Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@20:33:26 GMT

سکوت رسانه ها در برابر رد صلاحیت های فله ای

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۴۵۵۸۰

سکوت رسانه ها در برابر رد صلاحیت های فله ای

محمدمهدی اسماعیلی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران با اشاره به رد صلاحیت‌های صورت گرفته در انتخابات شورا‌های شهر و روستا بیان داشت: هر وقت جریان اصلاحات مسئولیتی را در انتخابات برعهده گرفته است، آن انتخابات چه در حوزه برگزاری و چه در حوزه نوع بررسی دچار حاشیه شده است.

وی ادامه داد: در مجلس ششم وقتی نظارت بر شوراهای دوم را عهده دار شد، بسیاری از نیروهای ضدانقلاب و چهره‌هایی که اساساً در فکر براندازی جمهوری اسلامی بودند تأیید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاطرم هست افرادی که در آن انتخابات نامزد شدند روزهای قبل از ثبت‌نام بیانیه‌هایی در مورد براندازی جمهوری اسلامی ایران صادر می‌کردند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به عملکرد جریان اصلاحات در این انتخابات با یک نگاه انحصارطلبی که روش کار مشخصی ندارد مواجه هستیم.

اسماعیلی اضافه کرد: بسیاری از چهره‌های شاخص جریان اصول گرایی در روزهای اخیر رد صلاحیت شدند، در حالی که استعلام چهارگانه آنها مثبت بوده است، این نوع نگاه تنگ‌نظرانه شاید برای ما که رفتار جریانات اصلاحات را دنبال می‌کنیم غریب نیست، اما برای عموم مردم و کسانی که سوابق آنها را نمی‌دانند ایجاد تردید می‌کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران بیان داشت: به نظرم جریان اصلاحات باید در مورد رفتاری که در زمینه رد صلاحیت‌های فله‌ای در انتخابات شوراها داشته توضیح دهد که با چه متد و روشی این کار را کرده است.

استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران بیان داشت: اگر مراجع چهارگانه استعلام منفی نسبت به افراد ارائه دادند، رد صلاحیت آنها مشکلی نیست، اما رد صلاحیت بدین گونه که طرف مقابل تنها بخاطر اینکه یک کنشگر سیاسی و دارای محبوبیت است، بیانگر نوع دفاع اصلاحات از آزادی و مردم است. رفتار اصلاح‌طلبان در این نوع ردصلاحیت‌ها به شدت ناامیدکننده است. باید به این نکته اشاره کرد که این رفتار آن‌ها در تاریخ ثبت شده است.

وی در پایان گفت: تعجب می‌کنم از رسانه‌ها که به این مسئله ورود نکرده‌اند. در انتخابات سال گذشته مجلس که تعدادی از افراد این جریان رد صلاحیت شده‌اند، توپخانه رسانه‌ای آنها بسیار فعال بود، اما متأسفانه هیچ مطالبه‌گری رسانه‌ای از این جریان اتفاق نمی‌افتد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۵۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا

 آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز جمعه به وقت محلی مدعی شد تظاهرات در دانشگاه‌های آمریکا به دلیل جنگ در غزه نشانه دموکراسی آمریکایی است.

بلینکن در نشستی خبری در چین در پاسخ به سئوالی درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا درباره غزه مدعی شد درک می‌کند که این جنگ «احساسات پرشوری» را برانگیخته است و دولت بایدن تمام تلاش خود را برای توقف جنگ انجام می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، از شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

وزیر خارجه دولت بایدن گفت: «در کشور ما، این یکی از ویژگی‌های بارز دموکراسی است که شهروندان می‌توانند دیدگاه‌ها، نگرانی‌ها و خشم خود را در هر زمانی که بخواهند ابراز کنند و به باور من این تجلی قدرت کشور و قدرت دموکراسی است.»

بلینکن در عین حال از اینکه در این تجمعات، دانشجویان به جنبش حماس اعتراض نکرده اند، به آنان انتقاد کرد و گفت که در این اعتراض ها «آن چنان در مورد حماس سکوت شده است که گویی حتی بخشی از ماجرا نیست.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان آمریکا پس از سفر سه روزه به چین در پاسخ به سوالی درباره تظاهرات حامی فلسطین که در روزهای اخیر در دانشگاه‌های آمریکا مدعی دفاع از حق اعتراض آمریکایی‌ها شد و گفت که مواردی وجود داشته است که عبارات واضحی از یهودستیزی وجود داشته است، اما «اعتراضات فی نفسه یهودستیزانه نیستند».

بلینکن گفت: «آنچه که ما نیز می‌بینیم، مردم، جوانان، افراد از طبقات مختلف است که بسیار پرشور هستند و احساسات بسیار قوی درباره (درگیری) دارند.»

او همچنین بر اهمیت چنین بیانی در دموکراسی ها تاکید کرد. او گفت: «در کشور، جامعه و دموکراسی ما، اظهار نظر در مورد آن، هم مناسب است و هم محافظت می‌شود».

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • اردوغان: در برابر نابودی فلسطینی‌ها سکوت نخواهیم کرد
  • جامعه دانشگاهی در برابر جنایات رژیم غاصب اسرائیل سکوت نمی‌کند
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • دیپلمات ایرانی: فراموش نکنیم جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد
  • جمیله علم‌الهدی: از رسانه‌های غربی می‌خواهم که به ایران بیایند و وضعیت را ببینند
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • چشمه‌ای کیهانی که فضا را با موادی معادل ۵۰ میلیون برابر جرم خورشید آلوده می‌کند
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی