Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ>کتاب - ابوالفضل پاشا با چند عنوان کتاب تازه در سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابوالفضل پاشا شاعر و نویسنده درباره کتاب‌های جدید خود که در سی‌امین دوره نمایشگاه کتاب عرضه خواهد شد به خبرآنلاین، گفت: «کتاب «از تو چیزی که تشنه‌ام» با همکاری نشر هشت منتشر شده است، این کتاب دربردارنده اشعاری به سبک و سیاق دهه هفتاد است و سعی کردم به سبک آن دوره پایبند باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه من در این کتاب اجتماعی و عاطفی است و انسان را در در جهان دنبال می‌کنم. در اصل محوریت انسان است، چه در حوزه فردی و چه در حوزه اجتماعی. من مرزبندی‌های موضوعی را که برای آثار هنری به خصوص شعر وجود دارد درست نمی‌دانم، چون شعر مجموعه‌ای از ساحت‌هاست و انفکاک موضوعی در آن به این راحتی‌ها امکان‌پذیر نیست.»

این نویسنده درباره اثر دیگر خود با عنوان «با دست‌های پر از خورشید» گفت: «این کتاب ترجمه اشعار ناظم حکمت است و دلیل ترجمه این اثر نیازی بود که مخاطب به ترجمه صحیح داشت. در این کتاب اشعاری را در نظر گرفتم که نگاه اجتماعی به انسان و جهان دارد.»

او در خصوص مجموعه شعر خود با نام «لحظه هایی پر از 90 سال»، توضیح داد: «من از اواخر دهه 80 سبک جدیدی در شاعری خود دنبال کردم و این کتاب هم اشاره ای به اشعار من در دهه 90 دارد، بخشی از این اشعار در گذشته منتشر شده بودند و به دلیل آنکه دسترسی به آن ها مشکل بود همه را یک جا و در یک کتاب روانه بازار کردم.»

پاشا در مورد سبک جدیدی که در این کتاب آغاز کرده است، بیان کرد: «یکی از مهم‌ترین نکات این اشعار این است که ممکن است مصراع ناتمام بماند و مصراع بعدی آغاز شود مانند سینما که قبل از تمام شدن یک صحنه، صحنه دیگری آغاز می‌شود. این شیوه در گذشته در اشعار ایرانی نبوده است.»

این شاعر همچنین ادامه داد: «کتاب دیگرم با نام «نخستین بامدادهای بهار» قرار است از سوی نشر نصیرا منتشر شود. در این کتاب شعرهایی از چهار شاعر جریان‌ساز ترکیه یعنی ناظم حکمت، اورهان ولی، جمال ثریا و اوزدمیر آصف را ترجمه کرده‌ام و در مقدمه‌ای توضیح داده‌ام که جریان‌های شعر ترکیه چگونه بوده و اهمیت این چهار شاعر به چه خاطر است. در ترکیه شعرای زیادی هستند که در دوره های مختلفی توانستند جریان ساز باشند، اما من سعی کردم چهار تن از مهم‌ترین و تاثیرگذار ترین این افراد را شناسایی کرده و اشعار آن‌ها را جمع آوری کنم.»

پاشا همچنین گفت: «مجموعه شعر دیگری با نام «اونجه دن سونرا» شامل تعدادی از شعرهای آذری من است که در سبک سپید گفته شده و از سوی نشر فرسار در ارومیه منتشر ‌شده است. تا قبل از این کتاب من هیچ مجموعه شعری به زبان آذری منتشر نکرده بودم و در این کتاب مجموعه اشعار آذری را جمع آوری کردم.»

58243

کلید واژه‌ها : نمایشگاه کتاب - معرفی کتاب - شاعر -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۷۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دیوان میرزا صالح تبریزی» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «دیوان میرزا صالح تبریزی» نوشته با تصحیح لطفعلی برقی به تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از اشعار میرزا صالح تبریزی یکی از شاعران کمتر شناخته شده عصر صفوی در قرن یازدهم است که در دوران خود عهده‌دار منصب شیخ الاسلامی شهر تبریز بوده است. وی شخصیتی علمی و فقهی بوده که به بیشتر به سبک هندی شعر می‌سروده است.

«دیوان میرزا صالح تبریزی» شامل اشعار فارسی و ترکی تبریزی است که بر اساس تک نسخه موجود دیوان این شاعر در کتابخانه مجلس شورای اسلامی انجام گرفته است. اشعار این دیوان بیشتر در زمره غزل، غزل‌واره و مفرد، ترکیب، ترجیع بند و مثنوی جای می‌گیرند.

کتاب از سه بخش «حیات میرزا صالح تبریزی»، «اشعار میرزا صالح تبریزی» و ««افزوده‌ها» تشکیل شده است. در صفحات پایانی کتاب، نویسنده واژه‌نامه و کتابنامه را نیز برای مخاطبان قرار داده است.

این کتاب با ۱۳۵ صفحه، شمارگان ۳۰۰ نسخه و قیمت ۱۲۵ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6084263 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟
  • بزرگترین شاعر شیعی کشمیر
  • طرح تحول در انتشارات کانون پرورش فکری کلید خورد
  • «دیزی در پنت هاوس» منتشر شد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (3 اردیبهشت)
  • «دیوان میرزا صالح تبریزی» روانه بازار نشر شد
  • بنیاد امسال حضور پررنگ تری در نمایشگاه کتاب دارد
  • «دیوان میرزا صالح تبریزی» در سوره‌مهر منتشر شد
  • سادگیِ ظاهری؛ دلیل محبوبیت و جاودانگی اشعار سعدی
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (2 اردیبهشت)