Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@08:29:19 GMT

دستان نقاش طبیعت را در تنیان ببینید

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۲۷۶۷۲

دستان نقاش طبیعت را در تنیان ببینید

‌خانه‌ام همین نزدیکی است زیر دامنه کوه، یعنی هر روز این دلبری‌های طبیعت را با چشم خود می‌بینم. سالیان سال است که ساکن این منطقه‌ام اما انگار هر روز،‌ روزی نو و دیگر است، ‌روزی جدید و بدون کهنگی. روزهای اینجا بوی روزمرگی و تکرار نمی‌گیرند.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم،اسم روستای من تنیان است با دشت‌های وسیع،‌ رودهایی جاری و آرام، کوه‌هایی سبز و جنگل‌هایی سبزتر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه می‌توانم و نه می‌خواهم زیبایی‌های این نقطه از گیلان زمین را توصیف کنم. باید ببینی چه می‌گویم.

آسمان اینجا همیشه آبی است و گاهی احساس می‌کنی ابرهای نزدیک به زمین به حیاط خانه‌ات آمده‌اند تا دستانت را بگیرند و تو را به آسمان ببرند.

زیبایی‌های تنیان آنقدر شگفت‌انگیز و بهت‌آور است که هر زبانی را به ذکر وا می‌دارد. از پایین جاده که نگاه کنی تابلویی را می‌بینی که بر دیوار کوهستان ترسیم شده با نهایت دقت، نهایت زیبایی و نهایت شکوه.

تنیان محصور در کوهستان

محمد بهروزی دهیار تنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه گیلان، با بیان اینکه تنیان در بخش میرزاکوچک صومعه‌سرا قرار دارد و متشکل از 11روستا است،‌ اظهار کرد: فاصله منطقه تنیان تا مرکز صومعه‌سرا 33کیلومتر و تا گوراب‌زرمیخ 12کیلومتر است.

وی با بیان اینکه تنیان در 9 کیلومتری ماسال قرار دارد، افزود: تنیان از لحاظ جغرافیایی از سه طرف محصور کوهستان است. تنیان دارای طبیعتی بکر و دست‌نخورده است. وجود جنگل و رودخانه‌ها زیبایی این منطقه را دو چندان کرده است.

بهروزی خاطرنشان کرد: تنیان 4هزار نفر جمعیت در قالب 1200خانوار و 200واحد تجاری دارد. اهالی تنیان به تالشی صحبت می‌کنند. در ایام نوروز جمعیت این منطقه به 6 هزار نفر افزایش پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه این منطقه دارای 400هکتار اراضی شالیزاری است، گفت: قالب مردم این منطقه کشاورز و به دامداری مشغولند. برنج، آلوچه، شیر، کره و پنیر عمده محصولات این منطقه است.

روستا، مقصد بسیاری از گردشگران است

دهیار تنیان با بیان اینکه تنیان دارای توانمندی ویژ‌ه‌ای در بخش گردشگری است، تصریح کرد: ‌وجود جاذبه‌های طبیعی و زیبا نظیر رودخانه، چشمه و غار این منطقه را به یک منطقه ویژه گردشگری تبدیل کرده که در طول سال پذیرای خیل عظیمی از گردشگران و مسافران به ویژه تعطیلات نوروز و تابستان است.

وی با بیان اینکه بسیاری از روستاها بدلیل طبیعت بکر و دست نخورده مقصد بسیاری از گردشگران است،‌ افزود:‌ آب و هوای معتدل و جاذبه‌های طبیعی و دیدنی این منطقه توانسته گردشگران و مسافران بسیاری را به خود جذب کند. جنگل‌های سرسبز تنیان یکی دیگر از شاخص‌ترین جاذبه گردشگری این منطقه است.

بهروزی ادامه داد: بقعه متبرکه سید علی اصغر و علی اکبر تنیان معروف به بقعه گرده‌کوه از جاذبه‌های مذهبی تنیان است که مسافران زیادی را به خود جلب می‌کند .

وی با اشاره بر اینکه تنیان 9باب مسجد دارد که دو مسجد آن قدمت 170،180ساله دارد، یادآور شد:‌ تنیان دارای 6مدرسه و 4خانه بهداشت است.97درصد اهالی تنیان باسواد هستند.

تنیان، روستایی پاک و بدون زباله

بهروزی با بیان اینکه تنیان روستایی پاک و بدون زباله است و این مهم با همکاری اهالی میسر شده است، گفت:‌ زباله در تنیان به صورت 100درصدی تفکیک و جمع‌آوری می‌شود. خوشبختانه با پیگیری‌های دهیار،‌ شوراهای اسلامی منطقه و بخشدار بخش میرزاکوچک یک دستگاه ماشین حمل زباله از استانداری گرفته شده است. روزانه علی‌رغم صعب‌العبور بودن و پراکندگی روستاها نسبت به جمع‌آوری زباله اقدام می‌شود. هر هفته میزان 8تن زباله از منطقه جمع‌آوری می‌شود.

98درصد تنیان جزء اراضی ملی است

دهیار تنیان با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی که اهالی تنیان با آن درگیر هستند منابع طبیعی است، ‌متذکر شد: 98درصد تنیان به اسم منابع طبیعی است و جزء اراضی ملی محسوب می‌شود. عدم آگاهی، عدم دسترسی به روزنامه‌ و ابزار اطلاع‌رسانی در سال‌هایی که باید نسبت به اعلام مالکیت اراضی و املاک اقدام می‌شد مردم غفلت کردند و طبق نقشه‌های هوایی، اراضی این منطقه جزء اراضی ملی محسوب شده است.

وی به عدم اجرای طرح هادی در تنیان اشاره کرد و گفت: عدم اجرای طرح هادی از دغدغه‌های اصلی اهالی تنیان است. اهالی این منطقه خواستار ساخت و ساز در زمین آبا و اجدادی خود هستند. با توجه به عدم اجرای طرح هادی و موافقت با ساخت و سازها در تنیان مردم تمایل ندارند در این منطقه بمانند. با اقدام اهالی و استعلام برای ساخت و سازها، اهالی متوجه ملی بودن اراضی می‌شوند که نارضایتی را موجب می‌شود.

بهروزی اضافه کرد: ‌با بازنگری‌‌های صورت گرفته، شورای حفظ بیت‌المال معتقد است منطقه تنیان ییلاق‌نشین و نباید در آن ساخت و ساز انجام می‌گرفت.

وی افزود: اگر اهالی به صورت غیرقانونی نسبت به ساخت و ساز اقدام ‌کنند در زمان اخذ مجوز امکانات برق، آب و...دچار مشکل می‌شوند. مهیا نبودن شرایط برای ساخت و سازها موجب مهاجرت و در نتیجه کاهش جمعیت در روستاها می‌شود.

خواست اهالی تنیان اجرای طرح هادی است

دهیار تنیان با بیان اینکه روستاها از توانمندی و پتانسیل‌های بالایی برخوردارند که می‌توان با بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود در روستاها مانع از مهاجرت شد،‌ خاطرنشان کرد: سند دار کردن و اجرای طرح هادی از درخواست‌های اهالی این منطقه است.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات تنیان وجود شبکه آبرسانی فرسوده، قدیمی و چسبیده به جاده است، عنوان کرد: شبکه آبرسانی تنیان ظرفیت 200خانوار را دارد این در حالیست که اکنون هزار و 200خانوار و تعدادی واحد تجاری از آن بهره‌مند هستند. در فصل گرما اهالی منطقه با کمبود آب مواجه می‌شوند، به طوری که در سال‌های گذشته آبرسانی به برخی از روستاها از طریق تانکر صورت می‌گرفت.

بهروزی یادآور شد: برای رفع این مشکل تعداد منابع‌ ذخیره‌سازی آۤب توسط مسئولین در حال افزایش است اما برای رفع کامل مشکل باید فکری اساسی کرد.

وی با بیان اینکه اراضی کشاورزی تنیان در پشت کانال آبرسان قرار دارد،‌ گفت: آب مورد استفاده در کشاورزی این منطقه سطحی و از چشمه است. بر این اساس در فصل تابستان و با گرم شدن هوا سطح آب کاهش می‌یابد و در نتیجه خشکسالی را موجب می‌شود.

تنیانی‌ها آنتن تلفن همراه ندارند

دهیار تنیان به احداث سدهای لاستیکی، ‌ایجاد آب‌بندان‌ها و...برای رفع این مشکل به عنوان راهکاری اشاره کرد و افزود: ضعف برق، نداشتن اینترنت و تلفن از دیگر مشکلات تنیان است.

وی با یادآوری اینکه این منطقه تحت پوشش تلفن بی‌سیم WLL است، تصریح کرد: تلفن WLL قابلیت اتصال به اینترنت را ندارد. از طرفی تعدد اپراتورها موجب شده اهالی عملاً از تلفن WLL استفاده نکنند. این در حالیست که بسیاری از ساعات شبانه‌روز اپراتورهای مختلف در تنیان از دسترس خارج می‌شوند.

سرمایه‌گذاران تنیان در گیر و دار اداری هستند

بهروزی با ابزار ناراحتی از عدم همکاری ادارات در جذب سرمایه‌گذار و تبدیل تنیان به منطقه گردشگری تصریح کرد: جذب سرمایه‌گذار و ایجاد امکانات تفریحی و رفاهی چون سورتمه و تله‌کابین در تنیان همواره از اولویت‌های نماینده شهرستان در مجلس است. جذب گردشگر، گردش پول در منطقه و اشتغال‌زایی را در پی دارد.

وی به حضور و علاقه‌مندی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جهت سرمایه‌گذاری در منطقه و در مقابل، مخالفت‌های منابع‌طبیعی اشاره کرد و گفت: متاسفانه این سرمایه‌گذاران در گیر و دار اداری هستند. سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند به جای درگیر شدن با ادارات جای دیگری سرمایه‌گذاری کنند. تنیان از طبیعت، جاذبه، سوغات و...نسبت به قلعه‌رودخان فومن و ماسوله هیچ کم ندارد. نیاز است ادارات برای بهره‌مندی از پتانسیل‌های این منطقه در چارچوب قانون همکاری کنند.

بهروزی با بیان اینکه اهالی تنیان جزء جمعیت بهره‌مند از نعمت گاز هستند، گفت: در ایام نوروز به خصوص در 13فروردین تعداد مسافران و گردشگران تنیان به 10هزار نفر می‌رسد. با توجه به عدم وجود امکانات، مانایی مسافر در این منطقه کم است. با تمهیدات انجام شده مسافرانِ علاقه‌مند تنها می‌توانند در خانه‌های اجاره‌ای اهالی و یا اطراف بقعه متبرکه گرده‌کوه تنیان نسبت به نصب چادر اقدام کنند.

وی به احداث پارک ساحلی در تنیان و ایجاد سکوهایی برای استقرار مسافران اشاره و خاطرنشان کرد: نمد و جوراب پشمی، حلوا و شیرینی محلی از سوغات این منطقه است. متاسفانه در حال حاضر تعداد کمی از اهالی در این زمینه در حال فعالیت هستند.

مسئولین به جد پیگیر تعیین تکلیف وضعیت نارنج‌پره تنیان هستند

دهیار تنیان در ادامه با اشاره به پدیده رانش زمین در روستای نارنج‌پره تنیان متذکر شد: روستای نارنج‌پره تنیان در منطقه رانش زمین قرار دارد. رانش زمین یکی از بلایای طبیعی است که اغلب در مناطق کوهستانی رخ می‌دهد. این مشکل در نارنج‌پره یک شبه قابل حل نمی‌باشد بلکه به تصمیمات کارشناسی و اعتبارات ملی نیاز دارد.

وی گفت: بارش باران،‌ آب‌های سطحی و زیرزمینی از عوامل موثر سست شدن و رانش زمین در این منطقه است.

بهروزی به بازدید و پیگیری‌های مستمر فرماندار و دیگر مسئولین صومعه‌سرا از روستای نارنج‌پره تنیان اشاره کرد و افزود: بازدید اخیر فرماندار صومعه‌سرا به همراه مسئولین دستگاه‌های خدماتی و زیرساختی از روستای نارنج‌پره موجب دلگرمی و ایجاد آرامش در بین ساکنین این روستا شده است.

وی با بیان اینکه مسئولین شهرستان در خصوص تعیین تکلیف وضعیت روستا به جد پیگیر هستند، عنوان کرد:‌ 56خانوار این روستا در محدوده رانش زمین قرار دارد. طی سال‌های گذشته به تعدادی از خانوارهای این روستا جهت انتقال به منطقه امن و تخلیه منازل مسکونی خود وام بلاعوض داده شده است.

دهیار تنیان با بیان اینکه تنها 5خانوار منازل خود را تخلیه کرده و به مکانی دیگر منتقل شده‌اند، گفت:‌ در بازدید اخیر، بدستور فرماندار صومعه‌سرا نسبت به اجاره چند منزل و انتقال خانوارها اقدام شده است.

وی به شن‌ریزی و بهسازی راه‌های تخریب شده توسط اداره راه و انجام اقدامات اولیه ادارات برق و گاز اشاره کرد و تصریح کرد:‌ یکی از اقدامات مطلوب صورت گرفته نشستن پای صحبت ساکنین روستا و آگاهی از نظراتشان بوده است.

بهروزی با بیان اینکه بیشتر خانوارها تمایل دارند در ازای دریافت پول به صورت توافقی منازل مسکونی و اراضی خود را تحویل دهند، یادآور شد:‌ 4خانوار اصرار بر این دارند که منازل خود را رها نمی‌کنند. طی روزهای آتی بنا است جلسه‌ای در استان در خصوص تعیین تکلیف وضعیت این روستا برگزار شود.

دهیار تنیان در پایان با بیان اینکه امسال از اعتبارات دهیاری نسبت به بیمه هزار واحد مسکونی در تنیان اقدام شده است، اظهار کرد: این منازل در برابر حوادثی چون آتش‌سوزی،‌زلزله،‌ صاعقه و...بیمه شده‌اند؛چرا که حادثه هیچگاه خبر نمی‌کند.

صنعت گردشگری از منابع مهم درآمدی به شمار می‌رود

در ادامه مهندس علی فتح‌اللهی فرماندار صومعه‌سرا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه امروز صنعت گردشگری در دنیا یکی از منابع مهم درآمدی محسوب می‌شود و به آن توجه ویژه‌ای دارند، اظهار کرد: کشورهایی که دارای پتانسیل در این حوزه هستند، بخش عمده‌ای از درآمدهای ناخالص ملی خود را در این بخش سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی با بیان اینکه خوشبختانه کشور ما جزء ده کشور دنیا است که از پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های مختلف برخوردار است، افزود: وجود پتانسیل‌های مختلف در کشور یک موهیت است و ما باید از این ظرفیت‌های خدادادی به بهترین شکل بهره ببریم.

فتح‌اللهی به وجود تالاب به عنوان یک ظرفیت در صومعه‌سرا اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث گردشگری شهرستان صومعه‌سرا از دو نعمت تالاب و جنگل‌ها برخوردار است که این جنگل‌ها عموماً در گوراب‌زرمیخ و به خصوص در منطقه تنیان قرار دارد که اگر از این نعمت‌ها به درستی استفاده نکنیم به نعمت تبدیل می شود. تمام تلاش و نگاهمان این است که چگونه می‌توانیم با رعایت مسائل زیست‌محیطی و حفظ این شرایط علاوه بر حفظ تالاب، گردشگری را توسعه دهیم.

راه‌اندازی سورتمه و تله‌کابین در تنیان نیاز به سرمایه‌گذار دارد

وی با بیان اینکه وجود این پتانسیل‌ها در شهرستان برای ما حائز اهمیت است، گفت: می‌توانیم اولویت خود را در بحث اشتغال در زمینه گردشگری تعریف کنیم و از مسافرانی که از صومعه‌سرا عبور می‌کنند استفاده نماییم. با توجه به اینکه صومعه‌سرا در کریدور فومن، پونل، آستارا و...قرار دارد مسافران خود به خود به سمت شهرستان سوق پیدا می‌کنند؛ اینکه چگونه بتوانیم مسافران را به سمت و سویی که بسترها را برای گردشگری و جذب مسافر فراهم کرده‌ایم سوق دهیم هنر ما است.

فرماندار صومعه‌سرا با بیان اینکه در تلاش برای بسترسازی در زمینه جذب گردشگر می‌باشیم، تصریح کرد: ‌نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس همواره در تلاش برای جذب سرمایه‌گذار و پیگیر طرح راه‌اندازی تله‌کابین و سورتمه در تنیان است. عملیاتی شدن این طرح‌ها به وضعیت توپوگرافی و جذب سرمایه‌گذار بستگی دارد.

زیرساخت‌های گردشگری در صومعه‌سرا فراهم است

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان فراهم است،‌ افزود: ‌زیرساخت‌ها را می‌توان در چند بُعد تعریف کرد. باید علاوه بر فراهم بودن امکاناتی چون آب، برق، ‌گاز، راه روستایی و آسفالت و...از ظرفیت‌های خدادادی چون طبیعت و جنگل برخوردار بود که خوشبختانه با عجین شدن این دو، زیرساخت گردشگری در شهرستان وجود دارد.

فتح‌اللهی ادامه داد: نکته‌ای که حائز اهمیت است ضوابط سخت‌گیرانه ادارات است که سرمایه‌گذارانِ حوزه گردشگری با آن مواجه می‌شوند. در صورتی که بتوان شرایط را برای جذب سرمایه‌گذار مهیا کرد توسعه و ایجاد فضای گردشگری براحتی امکانپذیر می‌شود.

وی با بیان اینکه با بهره‌مندی درست از فرصت‌های زیست‌محیطی و میراث فرهنگیِ شهرستان می‌توان در راستای تقویت حوزه گردشگری و جذب مسافران گام برداشت، اضافه کرد:‌ حوزه گردشگری یکی از راهکارهای تحقق شعار سال اقتصاد مقاومتی است که می‌توان با فراهم‌سازی فضا زمینه تحقق آن را فراهم کرد.

فرهنگ و آداب و رسوم عاملی موثر در جذب گردشگر

فتح‌اللهی با بیان اینکه مبنا و اساس اقتصاد مقاومتی تکیه بر توان داخل است، متذکر شد: بدون شک رونق صنعت گردشگری براحتی مشکل بیکاری را رفع می‌کند.

وی با بیان اینکه با توجه به برخورداری از ظرفیت‌ها و امکانات در حوزه گردشگری به خارج از کشور وابسته نمی‌باشیم، عنوان کرد: در حوزه گردشگری علاوه بر وجود جاذبه‌های فراوان، سنت‌ها و فرهنگ‌ها عاملی مهم در جذب گردشگران است.

فرماندار صومعه‌سرا با بیان اینکه در معرفی و شناساندن جاذبه‌های شهرستان تمامی دستگاه‌‌‌ها و مردم ایفاگر نقشی مهم می‌باشند، ‌گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات در جذب گردشگر،‌ خوب معرفی کردن شهرستان از نظر پتانسیل و ظرفیت‌ها در حوزه گردشگری است. نوع رفتار،‌ پذیرایی و برخورد، ‌فرهنگ، آداب و رسوم، امکانات، فضا، امنیت اجتماعی و روانی از عواملی است که موجب می‌شود گردشگران، صومعه‌سرا را به عنوان مقصدی برای گردشگری انتخاب کنند.

تکلیف ساکنین نارنج‌پره به زودی مشخص می‌شود

وی به پدیده رانش زمین در روستای نارنج‌پره تنیان اشاره کرد و افزود: روستای نارنج‌پره تنیان به دلیل شرایط جغرافیایی و توپوگرافی در منطقه سست‌بستر و رانشی قرار دارد که متاسفانه با توجه به وقوع رانش زمین در این منطقه برای شماری از خانوارهای این روستا مشکلاتی بوجود آمده است.

فتح‌اللهی از برگزاری جلسه‌ای اختصاصی با معاون عمرانی استاندار گیلان و تعدادی از مدیران کل برای تعیین تکلیف وضعیت ساکنین این روستا طی روزهای آتی خبر داد و گفت:‌ در این جلسه راهکارها و نظرات ارائه و تصمیمات کارشناسی اخذ خواهد شد.

وی با اشاره به واگذاری 5385 مترمربع زمین از سوی منابع طبیعی به بنیاد مسکن و پیشنهاداتی برای انتقال ساکنین به مکانی امن خاطرنشان کرد: برای ساماندهی اهالی روستا راهکارهایی مدنظر است. یکی از راهکارهای پیشنهادی برای رفع مشکل شناسایی 56 خانواری است که در پائین‌دست دارای زمین زراعی هستند.

فرماندار صومعه‌سرا اضافه کرد: یکی از پیشنهادات این است خانوارهایی که نه علاقه‌مندِ انتقال به 5385 متر مربع زمین بنیاد مسکن و نه دارای زمین زراعی در پائین‌دست هستند باید با بررسی و نظرات کارشناسانه نسبت به خرید اراضی این افراد اقدام شود. جهت ساماندهی، ساکنین می‌توانند با دریافت پول به هر مکانی منتقل شوند.

فرماندار صومعه‌سرا در پایان متذکر شد: ساکنین منطقه نارنج‌پره در صورتی که به هیچ یک از راهکارها تمکین نکنند و خواهان ادامه سکونت در روستای در معرض خطر رانش باشند باید تعهد دهند که سکونت در منطقه با رضایت خودشان و در صورت بروز مشکل خود باید پاسخگو و مسئول باشند‌.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

خبرگزاری تسنیم: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.

بازگشت به صفحه سایر رسانه ها

R30411/P30411/S9,1299,1300/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۷۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرد نقاش، راز آتش زدن همسر و فرزندش را فاش کرد

آفتاب‌‌نیوز :

به دنبال این گزارش، تیم تحقیق راهی محل شده و در بررسی‌ها مشخص شد که ساعاتی قبل این زن را به همراه شوهر و پسر 11 ساله‌شان که همگی دچار سوختگی شده بودند به بیمارستان منتقل کرده‌اند.

زن جوان ساعاتی بعد به علت شدت سوختگی جانش را از دست داد. این در حالی بود که پسر 11 ساله نیز دو روز بعد با وجود تلاش کادر درمان فوت کرد اما مرد میانسال که از ناحیه دو دست دچار سوختگی شده بود، پس از بهبودی تحت بازجویی قرار گرفت و راز قتل همسر و فرزندش را برملا کرد.

او در تحقیقات گفت: نقاش ساختمان هستم و مدت‌هاست که با همسرم اختلاف داشتم. روز حادثه از پسرم خواستم که با من به محل کارم بیاید اما او مخالفت کرد و سر همین مسأله بحث‌مان شد وقتی همسرم وارد دعوا شد با عصبانیت کنترلم را از دست دادم و روی خودم و همسر و فرزندم بنزین ریختم. آن زمان اصلاً متوجه نمی‌شدم که چه کار می‌کنم. ناگهان کبریت را کشیدم و آنها شعله‌ور شدند. خودم نیز دستانم دچار سوختگی شد. به دنبال صدای فریاد و کمک‌خواهی همسر و فرزندم، همسایه‌ها به کمک‌مان آمدند و با حضور امدادگران، آتش خاموش شد و ما به بیمارستان منتقل شدیم.
به دستور بازپرس جنایی، متهم 49 ساله پس از ترخیص از بیمارستان در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار خواهد گرفت و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • نگاهی به طبیعت پارک ملی ساریگل از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • قطع درختان و تخریب طبیعت در الیمالات دغدغه مازندرانی‌ها شد + فیلم
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • مرد نقاش، راز آتش زدن همسر و فرزندش را فاش کرد
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • سفر به روستای گردشگری توآباد از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • جنایت مرد نقاش | او همسر و پسر ۱۱ ساله خود را آتش زد!