Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، اسماعیل غنیان مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان سمنان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مرآت با اشاره به اینکه یک هزار و 972 کارگاه در سطح استان کد پروانه بهره برداری دارند، گفت: 620 کارگاه با پالایشی که صورت گرفت تعطیل بودند که اداره کل صنعت، معدن و تجارت دوباره بازنگری کرد.

مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان سمنان در ادامه افزود: بابررسی هایی که سال گذشته انجام شد از 620 کارگاه، 400 کارگاه فعالیت نداشتند و به طور کامل تعطیل بودند و مابقی فعالیت اندکی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این کارگاه ها در سال 95 تعطیل نشدند، اظهار کرد: شاید برخی از آنها بعد یک ماه بعد از بهره برداری تعطیل شده باشند.

غنیان با توجه به اینکه مشکلات اقتصادی کشور باعث آسیب به واحدهای تولید شده بود، گفت: برخی از واحدهای تولیدی نیمه فعال و حتی تعطیل شدند و برخی هم نمی توانند براساس ظرفیت خود کار کنند.

مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان سمنان همچنین تصریح کرد: با توجه به شرایطی که در سال 94 و 95 ایجاد شد که تسهیلات رونق به واحدهای تولیدی می دهند شاهد رونق آنها خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر آمار دقیقی از کارگاه ها و واحدهای تولیدی نیمه تعطیل و تعطیل شده ها نداریم و در این زمینه باید اداره صنعت، معدن و تجارت پاسخگو باشد، افزود: تامین نیرو واحدهای تولیدی که شروع به کار می کند با این اداره کل است و مابقی یعنی بررسی تعطیلی ها برعهده صنعت، معدن و تجارت است.

غنیان با اشاره به اینکه درحال حاضر 56 واحد تولیدی در سطح استان مشکل دارند، گفت: هر واحدی که مشکل دار می شود اولین قدمش تعدیل نیرو است و وقتی آن کارگرها به ما برای کار مراجعه می کنند متوجه می شویم فلان واحد دچار مشکل شده است که پیگیر آن می شویم.

مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان سمنان در ادامه افزود: واحدی که حداقل 2 ماه معوق حقوق دارد جز واحدهای مشکل دار است.

وی با بیان اینکه برخی از واحدهای تولیدی مانند البرز شرقی و ذوب آهن معوقات حقوقی دارند، اظهار کرد: در سال های اخیر البرز شرقی به ذوب آهن واگذار شد.

غنیان در ادامه بیان کرد: باتوجه به پیگیری های صورت گرفته و طبق آخرین مصوبات، هر زمان که لیست حقوقی ذوب آهن پرداخت شد برای البرز شرقی هم پرداخت می شود.

مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان سمنان همچنین تصریح کرد: مشکلات البرز شرقی به زودی رفع خواهد شد.

وی درخصوص حقوق کلیه واحدهای ذغالی مانند شمال شرق گفت: این واحدها به هر میزان ذغالی که به البرز شرقی دادند ، ذوب آهن باید مستقیما پول را به آنها پرداخت کند.

غنیان درخاتمه خاطرنشان کرد: حل مشکلات واحدهای تولیدی از تصمیمات آخر سال 95 است که امیدواریم با اجرایی شدن مصوبات مشکلات آنها حل شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود