Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، براساس جدول اطلاعاتی این وزارتخانه، ثبات تولیدات فولادی در دوره این گزارش ناشی از بهبود وضعیت تولید، و جبران عقب ماندگی در این بخش بوده است.
** تولیدات فولادی
برپایه داده های آماری، 11 ماهه 95 بالغ بر 16 میلیون و 86.2 هزار تن تولیدات فولادی ( تیرآهن، میلگرد، ورق ..) صورت گرفت که نسبت به رقم 16 میلیون و 86.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 هزار تن عملکرد 11 ماهه 94 تغییر معناداری ثبت نشده است .
بهمن ماه 95 به میزان یک میلیون و 435.6 هزار تن تولیدات فولادی صورت گرفت و در مقایسه با دی ماه 95 که یک میلیون و 480.6 هزار تن بود، افت سه درصدی دارد.

** شمش آلومینیوم
وزارت صنعت، معدن وتجارت در بررسی خود، کاهش قیمت شمش آلومینیومی را مقطعی و ناشی از افت قیمت جهانی این فلز دانست و علاوه براین کارخانه آلومینیوم المهدی ( هرمزگان ) نیز در این دوره کاهش 21 درصدی تولید داشت که اثر گذار بر عملکرد 11 ماهه بود.
برابر جداول آماری وزارتخانه مزبور 11 ماهه 95 میزان شمش آلومینیومی تولیدی به رقم 313.2 هزار تن رسید که در مقایسه با تولید 324.4 هزار تن عملکرد دوره مشابه در سال 94 کاهش 3.4 درصدی داشت .
بهمن ماه پارسال نیز میزان تولید شمش آلومینیوم به میزان 27.6 هزار تن بود، که نسبت به 28.2 هزار تن عملکرد دی ماه 95 افت 2.2 درصدی را ثبت کرد .

** سیمان
بررسی های وزارت صنعت، معدن وتجارت در زمینه عملکرد واحد های تولید کننده سیمان در 11 ماهه 95 نشان دهنده آن است که کاهش تقاضا در بخش مسکن و افت صادرات عامل کاهش تولید در این بخش است .
داده های آماری وزارتخانه یاد شده در 11 ماهه 95 ( منتهی به بهمن ) حاکی است، میزان تولید سیمان به رقم 49 میلیون و 579.8 هزار تن رسید که نسبت به مدت مشابه در سال 94 که 52 میلیون و 980.7 هزار تن بود، کاهش 6.4 درصدی را نشان می دهد.
علاوه براین بهمن ماه سال گذشته سه میلیون و 448.9 هزار تن سیمان تولید شد و در مقایسه با ماه قبل از آن ( دی 95 ) که سه میلیون و 731.8 هزار تن بود، کاهش 7.6 درصدی داشت .

** شیشه جام
براساس جدول توضیحات وزارتخانه مزبور در زمینه دلیل افت تولید شیشه جام، آمده است: عامل کاهش تولید ناشی از نزول صادرات شیشه به کشورهای ترکیه و هندوستان است که به دنبال اخذ عوارض از صادرکنندگان پدید آمد .
واحد های کشور در 11 ماهه پارسال 649.6 هزار تن تولید شیشه جام داشتند که در مقایسه با رقم 678.4 هزار تن عملکرد 11 ماهه 94 افت تولید 4.2 درصدی را نشان می دهد.
همچنین بهمن ماه 95 تولید شیشه جام به رقم 78.2 هزار تن رسید و در مقایسه با 67.9 هزار تن عملکرد دی ماه پارسال رشدی به میزان 15.2 درصد را ثبت کرد .

** چینی بهداشتی
وزارت صنعت، معدن وتجارت در زمینه عامل کاهش تولید در زمینه چینی بهداشتی تصریح دارد که افت ساختمان سازی در کشور و رکود بازار به عنوان عوامل اصلی به حساب می آید .
11 ماه 95 چینی بهداشتی تولید داخل به رقم 67.5 هزار تن رسید و نسبت به مدت مشابه در سال 94 که 73.4 هزار تن بود، کاهش 8.1 درصدی داشت .
علاوه براین در بهمن ماه 95 تولید چینی بهداشتی به 6.3 هزار تن رسید و نسبت به 7.3 هزار تن عملکرد دی پارسال افت 13.9 درصدی را نشان می دهد.
به گزارش ایرنا، 10 ماه سال گذشته ( منتهی به دی ماه) صادرات کالا و میعانات گازی به رقم 35 میلیارد و 270 میلیون دلار رسید و نسبت به دوره مشابه در سال 94 که 32 میلیارد و 546 میلیون دلار بود، رشد 8.4 درصدی را نشان می دهد .
میزان واردات 10 ماهه کالا در سال 95 نیز رقم 34 میلیارد و 982 میلیون دلار بود و در مقایسه با دوره مشابه در سال 94 که 33 میلیارد و 892 میلیون دلار بود، رشد سه درصدی داشت .
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco
اقتصام ** 1559 **1579 ** گزارشگر: حسین عضدی فسا** انتشار : مرضیه فاتحی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۸۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ورودی آب به سدهای کشور نسبت به مدت زمان مشابه هشت درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا هفتم اردیبهشت، ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلی‌متر است، این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲ میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱) ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین کمترین میزان بارش مربوط به استان بوشهر بوده که در این بازه زمانی ۱۵۲.۸ میلی‌متر بارندگی داشته است، این میزان نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۳۸ درصدی داشته است، استان اصفهان در این بازه زمانی ۱۴۳.۲ میلی‌متر بارش داشته است که نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است.

میزان بارش‌ها در استان تهران ۱۷۲.۸ میلی‌متر بوده است که نسبت به میانگین بلندمدت ۲۶ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور

میزان کل خروجی سدهای کشور در بازه زمانی ابتدای سال آبی تا هشتم اردیبهشت، ۱۶ میلیارد و ۶۹ میلیون متر مکعب ثبت شده و نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است. در مدت زمان مشابه سال گذشته، میزان کل خروجی سدهای کشور ۱۶ میلیارد و ۵۲ میلیون متر مکعب بوده است.

میزان کل ورودی آب به سدهای کشور هشت درصد کاهش یافته و در این بازه زمانی ۲۶ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب است، همچنین حجم کنونی آب موجود در مخازن ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به حجم ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعبی سال گذشته، تغییر چندانی نداشته است. با توجه به اینکه ظرفیت کل مخازن سدها ۶۰ میلیارد متر مکعب است، اکنون پُرشدگی سدها به ۶۴ درصد رسیده است.

کد خبر 748992

دیگر خبرها

  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • قلک پورشه خالی شد
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری