Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@07:39:12 GMT

تحول کلانتری‌ و پاسگاه‌ها در سال جاری

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۲۸۳۶۰

تحول کلانتری‌ و پاسگاه‌ها در سال جاری

به گزارش ایلنا، سردار اسکندر مومنی در بیست و دومین همایش سراسری فرماندهان ، روسا و مدیران ناجا با قدردانی از تلاش همه فرماندهان و کارکنان ناجا اظهار کرد: در سال 95 شاهد موفقیت های ناجا در عرصه های مختلف بودیم و نیروی انتظامی در راستای برقراری نظم و امنیت در پهنه ایران اسلامی افتخاراتی آفرید که این افتخارات نتیجه تلاش همه فرماندهان و کارکنان ناجا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز قدرت و دامنه منافع ملی ما گسترش یافته و طبیعتا به فراخور این گستردگی نیز تهدیدات افزایش می یابد، هر چقدر که قدرتمندتر می شویم تلاش دشمنان برای ضربه به نظام اسلامی و کشور بیشتر می شود .

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران نقشه های دشمنان را در سوریه، عراق و ... ناکام گذاشت و دشمنان هر جا که خواستند منافع مردم را نادیده بگیرند جمهوری اسلامی ایران را در برابر خود دیدند.

وی با اشاره به ناامنی های منطقه عنوان کرد: به لطف الهی ، هدایت های مقام معظم رهبری، هوشیاری نیروهای نظامی ، انتظامی و امنیتی و همچنین هوشیاری مردم امنیت مطلوبی در کشور حاکم است.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: یکی از تحولات پیش رو و آینده این است که استکبار تلاش می کند نقش حاکمیت را در مدیریت کشورها کاهش دهد ، کاهش نقش حاکمیت به منظره افزایش قدرت و نفوذ استکبار است که استکبار با توسعه اینترنت و گسترش فضای مجازی این اهداف خود را دنبال می کند.

سردار مومنی خاطر نشان کرد: امروز با پیشرفت تکنولوژی و توسعه امکانات ارتباطاتی هر فرد به ابزاری برای انتشار اخبار دسترسی دارد و این بیانگر این است که دشمن می تواند از طریق این امکانات ارزش های خود را بر کشورها حاکم کند.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از فضای مجازی و شبکه های موبایلی رو به افزایش است، فضای مجازی بر روی هنجارها، ارزش های اجتماعی ، سبک زندگی و ... تأثیر می گذارد و گاه دیده می شود با ترویج نوع پوشش یا رفتار یک ناهنجاری به هنجاری تبدیل می شود.

جانشین فرمانده ناجا ادامه داد: فضای مجازی با وجود اینکه فرصت هایی دارد تهدید هایی را نیز در خود جای داده است که باید با هوشیاری ضمن بهره مندی از فرصت ها تهدیدات را شناسایی و به موقع با آنها برخورد کنیم.

سردار مومنی در ادامه با ترسیمی از وضعیت امنیت عمومی کشور خاطر نشان کرد: خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته بسیاری از جرائم کاهش یافته است، مقایسه این دو سال اخیر با ده سال گذشته بیانگر این است که میزان سرقت های مهم ، سرقت خودرو ، قتل ، نزاع ، درگیری ، سرقت به عنف و تصادفات و تلفات جاده ای کاهش یافته است اما برای رسیدن به نقطه ایده آل باید تلاش های مضاعفی کنیم.

وی با اشاره به اجرای طرح نوروزی خاطر نشان کرد: با اجرای طرح نوروزی سرمایه اجتماعی بزرگی به دست آوردیم ، مردم به طور مستقیم رفتار و عملکرد کارکنان ناجا را دیدند و قضاوت کردند در ایامی که بسیاری در حال گذران تعطیلات بودند کارکنان ناجا در راستای تأمین نظم و امنیت تلاش کردند و این تلاش، سرمایه اجتماعی ناجا است بنابراین باید تلاش کنیم این سرمایه را حفظ کرده و ارتقاء دهیم.

سردار مومنی اضافه کرد: در حوزه کشفیات مواد مخدر نیز به توفیقات مطلوبی دست یافته ایم و علیرغم افزایش درگیری ها میزان کشفیات مواد مخدر نیز افزایش داشته است.

این مقام عالی انتظامی خاطر نشان کرد: تعداد شهدای ناجا نیز علیرغم افزایش مأموریت ها کاهش یافته است که البته نقش آموزش و ارتقاء مهارت های علمی و عملی در این راستا بسیار پررنگ است.

سردار مومنی تأکید کرد: راه اندازی و فعالیت قرارگاه جهادی آموزش و تربیت در ارتقاء مهارت های کارکنان بسیار موثر بوده است اما همواره باید به این نکته توجه کنیم که آموزش ها باید مستمر باشد.

وی بیان کرد: جهت گیری آموزش ها باید از تئوری و دانش محوری به سمت مهارت افزایی حرکت کند و همواره باید به استمرار آموزش و بازآموزش دانش ها بیندیشیم.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به انتخابات پیش رو مطرح کرد: در برگزاری انتخاباتی امن مسئول هستیم بنابراین باید تلاش کنیم انتخابی توأم با نظم ، آرامش ، سلامت و امنیت برگزار شود.

این مقام عالی انتظامی خاطر نشان کرد: برای برگزاری انتخاباتی امن لازم است به اشراف اطلاعاتی کافی دست یابیم . درواقع رصد ، هوشیاری ، مراقبت ، اشراف اطلاعاتی و آمادگی، لازمه و مقدمه انجام هر مأموریتی از جمله برگزاری انتخابات در بستری امن است.

سردار مومنی ادامه داد: طرح تحول کلانتری و پاسگاه ها از برنامه های اولویت دار نیروی انتظامی در سال جاری است اما این طرح پیش از آنکه به ساختار و سازمان نیازمند باشد ، نیازمند اقدام در میدان عمل است.

وی با بیان اینکه زیرمجموعه ها همواره باید حضور و نظارت فرماندهان خود را احساس کنند، افزود: باید از منابع موجود استفاده بهینه ببریم و سپس به دنبال این باشیم که در جهت توسعه حرکت کنیم ، مادامی که از منابع موجود و ظرفیت ها استفاده بهینه و کافی نبریم به اهداف دست نمی یابیم.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه مبارزه با قاچاق را یکی از اولویت های نیروی انتظامی برشمرد و افزود: پدیده قاچاق به طور مستقیم بر اقتصاد ملی ضربه می زند و بخشی از راهکار مبارزه با این پدیده مربوط به نیروی انتظامی است، با تمرکز بر اشراف اطلاعاتی ، باندهای بزرگ و سازمان یافته و کنترل مبادی رسمی می توانیم در مواجهه با قاچاق عملکرد مطلوب تری داشته باشیم.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه با اشاره به تهدیدات فضای مجازی عنوان کرد: استفاده از فضای مجازی رو به گسترش است و به همان نسبت نیز میزان جرائم در این فضا در حال افزایش است. بنابراین برای کاهش جرائم فضای مجازی باید به پلیس فتا و افزایش توان کمی و کیفی این پلیس توجه ویژه ای کنیم. در راستای کاهش آسیب و تهدیدات فضای مجازی نیز می توان از ظرفیت رسانه ها و آموزش همگانی بهره برد.

جانشین فرمانده ناجا اجرای طرح های امنیت اخلاقی و اجتماعی را از دیگر برنامه های محوری ناجا عنوان و بیان کرد: اجرای طرح های امنیت اخلاقی پلیس مختص به یک برهه ، مقطع زمانی و فصلی نیست بلکه مستمر است.

سردارمومنی در ادامه با اشاره به شعار سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال خاطر نشان کرد: ناجا می تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی نقش تعیین کننده ای داشته باشد ، تحقق اقتصاد مقاومتی صرفا معطوف به مبارزه با قاچاق نیست ، کاهش هزینه ها ، استفاده بهینه از منابع ، عدم استفاده از کالای خارجی و ... به معنای حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است.

جانشین فرمانده ناجا مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد را نیز یکی از اولویت های نیروی انتظامی برشمرد و افزود: هر 6 ماه یکبار جلسه ای با حضور همه مسئولان مربوطه در محضر مقام معظم رهبری برگزار می شود و یکی از موضوعاتی که به عنوان آسیب اجتماعی مطرح است مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر است.

وی اضافه کرد: برخورد با باندهای بزرگ ، خرده فروشان ، جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر ، اتخاذ رویکرد درمان ، پیگیری و ... از مصادیق تلاش ناجا در مبارزه با این آسیب است، اما حل این معضل نیازمند تلاش و مشارکت همه دستگاه های مسئول است.

وی در پایان با بیان اینکه تلاش ما ارائه خدمات مطلوب به مردم است ، عنوان کرد: باید با عزمی راسخ تر از گذشته برای پیشبرد اهداف و تداوم رضایت مقام معظم رهبری تلاش کنیم.

گفتنی است، در این همایش از برخی از برترین های حوزه انتظامی و مرزبانی تقدیر شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری

مختار احمدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، در دیدار نمایندگان جامعه کارگری با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با اشاره به کاهش دو درصدی نرخ بیکاری استان در سال گذشته، گفت : اگرچه کاهش دو درصدی نرخ بیکاری استان در سال گذشته امیدوارکننده است، اما کافی نیست و قرار است امسال با جدیت بیشتری در این زمینه کار کنیم.

وی گفت: سال گذشته بیش از هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزا از محل‌های مختلف شامل بند ب تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، تسهیلات سفر ریاست جمهوری، مشاغل خانگی، نهاد‌های حمایتی و ... در استان پرداخت شده است.
 
وی با بیان اینکه سال گذشته ۵۶ تعاونی با اشتغالزایی ۱۸۵۰ نفر در استان تشکیل شد، گفت: همچنین سال گذشته در حوزه مشاغل خانگی هم ۱۲ هزار مجوز به صورت برخط و آنلاین صادر شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به انجام حدود هشت هزار بازرسی توسط بازرسان اداره کار در سال گذشته، گفت: عمده این بازرسی‌ها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار انجام شده که منجر به کاهش ۲۳ درصدی حوادث ناشی از کار در استان در سال گذشته شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی رخ می‌دهد، افزود: انتظار داریم شهرداری و نظام مهندسی برای کاهش حوادث ناشی از کار همکاری بیشتری با هم داشته باشند.

احمدی با بیان اینکه هیئت‌های حل اختلاف استان کرمانشاه در سال گذشته هفت هزار رای در جهت حمایت از جامعه کار و کارگری صادر کردند، گفت: ۳۰ درصد این رای‌ها به صورت سازشی حل و فصل شده که رضایتمندی بیشتر جامعه کار و کارگری استان را به همراه داشته است.

وی اضافه کرد: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایتی حوزه کار و کارگری در استان در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۳ روز بوده که این عدد در پایان سال ۱۴۰۲ به ۴۰ روز رسیده است.

تشکیل شورای توسعه تعاون استان، بهره مندی حدود ۳۰۰۰ نفر از مقرری بیمه بیکاری، بهره مندی ۱۸ هزار نفر از کارگران ساختمانی از بیمه تامین اجتماعی، اجرای طرح کالابرگ در قالب طرح فجرانه و اتصال بیش از ۳۵۰۰ فروشگاه استان به طرح کالابرگ الکترونیکی و ... از دیگر اقدامات مجموعه کار، تعاون و رفاه اجتماعی در استان در سال گذشته بود که احمدی از آنها یاد کرد. 

 اولیا علی بیگی دبیر خانه کارگر کرمانشاه نیز با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: معتقدم اگر در طول این سال‌ها به فرامین رهبری بیشتر توجه می‌شد، همانطور که در ابعاد نظامی توانستیم هیمنه دشمنان را بشکنیم، در حوزه‌های اقتصادی هم می‌توانستیم موفق‌تر عمل کنیم.

وی ادامه داد: باید بپذیریم که در حوزه اقتصادی مشکلات فراوانی داریم که باید برای حل آنها چاره اندیشی شود.

علی بیگی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات جامعه کارگری، گفت: برای بهتر کردن حال جامعه کارگری باید در وهله اول کرامت جامعه کارگری را حفظ کرده و نشان بدهیم همانطور که دین اسلام برای کارگران احترام و ارزش قائل است، مسئولین هم به این قشر اهمیت می‌دهند و در این راستا باید رسیدگی به مشکلات جامعه کارگری در اولویت مسئولین قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه نداشتن امنیت شغلی و داشتن قرارداد‌های موقت موضوع دیگری است که جامعه کارگری را آزار می‌دهد، گفت: بیش از ۹۸ درصد جامعه کارگری با قرارداد‌های یک ماهه و سه ماهه و بعضا شش ماهه کار می‌کنند که اصلا شایسته نیست.

وی با تاکید بر اینکه تامین امنیت شغلی کارگران وظیفه مسئولین است، گفت: جامعه کارگری خواهان این است که امنیت شغلی آنان تامین شود.

 دبیر اجرایی خانه کارگر کرمانشاه در ادامه ایمنی و بهداشت را خواسته دیگری جامعه کارگری در استان برشمرد و گفت: توجه به سلامت و بهداشت جامعه کارگری باید به دید سرمایه گذاری نگاه شود، نه هزینه.

جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیر با اشاره به افزایش حدود دو برابری هزینه نگهداری واحد‌های تولیدی در مقایسه با سال گذشته، گفت: اگر بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی پای کار نباشند، این واحد‌ها نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی تاکید کرد: باید با در نظر گرفتن تسهیلات ارزان قیمت و نیز معافیت‌های مالیاتی در جهت تقویت واحد‌های تولیدی استان تلاش شود، چون اگر واحد‌های تولیدی حمایت نشوند قاعدتا نمی‌توانند حقوق و مزایای کارگران خود را هم بالا ببرند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • کشف ۴۱۷ گرم هروئین از معده قاچاقچی
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • ساماندهی اتباع در ۱۴۰۳ ادامه دارد
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • ادامه روزهای کابوس وار مدافع عنوان قهرمانی در لیگ عربستان
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • دستگیری ۵ متهم حفاری غیرمجازو کشف ۲ دستگاه گنج‌یاب در نیشابور