Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب(تنا)، حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، عصر یکشنبه سوم اردیبهشت 96 در دیدار هیأتی از علما و اندیشمندان اهل سنت هند، ضمن ابلاغ سلام و خیر مقدم مقام معظم رهبری برای این هیأت علمایی، به رابطه تاریخی بسیار عمیق میان ملت ایران و منطقه شبه قاره هند اشاره و تأکید کرد: این رابطه اختصاص به یک قرن یا دو قرن ندارد، لذا هیچ عاملی نمی تواند این رابطه را از هم بگسلد و هرکس قصد اختلاف افکنی میان ملت های مسلمان منطقه را داشته باشد، خودش را خسته کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین بر تلاش علما و مسلمانان هند برای اعتلای کلمه اسلام و مبارزه با آمریکا و صهیونیسم و گروه تروریستی داعش تأکید کرد و گفت: علاوه بر روابط دوستانه دو ملت ایران و هندوستان، همه ما عضو امت اسلامی هستیم و از این جهت به یکدیگر قرابت بیشتری داریم.

حجت الاسلام و المسلمین قمی با اشاره به ارادت هر دو ملت ایران و هند به اهل بیت(علیهم السلام) افزود: محبت اهل بیت (علیهم السلام) در تار و پود وجود همه ما قرار دارد و افتخارمان این است که «یاد حضرت علی(ع) را عبادت می دانیم».

معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه در زمان ظهور داعش، هفت هزار عالم مسلمان هندی با امضای توماری مخالفت و انزجار خود را از گروه داعش اعلام کردند . خاطرنشان کرد: مسلمانان هند باعث افتخار جهان اسلام هستند، چنانکه در زمان فتنه سلمان رشدی نیز این مسلمانان هند بودند که اولین تظاهرات را علیه سلمان رشدی به راه انداختند. لذا هدف، دین، اراده، دوست و دشمن دو ملت ایران و هند مشترک است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با استناد به توصیه مقام معظم رهبری، به علمای جهان اسلام سه نکته را مورد تاکید قرار داده و گفت: اولاً «جهان اسلام را بیدار کنید». زیرا امت اسلامی باید جایگاه خود را به خوبی بشناسد. ما افتخار می کنیم که عضو امت پیامبری هستیم که بیش از یک میلیارد نفر جمعیت دارد و امکانات گسترده ای از جمله بیشترین منابع گاز و نفت، بیشترین معادن و مهمترین نقاط سوق الجیشی جهان در اختیار مسلمانان است و مهمترین ثروت آنان جوانان متدین و با انگیزه است که باید با وظیفه خود برای مدیریت آینده جهان اسلام آشنا شوند.

وی تأکید کرد: شأن جهان اسلام بسیار بالاتر از آن است که خود را درگیر مسائل و اختلافات جزئی و فرقه ای یا جنگ شیعه و سنی و عرب و عجم کند. اینها همه دسیسه های آمریکا، انگلیس و صهیونیسم است که مسلمانان با قدرت در برابر آن ایستادگی می کنند.

حجت الاسلام و المسلمین قمی دومین وظیفه علمای جهان اسلام را «تشویق جوانان مسلمان به علم آموزی» عنوان کرد و گفت: جوانان مسلمان نه فقط در زمینه علوم دینی بلکه در همه علوم باید پیشرفت داشته باشند و به بالاترین مدارج علمی دست پیدا کنند و در برپایی تمدن نوین اسلامی و مدیریت جهان به ایفای نقش بپردازند در این صورت است که می توانند از حقوق مسلمانان دفاع کنند.

وی با اشاره به اینکه در ایران پیشرفت های بسیاری در عرصه علم و دانش داشته ایم خاطرنشان کرد: تمام این پیشرفت های علمی مدیون حمایت های شخص امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری است. مقام معظم رهبری علاوه بر اینکه برای جوانان نخبه وقت می گذارند، آنان را به پیشرفت های علمی بیشتر تشویق می کنند، و طرح های آنان را مورد حمایت قرار می دهند.

حجت الاسلام و المسلمین قمی تأکید کرد: اقتدار مادی و معنوی و توان نظامی ما باعث شد که دشمنان با وجود اینکه به همسایگان شرقی و غربی ما حمله کرده اند، جرأت نکنند به جمهوری اسلامی ایران حمله کنند، و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، اگر رژیم صهیونیستی دست از پا خطا کند، جمهوری اسلامی ایران تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.

وی سومین وظیفه علمای جهان اسلام را ساده زیستی و پرهیز از اشرافی گری دانسته و گفت: علما زندگی مرفه نداشته باشند و ساده زندگی کنند و اجازه ندهند که زخارف دنیا آنها را از اهداف بلندشان بازدارد.

حجت الاسلام و المسلمین قمی در ارتباط با این توصیه اشاره کرد که علمای دینی جایگاه بسیار ارزشمندی دارند و یکی از اسرار نفوذ امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در دل مردم، همین ساده زیستی ایشان بوده است.

معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در پایان ابراز امیدواری کرد که اینگونه نشست ها تداوم یافته و سفر این علما به جمهوری اسلامی ایران منشأ خیرات فراوانی برای امت اسلامی باشد و پیوند علما با مردم را افزایش دهد.

در ابتدای این دیدار، دکتر منوچهر متکی، معاون بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، با اشاره به اینکه علما و اندیشمندان اهل سنت هند، هرکدام در بخش های مرکزی و جنوبی هند منشأ اثر و یا میدان دار جمعیت کثیری از مسلمانان هند هستند، خاطرنشان کرد: ویژگی شاخص این علما، مواضع مخالف آنان با جریان های افراطی است.

علمای هندی نیز در سخنانی با اشاره به اینکه دین اسلام به وسیله علما و دانشمندان ایرانی به شبه قاره هند وارد شده است، تأکید کردند که قدرت های استکباری جهان دست به دست هم داده اند تا دین اسلام را سرنگون کنند اما خوشبختانه به دلیل مقاومت جمهوری اسلامی ایران، موفق نخواهند شد. و الحمدلله جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که باعث شده است تا توطئه های دشمنان با شکست مواجه شود.

اندیشمندان اهل سنت هند با تأکید بر اینکه عشق مسلمانان شیعه و سنی هند به اهل بیت (علیهم السلام) کمتر از مسلمانان ایرانی نیست، بر اتحاد مسلمانان هند و دیگر مسلمانان جهان تأکید کردند و از مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خواستار تأسیس شعبه ای در کشور هندوستان به منظور بهره برداری از نیروهای بالقوه مسلمانان این کشور شدند.

پیشنهاد تأسیس دپارتمان تصوف در دانشگاه مذاهب اسلامی، لزوم رهبری جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام، سرآمد بودن اقتدار رهبر جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان، حمایت مسلمانان هند از جمهوری اسلامی ایران و انعکاس پیام اتحاد و همبستگی بین مسلمانان در سراسر جهان، از دیگر نکات برجسته سخنان علما و اندیشمندان اهل سنت هند در این دیدار بود.

در پایان، علمای مسلمان هند تأکید کردند که در حد توان خود، همانگونه که تا به حال در جهت اتحاد مسلمان کوشیده اند، در آینده نیز خواهند کوشید؛ زیرا اتحاد امت اسلامی نیاز امروز جامعه مسلمانان است.


تهیه و تنظیم خبر: فرشته صدیقی

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۵۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی

سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز دوشنبه به وقت محلی در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوند‌های تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران-اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشور‌های مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تامین‌کننده همه این اهداف دانست و اظهار داشت: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فیمابین را متحول کرد و لذا در گام اول برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیسی با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به خصوص در مرز‌های مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تامین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به خصوص دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه روابط دو کشور در همه ابعاد دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی قابل ارتقا و تقویت است، تصریح کرد: تحکیم و تعمیق روابط دو ملت دوست ایران و پاکستان ممکن است مخالفانی داشته باشد، اما عزم و اراده موجود نزد سران دو کشور برای گسترش روابط، بر این مخالفت‌ها غلبه کرده و این سفر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد تحول در روابط فیمابین باشد.

رئیسی همچنین بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تاکید کرد و گفت: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود باعث ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت اتحاد و انسجام کشور‌های اسلامی برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف و تعرض به کشور‌های اسلامی، جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم و مقتدر فلسطین و به خصوص غزه را از جمله تبعات نبود چنین انسجامی میان کشور‌های اسلامی دانست و گفت: همکاری‌های ایران و پاکستان در این زمینه می‌تواند بستر مناسبی برای همراه شدن بیشتر کشور‌های اسلامی در مسیر وحدت و انسجام امت اسلامی باشد.

«شهباز شریف» نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فیمابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف و تصریح کرد: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان باعث پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

نخست وزیر پاکستان با اشاره به مرز‌های طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و همچنین ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تاکید کرد.

نخست وزیر پاکستان ضمن ابلاغ سلام‌های گرم دولت و ملت پاکستان به رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت ایران، از درایت و تدابیر دکتر رئیسی برای تقویت روابط و تعاملات منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران به خصوص در ارتباط با کشور مطبوعش قدردانی کرد.

وی با تاکید بر هدف‌گذاری صورت گرفته برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فیمابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال افزود: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

وی همچنین با اشاره به حمایت پاکستان از همکاری‌های زیرساختی لجستیک چندجانبه افزود: تحقق این همکاری‌ها می‌تواند تبادلات تجاری فیمابین را به سطحی جدید ارتقا دهد.

نخست‌وزیر پاکستان در بخش دیگری از سخنانش ثبات قدم جمهوری اسلامی ایران در حمایت از آرمان آزادی قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین را قابل تحسین توصیف و تصریح کرد: اتحاد و انسجام کشور‌های اسلامی موثرترین اقدام در بازدارندگی جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم است.

شهباز شریف همچنین با اشاره به گفتگو‌های مطرح شده درباره حقوق و امنیت مردم منطقه کشمیر، تقویت همکاری‌های دو کشور در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف را خواستار شد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تاکید و علاوه بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدات خود در زمینه انرژی تسریع کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • رئیسی در مسجد جامع «کالپیتی»: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند
  • رئیسی: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال جوانان منطقه است
  • جهان اسلام بعد از عملیات وعده صادق مورد تکریم واقع شد
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله موثر با هر گونه اجحاف به کشور‌های اسلامی
  • استقبال گرم پاکستانی ها از سید ابراهیم رئیسی+ فیلم/تاکید تهران و اسلام‌آباد بر مبارزه مشترک با تروریسم/ رئیسی: روابط ایران و پاکستان متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است/ نامگذاری یکی از اتوبان های پاکستان به نام «ایران»
  • استقبال گرم پاکستانی ها از سید ابراهیم رئیسی+ فیلم/تاکید تهران و اسلام‌آباد بر مبارزه مشترک با تروریسم/ رئیسی: روابط ایران و پاکستان متکی بر برادری و روابط قلبی عمیق و تاریخی است
  • قدرت امت اسلامی در تحقق امت واحده و ایجاد جبهه واحد در مقابل صهیونیسم جهانی است