Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، با طرح سوال های متعددی از منظر مدیریتی به حادثه پلاسکو، گفت: شهردار تهران باید از منظر مدیریتی پاسخگوی حادثه پلاسکو به افکار عمومی باشد. آفتاب‌‌نیوز : رحمت‌اله حافظی در جلسه امروز شورای شهر تهران گفت: حادثه پلاسکو از منظر مدیریت قابل بررسی است، در کمیته ملی و کمیته فنی حادثه پلاسکو از مبحث تخصصی بررسی شد که خروجی آن برای شورا و افکار عمومی مهم نبود و قضاوت قوه قضائیه مبتنی بر این داده ها خواهد بود اما پلاسکو باید از منظر مدیریتی بررسی و نتایج آن به افکار عمومی اطلاع داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خبرآنلاین، وی با اشاره به طرح یک فوریتی کمیته حقیقت یاب شورای شهر تهران، گفت: انتظار داریم این طرح در کمیسیون ها بررسی خروجی آن در دستور کار شورا قرار گیرد تا حادثه پلاسکو از منظر مدیریتی بررسی و به افکار عمومی پاسخ دهد که چرا با وجود دستور تخلیه ساختمان،31 دقیقه قبل از ریزش، این ساختمان دیر تخلیه شد؟ چرا نیروهای آتش نشانی در این مدت بیرون نیامدند؟ آیا از دستور تمرد کردند؟ چه دلیلی برای تمرد وجود داشت؟ آیا کسی دستور خلاف برای خروج از ساختمان داد؟ آیا به دلیل عدم نبود راه های ارتباطی و اطلاع رسانی به آتش نشانان، تخلیه دیر انجام شد؟ چرا باید با نیروهای عملیاتی ارتباط قطع باشد که 16 نفر جان خود را از دست بدهند و جامعه آسیب روحی ببیند؟

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران ادامه داد: چرا از محل دو درصد عوارض ایمنی ساخمان ها که 395 میلیارد تومان طی سالهای 92 تا 95 تامین شد و به صندوق شهرداری واریز شد و شهرداری موظف بود این پول را برای تجهیز آتش نشانی و آموزش پرسنل هرینه کند 198 میلیارد تومان آن تخصیص داده نشد و در جای دیگر هرینه شد؟ این سوالاتی است که باید شهردار تهران پاسخگو باشد.

وی در ادامه این جلسه به مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری به تاریخ 18 اسفند سال 95 بعد از حادثه پلاسکو اشاره کرد و گفت: بر اساس این مصوبه باید مستندسازی، تهیه شناسنامه ساختمان و ایجاد بانک اطلاعاتی برای تمامی ساختمان های بلندمرتبه کشور، شامل آخرین وضعیت نقشه های ساختمانی و تاسیساتی راه های فرار و .. توسط شهرداری با همکاری نظام مهندسی ساختمان هر کلانشهر انجام پذیرد.

حافظی ادامه داد: کنترل و انطباق کاربری های موجود ساختمان های بلندمرتبه کشور، نسبت به کاربری های طراحی و پیش بینی شده درپروانه ساختمانی و پایانکار صادره انجام و از ادامه فعالیت خارج از کاربری های موجود ساختمان های بلند نسبت به کاربری های طراحی و پیش بینی شده در پروانه ساختمانی و پایانکار صادره از طریق قانونی لازم به وسیله شهرداری جلوگیری شود، همچنین شهرداری های کلان شهرها ضمن احصاء ساختمان های بلندمرتبه تهمیدات اصلاحی لازم را ارائه و اعمال کند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: تمامی دستگاه های اجرایی ملزم به بازنگری، کنترل و ایمن سازی و مقاوم سازی ساختمان ها، تاسیسات و تجهیزات متعلق به خود است، انتظار داریم شهرداری این موارد را جدی بگیرد و روی کاغذ باقی نماند و اجرای این موارد را شورا از شهرداری مطالبه می کند.

ارائه گزارش عملکرد شهرداری درباره گسل های شهر تهران

حافظی در ادامه به مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در 25 مرداد سال گذشته درباره گسل های شهر اشاره کرد و گفت: این مصوبه 5 روز بعد به معاون اول رئیس جمهور ارسال شد و موضوع اصلی آن پیرامون حریم گسل های زلزله شهر تهران است، تاکنون بیش از 8 ماه از ابلاغ این مصوبه گذشته است.

وی گفت: یک نسخه از این مصوبه به شورای شهر تهران ارسال شده است، بر اساس این مصوبه نقشه پهنه های گسل شهر تهران و حریم و محدوده های آن به عنوان ملاک عمل تمامی دستگاه ها و خصوصا شهرداری تهران تصویب و ابلاغ شده، همچنین هرگونه بلندمرتبه سازی در پهنه های گسل اصلی شهر تهران ممنوع شده است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران همچنین گفت: بر اساس این مصوبه، مقرر شده طرح تفصیلی شهر تهران برای تعریف کاربری های مجاز به استقرار در پهنه های گسلی مطابق ابلاغی دبیرخانه شورای عالی توسط شهردای تهران مورد بازنگری قرار گرفته و نتیجه پس از تایید کمیسیون ماده 5 تهران ابلاغ شود.

حافظی گفت: براساس این مصوبه اطلس پهنه های زلزله در شهر تهران توسط شورای اسلامی شهر تهران باید بررسی و تصویب شود، سوال ما این است که شهرداری تهران درباره بندهای مرتبط به فعالیت خودش چه کرده است، از این رو گزارش عملکرد 8 ماهه گذشته را مطالبه می کنیم و انتظار داریم این گزارش به شورا ارسال شود.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۱۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودجویان زیر ذره‌بین شهرداری؛ حریم این منطقه دردسرساز شد

محمدجواد خسروی با اشاره به این نکته که «استانداری مدیریت حریم پایتخت را به شهرداری تهران واگذار کرد»، گفت: «اقدام درست و قابل تأمل استانداری تهران مبنی بر تثبیت بخش حریم پایتخت موجب شد تا تنفسگاه شهر حفظ و در میان ده‌ها معضل همچون چندگانگی مدیریتی و محیط‌زیست (آلودگی هوا)، بارقه‌ای از امید برای زیستی نسبتا سالم باقی بماند، چرا که صیانت از حقوق شهر و شهروندان اولویت مدیریت شهری در دوره ششم است و ازاین‌رو موضوع با جدیت در منطقه پیگیری شد.»

به گزارش همشهری‌آنلاین، او ادامه داد: «رفع تصرف املاک حریم پایتخت، تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز و آزادسازی اراضی تصرف شده و... اقداماتی است که همچنان صورت می‌گیرد و قطعا تا پایان آزادسازی تمام اراضی تصرف شده توسط سودجویان ادامه خواهد داشت، زیرا در مجموعه شهرداری تهران بر خود وظیفه می‌دانیم که اجازه ندهیم به اراضی حریم تهران که میراث آیندگان است دست‌اندازی شود.»

نگاه منفعت‌طلبانه به حریم شهر نداریم

شهردار منطقه ۱۸ با بیان این که تجربه نشان داده که مدیریت شهری در پایتخت، نگاه مادی و منفعت‌طلبانه به بخش حریم نداشته و بیشتر از هزینه‌هایی که برای نگهداشت آن کرده است، گفت: «باید زمانی را برای رفع مناقشات و تداخل مدیریتی با شهرستان‌های اطراف صرف کند. اکنون که خبر تثبیت بخش حریم تهران از سوی استانداری اعلام رسمی شده، مدیریت شهری باید به تداوم انجام مسئولیت‌های ذاتی خویش بپردازد. از این‌رو نیازمند حمایت و همراهی سازمان‌های مسئول در این بخش هستیم. چرا که در اغلب مواقع شهرداری تنها متولی برخورد با مناقشات موجود بوده است. ۲ نهاد مهم در پایتخت، یعنی فرمانداری و استانداری باید پای کار بیایند نه اینکه تنها شهرداری به میدان برود.»

به گفته خسروی البته این اقدام مهم استانداری (واگذاری مدیریت حریم پایتخت به شهرداری تهران) بیانگر دغدغه این نهاد برای صیانت از بخش حریم بوده تا در آینده اگر خواستند تصمیم دیگری بگیرند.

بیشترین چالش‌های حریم مربوط به منطقه ۱۸ است

او ادامه داد: «بنا به اعلام رئیس شورای شهر تهران تنها نهادی که در این مسیر دشوار و طاقت‌فرسا با مدیریت شهری همکاری داشته، نیروی انتظامی است و بجاست که سایر نهاد‌ها نیز دین خود را در صیانت از حریم پایتخت ادا کنند. با توجه به اینکه بیشترین چالش‌ها و مناقشات درخصوص حریم، مربوط به جنوب غرب تهران و محدده منطقه۱۸ بوده است، بر همین اساس شهرداری منطقه با قدرت و نظارت بیشتر برای صیانت از بخش حریم به مسئولیت‌های محول شده عمل کرده و تعهدی به شهرستان اسلامشهر در اداره این محدوده نداده و کماکان به وظایف خود برای حفظ این محدوده عمل خواهد کرد، گرچه در اکثر موارد شهرداری در برخورد با سودجویان تنها می‌ماند.»

آن طور که شهردار منطقه ۱۸ عنوان کرده: «ضروری است به تلاش عوامل اجرایی مدیریت شهری منطقه در خدمت‌رسانی به شهروندان اشاره کرد که موفق شدیم در بخش حریم با اخذ مجوز از مراجع قضایی، بیش از ۱۲۶هکتار از اراضی مزروعی را، که به‌طور غیرقانونی در آن‌ها ساخت بنا، فنس، دیوارچینی و... صورت گرفته بود، رفع تصرف و آزادسازی کنیم.»

به گفته محمدجواد خسروی تمامی این اقدامات بیانگر آن است که مجموعه مدیریت شهری اهتمام ویژه‌ای در صیانت از حقوق شهر وشهروندان دارد و به افراد سودجو اجازه نمی‌دهد به بیت‌المال و دارایی عامه شهروندان چشم طمع داشته باشد.

او در پایان تاکید کرد: «همچنین در راستای این سیاست و رویکرد، هیچ فرد یا نهادی در این مسیر از آرامش و مصونیت برخوردار نیست و در دوره جدید مدیریت شهری باید در محاکم قضایی پاسخگوی تخلفات خویش باشند. نگاه مدیریت شهری در دوره جدید، همواره به تأمین رفاه و آسایش شهروندان به‌عنوان صاحبان اصلی شهر بوده و این دارایی ارزشمند قابلیت‌های لازم را برای تحقق این مهم داراست.»

دیگر خبرها

  • گزارش دهی معاون شهردار تهران به شورا در جلسه آتی
  • هشدار شهردار غزه نسبت به پیامدهای زیست‌محیطی عدم جمع‌آوری زباله‌ها
  • سودجویان زیر ذره‌بین شهرداری؛ حریم این منطقه دردسرساز شد
  • با کارمندان متخلف شهرداری برخورد قاطع صورت گیرد
  • تشکیل پرونده قضایی برای مالکانی که از مقاوم‌سازی ساختمان‌های بلند استنکاف کنند
  • مسجد قیطریه آزمونی برای شهردار تهران
  • گام بلند شیراز برای دستیابی به شهری متفاوت
  • کرایه ها گران می شود
  • افزایش کرایه‌های تاکسی از اردیبهشت ماه
  • درخواست از شهرداری تهران برای تعیین تکلیف پارکینگ طبقاتی حرم عبدالعظیم حسنی