Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بولتن نیوز، سید مصطفی میرسلیم صبح امروز در نشست خبری خود در پاسخ به این پرسش که آیا شما به نفع سایر نامزدهای اصولگرا کنار خواهید رفت، اظهار کرد: نیت وهدف جمنا با موتلفه مشترک است اما سلایق ما باهم اختلاف دارد واین مردم هستند که باید انتخاب کنند کدام سلیقه مورد نطر آنهاست.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا به گفته آقای باهنر قرار است شما در انتخابات کناره گیری کنید تصریح کرد: تصمیمات من باید از زبان من و موتلفه بیان شود و شخص دیگری حق ندارد از قول ما حرفی بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باهنر خوب است به کارهای خودش برسد. ما آمادگی خود را برای خدمت به مردم اعلام کرده‌ایم و تا آخر ایستاده ایم.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا از انتخابات به نفع سایر اصولگرایان کناره گیری نمی کنید بیان کرد: مهمترین دلیل من برای حضور در انتخابات مشاهده حقوق بر زمین مانده مردم است. ماکه با هم دشمنی نداریم میخواهیم گوی سبقت را برای خدمت رسانی به مردم از یکدیگر برباییم. مردم باید تشخیص دهند که چه کسی می تواند بهتر خدمت کند.ما به ائتلاف اعتقاد داریم ولی ائتلاف موقع وجا دارد و ما از همکاری اصولگرایان استفاده خواهیم کرد،ولی به هر حال در سلیقه دچار اختلاف هستیم.

میرسلیم در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر مرحوم عسگراولادی هم زنده بود تصمیم موتلفه برای رقابت با سایرا صولگرایان را قبول می‌کرد، گفت: من خودم واژه اصولگرایی را درست کردم زیرا کار ما مبتنی بر اصول است. حالا عده‌ای اصولگرایی ا به خود بسته‌اند در حالی که ما سرمنشأ اصولگرایی هستیم. اگر مرحوم عسگر اولادی نیز زنده بود از ما حمایت می‌کرد.

این فعال سیاسی اصولگرا رونق بازار کار و تولید،‌ ایجاد اشتغال، مقابله با قاچاق و واردات بی‌رویه و فساد،‌ فاصله‌گیری از خام‌فروشی،‌رسیدگی به مناطق مرزی کمتر برخوردار، توجه به اقوام و مذاهب، تعامل دولت و مجلس، حل مشکل اشتغال و مسکن جوانان، بهره‌گیری از جوانان در دولت خود و ایجاد زمینه برای جذب سرمایه داخلی و خارجی را از برنامه‌های اصلی خود ذکر کرد.

وی همچنین درباره رابطه با اروپا و آمریکا نیز اظهار کرد: ما با همه کشورهای صلح‌دوست همکاری خواهیم کرد و بر مبنای حفظ استقلال و بدون خودباختگی مبادلات تجاری، فرهنگی و سیاسی قوی با کشورهای اروپایی خواهیم داشت، اما مخالف این هستیم که ایران بازار مصرف کالاهای خارجی شود. در مورد بهبود روابط با آمریکا نیز باید بگویم که این سوال را باید از خود آمریکایی‌ها بپرسید، زیرا تاکنون آنها هیچ اهتمامی برای به رسمیت شناختن حقوق مردم ایران نداشته‌اند.

نایب رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی نیز درباره همکاری این حزب با کشورهای کمونیستی، گفت: ما از جبهه‌ای که علیه آمریکا و روش‌های استکباری آنها شکل بگیرد استقبال می‌کنیم و در همین زمینه با کره شمالی، چین و ونزوئلا همکاری داریم.

وی در مورد برجام نیز خاطرنشان کرد: کوشش‌های فراوانی از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران انجام شد تا حقانیت ملت ما برای همه مردم دنیا شناخته شود. اما متأسفانه آمریکا با روی کار آمدن رییس جمهور خود پایبندی به برجام نشان نداد. برجام برای ما یک معاهده‌ای است که جنبه بین‌المللی دارد و ما بیشتر از تعهدات خود به آن عمل کرده‌ایم. اکنون طرف مقابل باید پاسخگو باشد که چرا به تعهدات خود عمل نکرده است.

میرسلیم درباره دلایل ایجاد رکود در کشور گفت:‌ توجه دولت برای کنترل تورم بدون توجه به آثار منفی‌اش مثل ایجاد رکود و همچنین تحریم‌های خارجی و عدم آمادگی صنعت برای شرایط بحرانی از دلایل ایجاد رکود است. ما با تکیه بر نیروی جوان کشور و مدیرانی که خودباخته نباشند می‌توانیم این مشکل را حل کنیم.

وی درخصوص رشد اقتصادی کشور نیز اظهار کرد: از دولت تمجید می‌کنم که آرزوی خود را رسیدن به رشد ۸ درصدی اعلام کرده است. اما عمده این رشد از درآمدهایی است که از فروش نفت حاصل می‌شود. من فروش نفت خام را سیاست خود نمی‌دانم و باید از خام‌فروشی فاصله بگیریم و از نفت و گاز به عنوان سرمایه استفاده کنیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه این نشست در پاسخ به این پرسش که مهمترین نقد به دولت را چه می‌دانید و سرسخت‌ترین رقیب شما در انتخابات چه کسی است،‌ تصریح کرد: دولت با این پیش‌فرض که می‌توان با غرب به توافق دست یافت راه‌حل آسانی برای اداره کشور برگزید، گویی با فروش نفت می‌شود کشور را اداره کرد. ولی چون این پیش فرض‌ها محقق نشد و تحریم‌ها لغو نشد،‌ دولت نتوانست به آنچه می‌خواهد دست پیدا کند. سوال من این است که دولت وقتی ذات آمریکا را می‌شناخت چرا گول آنها را خورد و چهار سال فرصت سوزی کرد. ما برونگرایی را نفی نمی‌کنیم اما نباید درونزایی را هم فراموش کنیم. همچنین برای این دولت مسایل آرمانی مطرح نبود.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ما در موتلفه اولین گروهی بودیم که با روحانی پس از انتخابش به عنوان رییس جمهور دیدار داشتیم و همواره نصایح لازم را به وی کرده‌ایم، افزود: ما به این دولت انتقاد داریم و دولت را رقیب خود دانسته و معتقدیم باقی ماندن این دولت برای چهار سال آینده به ضرر کشور است.

میرسلیم درباره برنامه خود برای یارانه‌ها نیز گفت: قانون هدفمندی یارانه‌ها باید درست اجرا شود، من اولویت را به محرومان می‌دهم و آنچه به محرومان می‌رسد بیشتر خواهد شد اما به یارانه تولید نیز توجه خواهم کرد.

وی در خصوص جهت‌گیری‌اش نسبت به سینما، هنر و فضای مجازی تصریح کرد: برای ارتقای فرهنگ، هنر و سینما کوشش می‌کنیم اما با بی‌بندوباری، ‌شلختگی هنری و ابتذال مخالفیم و از همه فرهنگ‌دوستان توقع داریم به ما یاری دهند. سینما و فرهنگ باید در جهت خدمت به مردم با حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و قانون اساسی باشد.

این فعال سیاسی اصولگرا در خصوص فضای مجازی نیز گفت: فضای مجازی زمینه‌ای برای اطلاع‌رسانی است اما دارای آسیب‌هایی هم است. با تولیدات نرم‌افزاری مناسب توسط جوانان کشورمان باید به گونه‌ای اقدام کنیم که این آسیب‌ها را حل کنیم.

در ادامه خبرنگاری اینگونه پرسید که چرا روسای جمهور در ایران پس از اتمام دوره ریاست جمهوری خود به حاشیه می‌روند که میرسلیم در پاسخ گفت: من به مردم وعده داده‌ام که گرفتار خودکامگی نمی‌شوم. اینکه به جز آیت‌الله خامنه‌ای و شهید رجایی سایر روسای جمهور دچار خودکامگی شده‌اند به این دلیل بوده که مراقبت‌های حزبی از آنها انجام نشده است. من اگر رییس جمهور شوم یک فرد نخواهم بود بلکه یک حزب من را خواهد پایید تا از خطوط صحیح منحرف نشوم.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان درباره نامه خود در خصوص تخلفات شهردار تهران اظهار کرد: این در ذات من نهفته است که نمی‌توانم با تخلف کنار بیایم. موارد تخلفی زیادی پیش آمده که من آنها را پیگیری کرده‌ام. در این مورد به عنوان عضوی از مجمع تشخیص مصلحت نظام موضوع را پیگیری کردم. در اسفند ۹۳ به شهردار تهران گفتم که چه تخلفاتی در شهرداری‌های تهران انجام می‌شود که او گفت دست روی دل من نگذار که در شهرداری‌ها واویلا است. من معتقدم که برادر دست بجنبان و با تخلفات مقابله کن. ما نباید از این تذکرات ناراحت شویم، اگر من هم تخلفی انجام دادم باید به من تذکر داده شود. هر کسی که دچار تخلف شد باید آن را جبران کند نه اینکه با دروغ و تزویر عمل کند.

منبع: پویا نیوز

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب‌الاجل به پاستور

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه سازندگی، محمدباقر قالیباف که با وجود هجمه‌هایی که طی چهار سال ریاستش از طرف دولتی‌ها متحمل شد، حال در یک ماه باقی‌مانده ریاستش بر پارلمان میدان تازاندن دولتی‌ها را تنگ‌تر کرده است و آخرین اولتیماتوم‌ها را به دولت سیدابراهیم رئیسی و کابینه‌اش می‌دهد. این را می‌توان از آخرین نشست پارلمان و دولت متوجه شد.

ماجرا از این قرار است که در دومین نشستی که با حضور قالیباف و دولتمردان سیدابراهیم ردیسی درخصوص مسائل ارزی برگزار شد، رئیس مجلس که مشخص نیست آیا در مجلس جدید هم بر صندلی ریاست تکیه خواهد زد یا خیر، آخرین هشدار را به دولت سیزدهم داد و از دولت خواست تا به ‌طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز را ارائه کند. رئیس پارلمان همچنین تا روز یک‌شنبه به قوه مجریه مهلت داد تا آخرین برنامه‌اش را در این باره ارائه دهد و در صورت تاخیر، مجلس منتظر نخواهد ماند و طرح مورد نظر پارلمان را ارائه می‌دهد زیرا مجلس در دو جلسه‌ای که با دولتی‌ها گذاشته، رویکرد اقتصادی‌اش را در حوزه مدیریتی اعلام کرده است. او در این نشست به دولتی‌ها گفت که ما دنبال تکرار جلسات نیستیم بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق‌نظر با دولت نرسیم، مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد؛ قالیباف با تاکید بر اینکه باید روی اصل موضوع بحث و گفت‌وگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

دو جلسه‌ای که قالیباف از آن یاد کرد، اولین بار دوم اردیبهشت‌ ماه و آخرین آن چهارشنبه هفته‌ای که گذشت با حضور شخص قالیباف، سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیسی، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت‌الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت‌الاسلام محمدحسین حسین‌زاده‌بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد. قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفته بود که در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

هر روز فقیرتر شدن مردم و عدم تدبیری درست از سوی دولت سیزدهم در حوزه اقتصاد و سیاست‌های داخلی و خارجی که همواره تلاشش این بود تا مشکلات این قوه را بر گردن دولت‌های دیگر بیندازد، دیگر جایی برای حامیان خودش هم نگذاشته است. بسیاری از نمایندگان مجلس یازدهم که چشم‌شان را بر فسادهای این دولت و بی‌تخصصی اقتصاددان‌هایش می‌بستند، حال یا سکوت می‌کنند، یا زبان انتقاد گشوده‌اند.

در آخرین جلسه‌ای که مجلس درخصوص مسائل ارزی برگزار کرد، حجت‌الاسلام بحرینی، نماینده اصولگرای مجلس صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولیدکننده و مصرف‌کننده آسیب زده است. در این جلسه محمدرضا فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد. همچنین وزیر اقتصاد و رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

البته بهارستانی‌ها چنین جلسه‌ای را قابل قبول نمی‌دانند و درخواست‌شان این است که جلسات پشت درهای بسته درخصوص ارز و اقتصاد به صورت زنده و در صحن علنی مجلس برگزار شود. حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده مردم شاهین‌شهر که هم برای مجلس دهم و هم برای ورود به مجلس یازدهم با حضور در لیست اصولگرایی در شاهین‌شهر بیشترین رای را آورد، یکی از نمایندگانی است که خواستار جلسه علنی بود. او درخصوص خواست نمایندگان برای جلسه فوق‌العاده مساله ارز در صحن بود و نه در دفتر رئیس مجلس، به ایلنا گفت: بله، نظر ما همین است باید می‌آمدند در صحن و شفاف مطالب بیان می‌شد، ما گفتیم که در صحن، جلسه [فوق‌العاده ارزی] برگزار شود، نگفتیم که بروید و جداگانه جلسه بگذارید. با این جلسات چند نفره جداگانه نتیجه نمی‌گیریم و الان هم که مشکلات حل نشده است. به گفته حاجی‌دلیگانی اگر قانون را رعایت می‌کردند این مشکلات را نداشتیم، بانک مرکزی قانون را رعایت نمی‌کند چه قانونی که اخیراً تصویب کردیم و چه احکامی که در برنامه مصوب شده؛ اگر این قوانین و احکام از سوی بانک مرکزی رعایت شود این مشکلات را نخواهیم داشت.

او که به نمایندگی از نمایندگان دیگر مجلس یازدهم سخن می‌گفت، تاکید کرد که ما همچنان مطالبه برگزاری جلسه ارزی در صحن را داریم و معتقدیم که همه نمایندگان باید در جریان این موضوع قرار بگیرند نه دولت فعلی نه‌ تنها برخلاف وعده‌های انتخاباتی رئیسی، اوضاع را بهتر نکرد بلکه مشکلات معیشتی مردم بیشتر شده است. پس باید گفت، ندانم‌کاری و عدم تشخیص اولویت‌ها موجب شکل‌گیری فضا برای گسست بیشتر اجتماعی و شکاف بیشتر مردم و حاکمیت شده است. اینکه یک جلسه جدا باشد.

نقدها تنها مربوط به صندلی‌های پایین مجلس نیست و هیات‌رئیسه نیز منتقد رویکردهای دولت و رویکردهای اقتصادی است. آنچنان که قالیباف در جلسه مشترک با دولتی‌ها در اظهارنظری انتقادی که کم‌سابقه نیز به نظر می‌رسد، نه‌تنها دولت را به نقدکشید بلکه ضرب‌الاجل هم برای دولت تعیین کرده است. قالیباف اما در نقد دولت تنها نیست و در همین چند جلسه برگزار شده مجلس در سال جاری بارها و بارها تریبون نمایندگان به نقد دولت باز شده است. آشفتگی بازار ارز و سکه محور اصلی انتقادات بوده که گرانی بیشتری را به زندگی و معیشت مردم وارد کرده است. به گزارش خبرآنلاین، قالیباف به‌جز صراحتی کم‌سابقه در اظهاراتش، کنایه‌هایش را نیز روانه دولت کرده است. او در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفت: «در نشست قبلی به اندازه کافی، گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند. ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم، مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد». اشاره قالیباف به تذکرها و انتقاداتی است که طی روزهای اخیر به هیات‌رئیسه مجلس می‌شود و نمایندگان خواستار برگزار کردن جلسه‌ای با محوریت آشفتگی‌ها در بازار ارز و اثرات سوء آن بر گرانی کالاهای اساسی شده‌اند. قیمت خودرو، بازار داغ فیلترشکن‌ها، قیمت مسکن، حقوق بازنشستگان و… از دیگر محورهایی است که زمینه‌ساز انتقاد از دولت رئیسی شده است. انتقاداتی که به نظر می‌رسد دیرتر از آنچه باید، کلید خورده است و بعید نیز به نظر می‌رسد دولت رئیسی تن به اجرایی کردن خواسته‌های پارلمان‌نشینان بدهد.

او در دومین نشست بررسی مسائل ارزی که وزیر اقتصاد، رئیس‌کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت از یک‌سو و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت‌الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین‌زاده‌بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در سوی دیگر آن حضور داشتند، صریح و بدون تعارف به انتقاد از دولتی‌ها پرداخت و گفت که «همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند، قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است». وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی‌مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یک‌شنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند».

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان