Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم سیستان و بلوچستان از یک سو به دلیل وعده‌های بی‌عمل دکتر روحانی در انتخابات که رای خود را بر پایه آن بنا کردند و از سوی دیگر به دلیل وعده‌های بر زمین مانده استاندار انتقادات زیادی به شرایط فعلی استان دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری و پایان دوره چهار ساله دولت تدبیر و امید، صدای انتقاد آحاد ملت به دلیل عمل نکردن دولت به وعده‌های خود بیشتر می‌شود و مردمسیستان و بلوچستان که آن بیشترین درصد رأی را در انتخابات گذشته به حجت‌الاسلام روحانی دادند، اکنون بیشترین انتقاد را نسبت به این موضوع دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم رأی خود را بر وعده‌های روحانی بنا کردند

این انتقادات مردم سیستان و بلوچستان از یک سو به دلیل وعده‌های دکتر روحانی در انتخابات بوده که مردم این استان رأی خود را بر پایه همان وعده‌ها بنا کرده بودند و از سوی دیگر به دلیل وعده‌های استاندار دولت در سیستان و بلوچستان است که به دلیل عمل نکردن به بسیاری از آن‌ها توانست عنوان بدقول‌ترین مدیر دولت را به خود اختصاص دهد.

علی‌اوسط هاشمی که با سیاسی‌کاری و اقدامات عجیب خود صدای اعتراضات بسیاری از جمله مراجع تقلید را در آورده، هم‌اکنون با نزدیک شدن به پایان دوره 4 ساله دولت تدبیر و امید انبوه وعده‌های بر زمین مانده را در کارنامه خود دارد که مجموع آن‌ها رابطه‌ای بسیار مستقیم با اشتغال در استان دارد.

در دوره اوسط هاشمی کلنگ­‌های زیادی در سیستان و بلوچستان به زمین خورد، برخی کلنگ‌ها اما بی­‌سرانجام ماند، مانند کلنگی که برای ساخت کارخانه لاستیک‌سازی در منطقه سیستان به زمین نشست و هیچ کارخانه­‌ای ساخته نشد؛ یا وعده‌های کلنگ‌زنی‌هایی مانندایجاد قطب سوم خودروسازی ایران در چابهار که داده شد و هیچوقت عملیاتی نشد.

مسئله اشتغال از این بابت در استان سیستان و بلوچستان مهم است که طبق برخی آمار غیررسمی این معضل در این استان به حد بحران رسیده و 2 شهر سیستان و بلوچستان را در بین شهرهای نخست کشور از نظر بی‌کاری ثبت کرده است.

آمار بالای اشتغال در استان بی‌کفایتی دولت را نشان می‌دهد

اکنون صدای اعتراض در استان سیستان و بلوچستان بسیار زیاد شده تا جایی که حسینعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اعلام اینکه دولت باید نسبت به کوتاهی خود پاسخگو باشد، اظهار داشت: آمار بالای اشتغال در استان بی‌کفایتی دولت را نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: دولت در استان سیستان و بلوچستان تنها دنبال رأی است و گمان می‌کند می‌تواند با سیاسی‌کاری و وعده‌های دروغ برای خود رای جمع کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت به این دلیل به مسئله اشتغال و آبادانی فکر نمی‌کند که گمان می‌کند می‌تواند با داشتن هوای چند نفر برای خود سبد رای بزرگی جمع کند و در واقع نیازی به پرداختن به مسئله اشتغال ندارد.

تا زمانی که معضل زیرساخت حل نشود از اشتغال پایدار خبری نیست

این سخنان نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در حالی بیان شده که چندی پیش نیز حبیب‌الله دهمرده، نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم ضمن اعتراض به اقدامات دولت در استان گفته بود که دولت تلاشی برای ایجاد زیرساخت مناسب ندارد و تا این مسئله حل نشود اشتغال پایدار ایجاد نمی‌شود.

نماینده مردم زابل در مجلس تاکیده کرده بود که مسائل زیرساختی از جمله جاده‌ها، راه‌آهن و ... یا خوابیده است یا با سرعت کندی پیش می‌رود و این مسئله بسیار جای تأسف دارد.

اکنون این صدای اعتراض به اقدامات دولت در استان به ائمه جماعات اهل سنت استان رسیده؛ به ویژه مسئله بیکاری که تا در استان بسیار جدی شده و باید هر چه سریعتر راه حلی برای این معضل اندیشیده شود.

دولت یازدهم به حداقل وعده‌های خود هم عمل نکرد

مولوی عبدالصمد ساداتی، امام جمعه اهل سنت سراوان در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سراوان با بیان اینکه دولت یازدهم حتی به حداقل وعده‌های خود عمل نکرده، اظهار داشت: مردم در این انتخابات باید به کسی رأی دهند که بار مردم را به دوش بکشد و از حقوق آنان حفاظت کند و فردی که رأی می‌آورد نیز باید وظیفه شرعی خود بداند که به وعده‌هایش عمل کند.

وی با بیان اینکه برخی آمارهای غیررسمی شهرستان سراوان را در رتبه نخست بیکاری میان شهرستان‌های کشور نشان می‌دهد، گفت: سال گذشته از جانب رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نام‌گذاری شد که دولت در این زمینه اقدامات مناسبی انجام نداد و آنطور که باید در این زمینه عمل می‌شد، عمل نکرد.

امام جمعه اهل سنت سراوان تاکید کرد: امسال نیز از جانب رهبر معظم انقلاب سال «اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال» نام‌گذاری شده و حداقل چیزی که ما باید در اقتصاد مقاومتی انجام دهیم همین مسئله تولید و اشتغال است،‌ چرا که در حال حاضر بزرگترین معضل کشور به ویژه در استان سیستان و بلوچستان بیکاری است که آمار آن بسیار بالا رفته و در پی آن فقر بوجود آمده است.

دولت در زمینه اشتغال کم‌کاری می‌کند؛ قدردان اشتغال‌زایی سپاه هستیم

مولوی ساداتی ادامه داد: دولت یازدهم در این 4 سال توجهی به سیستان و بلوچستان و وعده‌هایی که به مردم این استان داده، نداشت و باید گفت که حتی به حداقل وعده‌های خود هم عمل نکرد و این موضوع موجب شده وضعیت معیشتی مردم استان بسیار نامطلوب شود.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ما شاهد معضلات زیادی از جمله رکود، بیکاری و تورم در جامعه هستیم؛ شهرستانی مانند سراوان که پروژه احداث بیمارستان آن 8 سال پیش کلنگ زده شد هنوز نیمه کاره مانده و دولت توجهی به مردم ندارد که این بسیار جای تاسف دارد.

امام جمعه اهل سنت سراوان ضمن قدردانی از اقدامات سپاه پاسداران در راستای ایجاد اشتغال در سراوان، گفت: سپاه توانسته در مرز اشتغال ایجاد کند اما دولت توجهی به معضلات این حوزه ندارد.

مردم در رابطه با بیکاری داد می‌زنند؛ اولویت دولت دوازدهم اشتغال‌زایی باشد

مولوی رسولی‌زاده، امام جمعه اهل سنت سرباز نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سرباز، اظهار داشت: بنا بر گفته قرآن فقر و بیچارگی انسان را به کفر می‌رساند و ما از دولت دوازدهم انتظار داریم اولین اولویت خود را در سیستان و بلوچستان روی مسئله اشتغال بگذارد.

وی تصریح کرد: مردم در سیستان و بلوچستان در رابطه با معضل بی‌کاری اعتراض ندارند بلکه داد می‌زنند چرا که بقیه معضلات از جمله سرقت و اعتیاد نیز در همین بی‌کاری ریشه دارد.

امام جمعه اهل سنت سرباز تاکید کرد: اکنون که سال جدید از جانب ولی امر مسلمین جهان به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال» نام‌گذاری شده، دولت باید بیش از گذشته به اشتغال‌زایی بپردازد.

تولید استان بی‌رونق است و حتی یک کارخانه در میرجاوه وجود ندارد

مولوی عبدالرحیم ریگیان‌پور، امام جمعه اهل سنت میرجاوه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در میرجاوه نیز در رابطه با مسئله اشتغال در استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: دولت اقدامات مناسبی در استان ما انجام داد اما آن چیزی که از دولت انتظار داریم این است که در زمینه تولید و اشتغال بیشتر به وعده‌های خود عمل کند.

وی ضمن تشکر از قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه بابت اقدامات مثبت در راستای ایجاد اشتغال در منطقه، گفت: دولت هم باید در این زمینه بهتر عمل کند.

امام جمعه اهل سنت میرجاوه تصریح کرد: در زمینه عملکرد دولت در راستای رونق فعالیت کارخانه‌ها باید گفت که متاسفانه در حال حاضر چندین کارخانه در شهرک صنعتی زاهدان خوابیده و در سیستان و بلوچستان به عنوان استانی که مردم و جوانان آن نیاز به کار دارد این اتفاق بسیار غم‌انگیز است.

وضعیت کنونی استان به فرصتی برای دشمن تبدیل شده است

مولوی ریگیان‌پور تاکید کرد: اکنون تنها در دفتر بنده در شهر میرجاوه نزدیک به 300 جوان هستند که بیکارند؛ در شهرمرزی میرجاوه که در صورت توجه مناسب به فرصت مرز آن می‌توان تعداد زیادی اشتغال ایجاد کرد تنها اقدامی که در این راستا برای استفاده از مرز برنامه‌ریزی شده در سال برای هر نفر ورود 25 کلیوگرم برنج و یک کیلو چای است که اصلاً با عقل جور در نمی‌آید.

وی افزود: اکنون در شهر ما مردم بیکارند و به اعتیاد روی آورده‌اند و این فرصتی برای دشمن است تا از آن سوءاستفاده کند، بنابراین باید تا دیر نشده برای این مسئله گام‌های مثبتی برداشته شود.

امام جمعه اهل سنت میرجاوه تاکید کرد: در شهر میرجاوه دانشگاه وجود ندارد، شغلی نیست و یا حتی یک کارخانه هم نیست که چند جوان را سر کار ببرد؛ در استان این محرومیت‌ها مشاهده می‌شود و ما از مسئولان انتظار داریم تا در زمینه اشتغال و تولید قدم‌های مثبتی بردارد.

انتهای پیام/

R7843/P4001/S6,65/CT6

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۶۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت است و این انتقال، یک گذر تاریخی بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در مراسم بزرگداشت شیخ صدوق که در آستان این محدث بزرگ در شهر ری برگزار شد، ضمن تسلیت روز شهادت امام صادق(ع) اظهار داشت: یاد و نام و خاطره‌های شیخ صدوق را در مجاورت مرقد شریف آن عالم فرزانه و بزرگوار گرامی می‌داریم و به همه امامزادگان معظم مخصوصا امامزادگان مدفون در این سرزمین گرانقدر درود می‌فرستم و از برگزار کنندگان این محفل نیز تقدیر می‌کنم. بنده نکاتی درباره مرحوم شیخ صدوق بیان می‌کنم چون این عالم بزرگوار از بزرگترین عالمان و فرزانگانی هستند که دریچه‌ها و آفاق بزرگی به روی معارف امام صادق(ع) و اهل بیت(ع) گشود.

وی افزود: بیش از هزار سال است که کتب او در حوزه‌های علمیه و مراکز علمی، موج‌آفرین است. شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است و بارها این نام بلند در مراکز علمی طنین افکن شده و مورد احترام عالمان، بزرگان و مدرسان علوم الهی است. نقش این عالم بزرگوار در معماری تشیع، تحکیم مبانی آن و جهت دادن به فرهنگ اسلامی بسیار ممتاز و در سطح یک است بنابراین چنین شخصیت بزرگواری که به احترام او گرد آمده‌ایم از پدران معنوی ما به حساب می‌آید.

آیت‌الله اعرافی تصریح کرد: شیخ المحدثین در ساختن فرهنگ اسلامی و شیعی بسیار نقش‌آفرین بوده و از امتیازات فراوانی برخوردار است که به برخی از آنها اشاره می‌کنم. اول اینکه مرحوم شیخ صدوق از قم برخاسته و خاندان وی در قم جایگاه والایی داشته و پدر وی از چهره‌های مطرح در حوزه قم در قرون صدر اسلام بوده و رابطه نزدیکی با امام عسکری(ع) داشت و از چهره‌های مهم حوزه‌های علمیه بود. تولد مرحوم شیخ صدوق و نشو و نمای ایشان در قم بود. آن روزگار در میان حوزه‌های علمیه اسلامی و شیعی، سه حوزه جایگاه بزرگی در عالم اسلام و تشیع داشتند که حوزه قم، ری و بغداد به عنوان سه ضلع یک مثلث بودند که در تاریخ اسلام و طراحی فکر اسلامی و شیعی، نقش ممتاز و بی‌بدیل داشتند.
وی ادامه داد: البته در آن زمان حوزه‌های علمیه متعددی در عراق، ایران و نقاط مختلف جهان اسلام داشتیم اما در اواخر عصر حضور ائمه(ع) و شصت سال غیبت صغری و اوایل غیبت کبری، این سه حوزه، قله و سرآمد بودند. مرحوم شیخ صدوق آثار علمی ارزنده‌ای دارد و شاگردان بزرگی هم تربیت کرد. وی معارف الهی را در قم فرا گرفت و سپس به ری منتقل شد لذا اولین خصوصیت این عالم بزرگ و نقش‌آفرین تاریخ اسلام و ایران و تشیع این است که ایشان همزمان این سه حوزه بزرگ و سرآمد عصر خودش را درک کرده است. بخش زیادی از رشد علمی شیخ صدوق در قم و در محضر پدر بزرگوار و دیگر علمای بزرگ قم سپری شد. سپس وقتی حکومت آل بویه از اولین حکومت‌های شیعی شکل گرفت و مقر آن در ری بود از شیخ صدوق دعوت شد در مقر خلافت حضور پیدا کرده و به کار علمی بپردازد. ایشان هم احساس وظیفه کرده و به ری آمد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: این برای ری و تهران افتخار بزرگی است که دو تن از نویسندگان کتاب چهارگانه شیعه یعنی شیخ صدوق و شیخ کلینی از حوزه علمیه ری برخاسته‌اند. شیخ صدوق به دلیل جامعیتی که داشت مورد احترام هم حوزه‌های علمیه بودند. در امتداد نکته اول، باید به نکته دیگری توجه کرد که شیخ صدوق، مرد هجرت‌ها و سفرهای مختلف علمی است. ممکن است هجرت، امروزه برای ما امر ساده‌ای به حساب بیاید چراکه وسایل نقلیه برای رفت و آمد میان شهرهای مختلف جهان وجود دارد اما آن زمان، یک سفر حج ماه‌ها طول می‌کشیده است و ابزارهای ارتباطی امروز هم وجود نداشته است. مرحوم شیخ صدوق در قرن چهارم هجری، غیر از اینکه حوزه‌های ری، قم و بغداد را درک کرد، زنجیره سفرهای علمی ایشان از جمله به خراسان و مشهد، سمرقند، بلخ و بخارا، فصلی اعجاب‌انگیز و درخشان از زندگی ایشان است.

آیت‌الله اعرافی گفت: نکته دیگر اینکه شیخ صدوق پرچمدار فکر شیعی است. وی در عصر خود در ری، بغداد، سمرقند ، بخارا، بلخ، همدان، مکه و مدینه با علمای اهل سنت وارد بحث و گفت‌وگوهای فراوانی شد. وی حتی استادان و شاگردانی دارد که از علمای اهل سنت هستند. امروزه عده‌ای دنبال این هستند که اهل سنت را در تضاد با شیعه قرار دهند که این مسئله در همه اعصار وجود داشت اما کسانی همانند امام صادق(ع)، شیخ صدوق، شیخ مفید و دیگر بزرگان از یک سو با افراط در اهل سنت مقابله کرده و از سوی دیگر برای افراد میانه‌رو اهل سنت احترام قائل بوده و دنبال وحدت جهان اسلام بودند. مخصوصا شیخ صدوق هم در آثار و اعمال و افکار خود پایبند این سنت اسلامی بودند.
وی با بیان اینکه دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت است، افزود: این انتقال، یک گذر تاریخی بود لذا باید ظرفیت‌های جدیدی ایجاد شده و معارف شیعه، سامان تازه‌ای پیدا کنند تا عالم اسلام به دوره غیبت صغری و پس از آن غیبت کبری منتقل شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان‌ کرد: طراحان و معماران بزرگ شیعه از زمان ظهور به زمان غیبت چند نفر هستند که یکی از بزرگترین آنها شیخ صدوق است. دیگر افراد شیخ مفید، سید مرتضی، کلینی و امثالهم بودند. اینها معمار تاریخ تشیع و طراحان یک تحول عظیم در عالم تشیع و ایران هستند چون ایران در همین ایام است که اندک اندک آغوش خود را به روی معارف شیعه می‌گشاید و برخلاف برخی تصورات، شمشیر، اسلام را به ایران نیاورد بلکه ایران با آغوش باز و با عقلانیت از اسلام و معارف قرآن و اهل بیت(ع) استقبال کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • استفانو پیولی: اعتراض هواداران؟ آنها حامی ما هستند اما عملکرد میلان قابل قبول بود
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • دوره شیخ صدوق دوره انتقال از عصر حضور ائمه(ع) به دوره غیبت