Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرچه اکنون نرخ بیکاری در استان کرمان ۱۱/۰۵ است و افزایش بیکاری گوی سبقت را از دیگر وعده ها ربوده است اما دولت همچنان در نشان دادن آمار های افزایش اشتغال به همه جا چنگ می زند .کارآفرینان کرمانی عطای تولید را به لقای آن بخشیدند و از کارآفرینی سر باز زدند و از بروکراسی های اداری و راهی طولانی که از عدم حمایت مسئولین تا سنگ اندازی هایشان آن را تشکیل می دهند سبب شده که تولید کنند گان بهای عدم تحقق تولید را با جان بپردازند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل ازآرمان کرمان ؛ رئیس دولت تدبیر که نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود در تاریخ ۲۱ خرداد ۹۲به سه شهر جنوبی کرمان زاهدان و شیراز سفر کرد ، وی که به عنوان کاندیدای ریاست جمهوریبه این استان ها سفر کرده بود وعده هایی را به مردم شریف این سه خطه داده بود که سبب شد با استقبال مردمی روبه رو گردد اما بعد از گذشت ۴ سال از آن زمان باید دید که رئیس قوه مجریه ایران که در دوره یازدهم گوی سبقت را از دیگر همتایان خود ربود و به عنوان ریاست جمهوری ایران د ر دوره یازدهم انتخاب شد ، آیا توانسته است به وعده های تبلیغاتی خود عمل کند و یا خیر؟

با توجه به نزدیک شدن ، به انتخابات دوره دوازدهم و کاندیدا شدن دوباره رئیس دولت یازدهم برای ریاست جمهوری و بی شک آغاز شدن سفرهای دوباره استانی وی ، به عملکرد چهار ساله این دولت و وعده های محقق شده و یا نشده این دوره از ریاست جمهوری می پردازیم تا ببینیم آیا وعده های بیان شده در بین مردم جامه عمل پوشانده اند یا خیر ؟

وعده های رئیس دولت یازدهم قبل از انتخابات

کرمان بزرگ‌ترین استان ایران از لحاظ وسعت است. اینجا بهشت معادن ایران است. می‌دانم که اگر یک مقدار تشکیلات در اختیار کشاورزان و باغداران کرمان قرار گیرد نعمت‌های این استان تمام منطقه را متنعم می‌کند. اگر مشکل آب در این استان حل شود و آبیاری علمی شود اینجا بهشت کشاورزی ایران خواهد شد.

وی که خود را نسبت به منطقه بصیر نشان می داد ، از وضعیت استان در زمینه کشاورزی سخن به میان آورد و اعلام کرد که باید کشاورزی و معادن توسعه یابند اما متاسفانه این وعده محقق نشد و بعد از آن شاهد خراب شدن و امحا انواع محصولات کشاورزی در سطح استان به واسطه قیمت ارزان بودیم و عدم توانایی دولت در مدیریت این محصولات خشم کشاورزان را بر انگیخت .

در چهار سال گذشته از دپوی محصولات کشاورزی چون پیاز ، خرما ،گوجه فرنگی و حنا تا امحای عمدی ۱۷ هزار تن سیب زمینی اثرات منفی پرونده کشاورزی دولت یازدهم است که آن را با چالشی بزرگ روبه رو کرده است و البته استان کرمان که بهشت کشاورزی در کاشت و برداشت انواع محصولات کشاورزی و صیفی جات است ، همه ساله با مشکلات عدیده ای رو به رو است و واردات رسمی دولت از بعضی از محصولاتی که در کرمان توسط کشاورزان برداشت می شود روحیه کشاورزی را نیز نابود ساخته است.

با توجه به اینکه کرمان قطب بزرگ تولید کننده سیر ، گندم ، خرما ، گوجه فرنگی ، هندوانه ، پیاز و مرکباتمی باشد اما واردات رسمی دولت در محصولات کشاورزی کمر کشاورزان ما را نیز شکست تا جایی که پیا زها و سیب زمینی ها گندیدند و کسی آنها را نخرید وکشاورزی هم آنان را نفروخت .

عماد فیروزی کشاورز کرمانی نیز به عدم مدیریت دولتی اشاره کرده و گفت: در چین های اول قیمت گوجه تا دو هزار تومان بود اما رفته رفته و با حضور دلالان قیمت افت پیدا کرد به طوری که حتیصرف نمی کند محصول را برداشت کنیم.


وی ادامه داد: محصول خیار کشاورزان نیز به دلیل افزایش ناگهانی نرخ کود و سم و عدم توانایی کشاورزان برای تامین نهاده ها از بین رفت و محصول گوجه نیز وضعیت کنونی را دارد به نظر می رسد کشاورزی در جنوب کرمان با چالش اقتصادی مواجه است و سال هاست همین وضعیت را داریم.

همه می دانند مشکل از دلال بازی در بازار است اما هیچ اقدام مشخصی برای برخورد با این افراد نمی شود در واقع هر سال کشاورزان کسانی هستند که ضرر می کنند و پول به جیب دلالان می رود.

زمانی که رئیس قوه مجریه وعده توسعه منابع معدنی را می داد که هنوز بر مسند قدرت تکیه نزده بود اما بعد از گذشت چهار سال نه تنها صنعت رشد نکرد بلکه اکثر واحد های معدنی استان کرمان به رکود رسیده و یکی پس از دیگری تعطیل شدند و از ۱۶ معدن ذغال سنگ کرمان تنها ۸ معدن به صورت فعال ایفای نقش می کنند .

حسن روحانی در جایی دیگر از سخنرانی سفر تبلیغاتی سال ۹۲ خود گفته بود:من می‌دانم شما از بیکاری رنج می‌برید. می‌دانم برخی از تحصیلکرده‌ها و نخبگان از فرط بیکاری راه دیار غربت در پیش گرفته‌اند. دولت شما یعنی دولت تدبیر و امید رونق را به اختصار بازخواهد گرداند. دولت شما به مشکل اصناف و کارآفرینان توجه خواهد کرد.

گرچه اکنون نرخ بیکاری در استان کرمان ۱۱/۰۵است و افزایش بیکاری گوی سبقت را از دیگر وعده ها ربودهاست اما دولت همچنان در نشان دادن آمار های افزایش اشتغال به همه جا چنگ می زند .کارآفرینان کرمانی عطای تولید را به لقای آن بخشیدند و از کارآفرینی سر باز زدند و از بروکراسی های اداری و راهی طولانی که از عدم حمایت مسئولین تا سنگ اندازی هایشان آن را تشکیل می دهند سبب شده که تولید کنند گان بهایعدم تحقق تولید را با جان بپردازند.

نمونه بارز عدم تحقق این کارآفرینی ها مدیر دهکده پرورش بلدرچین کرمان است که دو سال در گیر افتتاح این مجموعه است ،با بهره بردار ی از این مجموعه کرمان به قطب بزرگ پرورش بلدرچین تبدیل می شود و یا مدیر کارخانه فرو مولیبدن کرمان که در این عرصه گرچه محصولات بنیادین زیادی را تولید کرده است اما از نداشتن یک خط لوله آب آشامیدنی برای کارگران این واحد تولیدی هنوز رنج می برد و یا کارخانه بزرگی چون مساک کهقدمتی ۵۰ ساله به علت نبود یک خط لوله گاز تعطیلی شد و کارگران آن بیکار شدند .

ما برای توسعه کشور نیاز داریم همه ۷۵میلیون در عرصه سازندگی قرار گیرند

لذا بزرگترین مشکلاتی که اکنون در کشور مو جود است عدم مدیریت در عرصه سازندگی است بلایای طبیعی مهار نمی شوند و حتی یک درختچه برای مهار ریزگرد ها در شهرستان ریگان از سوی دولت کاشته نشده است و مردم ریگان نه تنها سختی های بسیاری را پشت سر می گذارند بلکه سیل و عدم مدیریت آن از سوی دولت یازدهم در شهرستان بردسیر ، رودبار و جازموریان کرمان سبب شده است که بسیاری از شهرها و خانه ها ویران شده و از بین بروند و عملا نمره دولت در عرصه سازندگی نیز به صفر برسد و این نشان می دهد که دولت نه تنها به وعده های خود جامه عمل نپوشانده است بلکه راه های حل این مشکلات را نیز با تبصره های مختلف به تعویق انداخته و دلسوزان تولید و سازندگی را درگیر دالان های طولانی و بروکراسی های سخت ساخته است .

انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا وحیدی، عصر چهارشنبه با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی مشاغل کیفیت بخشی در کرمان به خبرنگاران گفت: این آزمون، صبح روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ همزمان با سراسر کشور در ۵۷ حوزه امتحانی معرفی شده استان کرمان برگزار می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی استان افزود: آزمون استخدامی آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی مشاغل کیفیت بخشی در حوزه‌های امتحانی ۷ شهرستان کرمان، بم، جیرفت، رودبار جنوب، زرند، سیرجان و کهنوج برگزار خواهد شد.

وحیدی تصریح کرد: در این آزمون که توسط سازمان جهاد دانشگاهی و با نظارت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار خواهد شد در مجموع ۲۱ هزار و ۱۶۹ نفر نام نویسی کرده و به رقابت خواهند پرداخت.

کد خبر 6094557

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • ورزشکار کرمانی مدال پارالمپیک را به سردار حاجی‌زاده تقدیم کرد
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • رقابت بیش از ۲۱ هزار کرمانی درآزمون آموزش و پرورش
  • کرمانی‌ها و کسب ٣ عنوان قهرمانی لیگ برتر در سال جدید
  • کرمانی‌ها و کسب ۳ عنوان قهرمانی لیگ برتر در سال جدید
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • حمایت بیش از ۶۰۰۰ معلم کرمانی از ایتام