Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام-شهرستان دره شهر در جنوب استان ایلام این روزها در فصل بهار شاهد رونق کشاورزی است و طبق گفته مسئولان ارزش تولیدات کشاورزی این شهرستان بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان است.

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها: شهرستان دره شهر در جنوب استان ایلام یکی از مهم‌ترین قطب‌های کشاورزی استان ایلام است که به دلیل وجود رودخانه سیمره و آب و هوای مناسب از مهم‌ترین مناطق برای کشت انواع محصولات کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شهرستان یکی از قطب‌های اصلی تولید خیار در کشور است، علاوه بر این محصول باقلا، گندم، ذرت، برنج، طلابی، کلزا و..دیگر محصولات کشت شده توسط کشاورزان شهرستان است.

کشاورزان این شهرستان چهار فصل مشغول فعالیت هستند و طبق گفته مسئولان، سال ۹۵ بیش از ۱۱۲ هزار تن انواع محصول به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان در سطح شهرستان برداشت‌شده است.

فصل بهار و اوج کشاورزی در شهرستان دره شهر

طیار فیلی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دره شهر در این ارتباط به خبرنگار گفت: شهرستان دره شهر در فصل بهار شاهد اوج فعالیت‌های کشاورزی است و خوشبختانه روند بارندگی‌های سال زراعی جاری باعث رونق کشاورزی در سال جاری هم شده است.

وی عنوان کرد: عمده محصولات این شهرستان در این فصل شامل خیار، باقلا، گندم، کلزا، طالبی و..است که طی سال گذشته بیش از ۱۱۲ هزار تن انواع محصول به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان در شهرستان برداشت‌شده است.

وی تصریح کرد: محصولات تولیدشده در این شهرستان شامل محصولات زراعی، آبزیان، دامی و..بوده است.

وجود محصولات متنوع کشاورزی در این فصل از سال در شهرستان این منطقه رو قطب صادرات تبدیل کرده است، هم‌اکنون محصولات این شهرستان به کشورهای همسایه نیز صادر می‌شودفیلی با اشاره به اینکه وجود محصولات متنوع کشاورزی در این فصل از سال در شهرستان این منطقه رو قطب صادرات تبدیل کرده است، گفت: هم‌اکنون محصولات این شهرستان به کشورهای همسایه نیز صادر می‌شود.

وی افزود: هم‌اکنون برداشت باقلا در سطح ۳۵۰ هکتار از اراضی به ارزش چهار میلیارد تومان آغازشده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دره شهر اظهار داشت: سالانه بیش از ۳۰ هزار گندم، یک هزار و ۲۰۰ تن ذرت، ۵۵۰ تن ماش، پنج هزار تن طالبی، ۸۰ هزار تن خیار و..در شهرستان تولید می‌شود.

وی افزود: چند کارخانه صنایع تبدیلی در شهرستان نیز فعال‌شده که هم‌اکنون رونق کشاورزی باعث رونق واحدهای تولیدی شهرستان نیز شده است.

فیلی اظهار داشت: نبود مراکز خرید تضمینی، فقدان میدان میوه و تره‌بار و وجود دلالان ازجمله مشکلات تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در این شهرستان است.

وی گفت: کشاورزی عمده شغل مردم شهرستان دره شهر است و بخش مهمی از درآمد مردم محسوب می‌شود، بنابراین هرساله روند تولیدات در شهرستان در حال افزایش است.

تکمیل زنجیره تولید اولویت وزارت جهاد کشاورزی

سد محمد تراب میری رئیس جهاد کشاورزی استان ایلام نیز در این ارتباط افزود: شهرستان دره شهر یکی از مناطق مستعد کشاورزی شهرستان است که اقتصاد مقاومتی در این شهرستان در این بخش تحقق‌یافته است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی تکمیل کردن چرخه تولید و صنایع تبدیلی است که خوشبختانه این مهم در شهرستان دره شهر برای چند محصول شکل‌گرفته است.

میری تصریح کرد: شهرستان دره شهردارای ۴۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دیم و آبی است که بیش‌ترین محصولات زراعی کشت شده در این منطقه غلات است و ۱۱ نوع حبوبات در آن کاشت و برداشت می‌شود.

وجود ۱۸۵ هزار رأس دام در شهرستان دره شهر

شجاع زینی رئیس اداره عشایری دره شهر نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیش از ۱۸۰ هزار رأس دام سبک و سنگین در شهرستان وجود دارد و سالانه ۱۰ هزار انواع فرآورده‌های دامی در این شهرستان تولید و روانه بازار می‌شود.

وی بیان داشت: روزانه به‌طور میانگین یک و نیم تن شیر و در مجموع سالانه ۱۰ هزار تن شیر در شهرستان تولید می‌شود که همین مسئله باعث شده این شهرستان یکی از قطب‌های تولید شیر در کشور باشد.

وی بیان داشت: ارزش تولیدات عشایر شهرستان دره شهر بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال است که ۲۰ درصد محصولات در داخل استان مصرف و مابقی به دیگر نقاط کشور ارسال می‌شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۶۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر علیرضا رهایی در آیین افتتاح موزه دانشگاه امیرکبیر، دنیای امروز را دنیای علم و فناوری توصیف کرد و افزود: آنچه که موجب تفوق و برتری کشورها محسوب می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه که در کشورما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد ولی خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات مقام معظم رهبری و تاسیس و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد.
رهایی با بیان اینکه کشور در مسیر تحولی در این حوزه قرار گرفته است، یادآور شد: ایجاد معاونت علمی و پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، خاطرنشان کرد: با این اقدام، ملزومات تحقق این شعارها مطرح شد که چه تحقیقات و توسعه‌ای رخ دهد تا صنعت دانش بنیان محقق شود. اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

وی این تولید را شامل تولید دانش بنیان ذکر کرد و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم نقش دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در این مسیر هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است و به اعتقاد به اینکه همه پتانسیل دانشگاه را باید در توسعه صنعت قرار دهد، نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.
وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز معلم، ابراز امیدواری کرد که اساتید این دانشگاه و سایر دانشگاه ها با درک شرایط خطیر امروز، مشاهده می کنند که کشور و نظام در یک موقعیت ویژه قرار گرفته است؛ از یک سو هجوم دولت‌های استکباری با اعمال تحریم‌ها علیه کشور و از سوی دیگر فشارهایی که بر ملت مظلوم فلسطین ایجاد و باعث شده مردم فلسطین شهدای بسیار زیادی به جهان اسلام تقدیم کنند.

ربیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: در این شرایط خطیر موضوعات و همکاری ها و استفاده از امکانات کشور به صورت بهینه قطعا بسیار مهم و جدی است و مسوولیت همه ما در این زمینه مهم تلقی می‌شود.

کد خبر 6092057

دیگر خبرها

  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر