Web Analytics Made Easy - Statcounter


انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در اردیبهشت ماه سال آتی برگزار خواهد شد. در فاصله کمتر از یک ماه مانده به انتخابات می توانید در بسته خبری انتخاباتی «تابناک»؛ آخرین و مهمترین خبرهای انتخاباتی را بخوانید. به گزارش «تابناک»، با توجه به نزدیک شدن به ایام برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراها و میاندوره ای مجالس خبرگان رهبری و شورای اسلامی در برخی حوزه ها ممکن است برخی خبرهای مهم انتخاباتی لا به لای اخبار روز گم شود و به اندازه کافی تاثیرگذار نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بسته خبرهای انتخاباتی گزیده تازه ترین و مهمترین اخبار این رویداد بزرگ منتشر می شود.
نقوی ‌حسینی:انتخابات یک مرحله ‌ای است
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با این پیش‌بینی که انتخابات ریاست جمهوری به دور دوم کشیده نمی‌شود، گفت: کاندیداهای اصولگرا و اصلاح طلب درانتخابات هر کدام به نفع دیگری کنار می‌روند تا در نهایت شاهد رقابتی بین دو کاندیدا از دو جناح باشیم که نتیجه انتخابات را در همان دور اول تعیین می‌کنند.
سیدحسین نقوی حسینی در تحلیلی از روند برگزاری انتخابات با حضور شش کاندیدای مورد تایید شورای نگهبان گفت: گستره گرایش های سیاسی افرادی که تایید و احراز صلاحیت شده اند، از راست راست تا چپ چپ است. یعنی نماینده هر جریان، حزب و نگرش و تفکری به عنوان کاندیدا در انتخابات حضور دارد و مردم می توانند به آن فرد رای دهند.

همکاری فراکسیون امید با ستادهای انتخاباتی روحانی
سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی از تصمیم این فراکسیون برای همکاری نمایندگان در ستادهای انتخاباتی حسن روحانی خبر داد.
بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسه صبح امروز(یکشنبه) شورای مرکزی فراکسیون امید اظهار کرد: در این جلسه مقرر شد در راستای اعلام حمایت فراکسیون از آقای روحانی در انتخابات از هر استان یک یا دو نفر از نمایندگان عضو فراکسیون برای همکاری با ستادهای انتخاباتی ایشان انتخاب شوند تا بتوانند در راستای انسجام و همگرایی بیشتر، مشارکت حداکثری و جذب نیروهای جریان اصلاح‌طلبی به شکل منسجم عمل کنند.
وی افزود: در جلسه امروز همچنین پیرو جلسات گذشته فراکسیون و ماموریت برخی اعضا برای تهیه گزارش درباره عملکرد کمیته ها آقای تابش نایب رئیس فراکسیون گزارشی را درباره فعالیت کمیته ها ارائه کرد و راهکارهایی را در خصوص چگونگی فعال تر شدن کمیته ها مطرح شد که قرار است این پیشنهادات در هیئت رئیسه فراکسیون مطرح شود تا در صورت تصویب تغییراتی در کمیته ها ایجاد خواهد شد که در راستای وظایف پیش بینی شده به تعهدات خود در مقابل مردم عمل کنند.

رئیسی فردا به سیستان و بلوچستان سفر می‌کند
دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نخستین سفر تبلیغاتی خود فردا به سیستان و بلوچستان سفر می‌کند.
دادخدا خدایار در گفت‌وگو با تسنیم در زاهدان اظهار داشت: حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نخستین سفر تبلیغاتی خود فردا به سیستان و بلوچستان سفر می‌کند.
دبیر جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: حجت‌الاسلام رئیسی بعد از ظهر دوشنبه وارد زاهدان می‌شود و با حضور در گلزار شهدای زاهدان با آرمان‌های شهدا تجدید میثاق می‌کند.

سفر انتخاباتی میرسلیم به مازندران
سید مصطفی میرسلیم نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز دوشنبه چهارم اردیبهشت به استان مازندران سفر می‌کند.

وی که صبح فردا از طریق محور هراز وارد آمل می‌شود قرار است از شرکت دیزل سنگین آمل بازدید کند.
نشست با صنعتگران در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل، زیارت صحن مطهر امامزاده عبدالله از دیگر برنامه‌های این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در استان مازندران است.

غرویان: حذف یک جریان خاص توسط شورای نگهبان خوب بود
استاد حوزه علمیه قم گفت : خوشحالم که شورای نگهبان بالاخره به توصیه های مرحوم هاشمی عمل و طیف رییس سیاسی دولت نهم و دهم را حذف کرد؛ این اقدام شورای نگهبان خوب بود.
آیت الله محسن غرویان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : تفکر ما در انتخابات باقی است و روحانی آن را نمایندگی می کند. ترکیب نامزدهای تایید صلاحیت شده خوب است و خط اعتدال یک طرف و جناح به اصطلاح اصولگرا در سوی دیگر قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: من همان ابتدا هم می دانستم شانس تایید شدن صلاحیتم به دلایلی که خود آقایان می دانند، نزدیک به صفر است. برای ماندن هم نیامده بودم که ناراحت شوم.
غرویان با بیان اینکه به فرض محال اگر تایید هم می شدم در نهایت به نفع روحانی کناره گیری می کردم، ادامه داد: وقتی هم مرا کنار گذاشتند هدفم به شکل دیگری تحقق پیدا کرد و آن تایید صلاحیت روحانی و جهانگیری و حذف تفکر رییس دولت نهم و دهم بود.
وی تصریح کرد: تفکر ما در انتخابات باقی است و روحانی آن را نمایندگی می کند. از طرفی خوشحالم که شورای نگهبان بالاخره به توصیه های مرحوم هاشمی عمل و طیف دولت نهم و دهم را حذف کرد.

دولت من منحصر به یک جناح نخواهد بود مصطفی میرسلیم اعلام کرد :دولت من منحصر به یک جناح نخواهد بود و از افراد شایسته و کارامد تشکیل می شود.
این کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این مطلب افزود: رونق بازار و تولید از برنامه های اولیه دولت من خواهد.
وی تاکید کرد :اطلاعات ما از شرایط کشور دقیق است و اقدامات دولت من مبتنی است بر شناخت مشکلات و خواسته های مردم.

تکذیب درخواست حکم حکومتی برای احمدی‌نژاد
یک منبع نزدیک به آیت‌الله هاشمی شاهرودی شایعات منتشره مبنی بر درخواست ایشان برای صدور حکم حکومتی درباره احراز صلاحیت محمود احمدی‌نژاد برای انتخابات پیش‌رو را تکذیب و آن را از اساس «جعلی» توصیف کرد.
در پی انتشار شایعاتی در برخی گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی مبنی بر اینکه "آیت‌الله هاشمی شاهرودی برای احراز صلاحیت محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم درخواست حکم حکومتی کرده است"، یک منبع نزدیک به ایشان این شایعه را از اساس «کذب» و «جعلی» دانست.

قالیباف فردا به قم می‌رود محمدباقر قالیباف نامزد دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری فردا به شهر قم سفر می‌کند.محمد باقر قالیباف نامزد ریاست‌ جمهوری فردا (دوشنبه - ۴اردیبهشت) به شهر سفر می‌کند و در مسجد امیرالمومنین این شهر سخنرانی خواهد داشتمحمدباقر قالیباف نامزد دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری فردا به شهر قم سفر می‌کند.محمد باقر قالیباف نامزد ریاست‌ جمهوری فردا (دوشنبه - ۴اردیبهشت) به شهر سفر می‌کند و در مسجد امیرالمومنین این شهر سخنرانی خواهد داشت

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۳۷۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آنچه در مناظره انتخاباتی کاندیداها در دانشگاه لرستان گذشت
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان