرادی هم که دچار اسکارهای پوستی هستند بیشتر در معرض خطر بیماری سارکوئیدوز می باشند. این افراد حتما باید برای بررسی های دقیق به پزشک مراجعه کنند.
وی سارکوئیدوز را قابل کنترل دانست و گفت: هرچند مرگ و میر افراد مبتلا به این بیماری کم است، مگر اینکه ریه را به صورت شدید درگیر شده باشد، اما به هر حال می تواند در بیمار ناتوانی ایجاد کند.

سارکوئیدوز در گیلان و مازندران شیوع زیادی داردوی با اشاره به این که بیماری سارکوئیدوز در استان های گیلان و مازندران شیوع زیادی دارد، گفت: دلایل شیوع این بیماری در مناطق شمالی کشور تاکنون مشخص نشده و محققان در تلاش برای دستیابی به علت آن هستند.
فوق تخصص ریه گفت: برآورد می شود که حدود ۱۵ هزار نفر در ایران مبتلا به این بیماری باشند ولی به علت ناشناخته بودن بیماری و دشواری تشخیص آن، به نظر می رسد دامنه شیوع بسیار بیشتر از این تعداد باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه شیوع سارکوئیدوز در زنان تاحدودی بیشتر از مردان است، بیان کرد: این بیماری معمولا در اطفال و کودکان مشاهده نمی شود و در ۲ دوره سنی، شیوع دارد که دوره اول بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی و دوره دوم پس از سن ۵۰ سالگی است.
وی اظهار کرد: این بیماری در خاورمیانه در ترکیه و ایران خیلی شایع است اما در کشورهای همسایه کمتر گزارش می شود که این موضوع می تواند بر اثر تشخیص ندادن آن باشد.

بررسی تازه ترین راه های تشخیص و درمان در دومین کنگره «تازه های سارکوئیدوز»وی گفت: کنگره یک روزه تازه های سارکوئیدوز به همت پژوهشکده سل و بیماری های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور ارتقای دانش و کمک به راه های تشخیصی و درمانی با حضور استادان، ۳۱ فروردین ماه در سالن همایش های امیرکبیر بیمارستان دکتر مسیح دانشوری برگزار گردید.
عابدینی افزود: در این رویداد، مباحث بیماری های گرانولوماتوز ریوی، پاتولوژی سارکوئیدوز، تازه های درمانی ریه در سارکوئیدوز، درگیری های قلب و عروق در سارکوئیدوز، درگیری های چشمی در سارکوئیدوز، درگیری های پوستی در سارکوئیدوز و درگیری های غیر ریوی در سارکوئیدوز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۳۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!

رژیم غذایی شما قطعاً در سلامتی شما نقش دارد، از جمله سیستم ایمنی که بر شدت شوره سر مؤثر است.

اسید‌های چرب امگا ۳:

به گزارش جام جم، این چربی‌های سالم که در ماهی‌هایی مثل سالمون و ماکرل، بذر کتان و گردو وجود دارند به دلیل خواص ضدالتهابی معروف‌اند و می‌توانند به کنترل علائم شوره سر کمک کنند.

ویتامین B ۶ و B ۱۲:

گوشت کم‌چرب، تخم‌مرغ و غلات غنی شده می‌توانند این ویتامین‌های مهم را برای بدنتان تأمین کرده و به پیشگیری از شوره سر کمک کنند.

زینک (روی) و سلنیوم:

این دو ماده مغذی در غلات سبوس‌دار، بعضی از غذا‌های دریایی و مغز‌ها وجود دارند. دو ماده معدنی زینک و سلنیوم می‌توانند پوسته و التهاب را کاهش دهند.

پروبیوتیک‌ها:

غذا‌هایی مانند ماست، کفیر و دیگر غذا‌های تخمیری می‌توانند سلامت روده‌ها و سیستم ایمنی را قوی‌تر کرده و در نتیجه به کنترل شوره سر کمک کنند.

دیگر خبرها

  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی
  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم