Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق حمایت از زنبورداران کشور گفت: به دلیل مشخص نبودن زنجیره تولید تا مصرف، دلالان هر کیلو عسل طبیعی را که نهایتاً ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان است را به هر قیمت که می‌خواهند می‌فروشند، مضاف بر آنکه کیفیت عسل طبیعی تنها در آزمایشگاه‌های استاندارد مشخص می‌شود.

به گزارش «قدس آنلاین»، عسل به عنوان یکی از غذاهای طبیعی همواره مورد توجه اقوام مختلف از جمله ایرانیان بوده چرا که علاوه بر آنکه حاوی مواد مغذی مانند آهن، ویتامین سی و انواع ویتامین‌های ب است به عنوان ماده دارویی در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت این ماده غذایی تا بدان‌جاست که پزشکان توصیه می‌کنند روزانه یک تا ۲ قاشق عسل در وعده غذایی هر فرد گنجانده شود اما متأسفانه طی سال‌های گذشته با افزایش جمعیت و تقاضا برای این محصول، شاهد ورود عسل‌های تقلبی و بی‌کیفیت در بازار هستیم.

موضوعی که بهزاد بانکی‌پورمدیرعامل صندوق حمایت از صنعت زنبورداری نیز بر آن صحه می‌گذارد و می‌گوید متأسفانه هم از لحاظ قیمت و هم از نظر کیفیت به دلیل وجود واسطه‌های بسیار شاهد مشکلاتی در بازار هستیم.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون قیمت تمام شده هرکیلو عسل طبیعی نباید بیشتر از ۶۰ هزار تومان به دست مصرف‌کننده برسد تصریح کرد: با لحاظ کردن شرایط اقلیمی و عوامل موثر در تولید، تولیدکننده این محصول آن را بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان می‌فروشد اما مشکل آنجاست که ساختار و زنجیره مشخصی در تولید تا مصرف عسل نداریم.

خبرنگار فارس پرسید چگونه می‌توان عسل تقلبی را از عسل‌های طبیعی تشخیص داد که بانکی‌پور گفت: بجز آزمایش توسط آزمایشگاه‌های استاندارد عسل هیچ راهی از لحاظ ظاهری برای تشخیص کیفیت وجود ندارد چرا که برخی رنگ، طعم و میزان غلظت را عاملی برای سلامت عسل می‌دانند که آن هم درست نیست.

وی اضافه کرد: متأسفانه استاندارد اجباری برای تولید عسل نداریم اما تا آنجا که امکان دارد طبق استاندارد ملی ۲۲ آیتم برای عسل‌هایی که تحت نظارت ما تولید می‌شوند در نظر گرفته شده و بر روی برچسب تولید نصب می‌شوند.

به گفتهمدیرعامل صندوق حمایت از زنبورداران، آزمایشگاه مرجع عسل نیز تقریباً آماده شده و قرار است تا تجهیزات مدرن آن توسط یونیدو (مرجع بین‌المللی تولید عسل) خریداری و مستقر شود که به نظر می‌رسد تا ۵ ماه آینده این آزمایشگاه در سطح سراسری کشور فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی همچنین از راه‌اندازی فروشگاه‌های زنجیره‌ای عسل طبیعی در سراسر کشور خبرداد و گفت: در این فروشگاه‌ها عسل طبیعی مستقیم از تولیدکننده به دست مصرف‌کننده می‌رسد که نخستین مرکز آن در منطقه گیشا تهران آغاز به کار کرده و قرار است در ۴۰ نقطه کشور نیز این فروشگاه‌ها فعالیت خود را آغاز کنند.

به گزارش خبرنگار فارس، این روزها با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف عسل برای روزه‌داران، قیمت هرکیلو عسل طبیعی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای از جمله شهروند به کیلویی ۱۰۰ هزار تومان رسیده است و این در حالی است که بانکی‌پور می‌گوید مصرف کننده باید نهایتاً عسل طبیعی را کیلویی ۶۰ هزار تومان تهیه کند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۲۹۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است

سهراب سهرابی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: سیاست های ما در خصوص برنج توسعه سطح زیرکشت نیست، بلکه با افزایش عملکرد در واحد سطح بدنبال خوداتکایی هستیم.

او سطح زیرکشت برنج در سال گذشته را ۷۷۰ هزارهکتار اعلام کرد و افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال بدلیل شرایط مساعد بارش، سطح زیرکشت برنج همانند سال قبل باشد.

سهرابی ادامه داد: با توجه به آنکه عملیات کشت در شالیزارها به تازگی آغاز شده و همواره ادامه دارد، لذا از الان نمی توان برآوردی راجع به تولید داشت.

مجری طرح خودکفایی برنج سرانه مصرف برنج به ازای هرنفر را ۳۵ کیلو اعلام کرد و افزود: با احتساب جمعیت کشور و جمعیت اتباع و ذخایر استراتژیک ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است که سال گذشته ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن از این میزان در داخل تولید و مابقی کسری از طریق واردات تامین می شود.

او گفت: بنابر ابلاغ مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال مبنی بر مشارکت مردم که کشاورزان هستند، امکان افزایش ضریب خودکفایی با تامین بذور اصلاح شده، خرید ماشین آلات و دنباله بندها، تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری، تامین و کنترل بیولوژیک بیماری و توسعه ارقام پرمحصول وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان
  • ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • فروشگاه کولرگازی در تهران
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد