Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی انجمن «ام اس» ایران به تاثیر اجرای طرح تحول سلامت روی داروهای بیماران مبتلا به ام اس اشاره کرد و گفت: در سال های ۸۹ تا ۹۱، بیماران ام اس به سختی داروهای مورد نیاز خود را تهیه می کردند و در مواردی موفق به تهیه آن نیز نمی شدند، اما پس از اجرای طرح تحول سلامت، داروها به راحتی و برخی از آن ها به طور کاملا رایگان در اختیار این بیماران قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : دکتر مژگان قهاری در گفتگو با سلامت آنلاین با بیان این که اجرای طرح تحول سلامت، موانع متعددی را از پیش پای بیماران مبتلا به ام اس برداشت، افزود: در گذشته شرایط نابسامانی در حوزه داروهای مصرفی بیماران مبتلا به ام اس وجود داشت و برخی از آن ها که فقط از داروهای خارجی استفاده می کردند، ماه های متمادی در انتظار دریافت دارو باقی می ماندند، اما در سال های اخیر و پس از اجرای طرح تحول سلامت، داروهای خارجی به مراتب بسیار آسان تر از گذشته وارد کشور می شود. در کنار داروهای خارجی وارداتی، دو سوم بیماران نیز از داروهای تولید کشور استفاده می کنند که بیماری شان با مصرف همین داروها به شکل مطلوبی کنترل می شود.
وی درباره رایگان شدن برخی داروهای مصرفی بیماران مبتلا به ام اس اظهار داشت: قبل از اجرای طرح تحول سلامت، بیماران با پرداخت ۱۰ تا ۱۵ درصد، داروهایی مثل «کوپامر» را به قیمت یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، «فینگولید» به قیمت یک میلیون و ۳۷۰ هزار تومان، «سینوتک» به قیمت ۸۴۰ هزار تومان، «سیناوکس» به قیمت۲۳۰ هزار تومان، «رسیژن» به قیمت ۵۰۰ هزار تومان، «اسویمر» به قیمت یک میلیون و ۴۶۰ هزار تومان و در نهایت « سینومر» را به قیمت یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تهیه می کردند، اما پس از اجرای طرح تحول سلامت، داروهای یاد شده و بسیاری از داروهای مورد نیاز بیماران مبتلا به ام اس به شکل کاملا رایگان در اغلب شهرستان ها و تعدادی از داروخانه های تهران توزیع می شود.
عضو کمیته علمی انجمن ام اس ایران در خصوص کاهش هزینه های پرداختی توسط بیماران مبتلا به ام اس ، پس از طرح تحول سلامت خاطرنشان کرد: برخی بیماران ممکن است درگیر درجاتی از حملات ام اس شوند که به بستری، انجام آزمایش ام. آر.آی و تزریق دارو نیاز داشته باشند که هزینه آنان را افزایش خواهد داد، اما اجرای طرح تحول سلامت هزینه های بیماران بستری مبتلا به ام اس را نیز کاهش داد و هم اکنون شاید کمتر از یک سوم مبلغی که در گذشته پرداخت می کردند را می پردازند.
قهاری همچنین با ابراز گلایه از بیمه ها در خصوص عدم پوشش خدمات توانبخشی بیماران مبتلا به ام اس عنوان کرد: متاسفانه هنوز خدمات توانبخشی بیماران ام اس، تحت پوشش سازمان های بیمه گر قرار نگرفته است که همین مساله بار مالی مضاعفی را به آنان تحمیل می کند و امیدواریم گام های مثبتی نیز در این زمینه برداشته شود.
این متخصص مغز و اعصاب بیان کرد: با توجه به جمعیت انبوه بیماران ام اس و نیاز آن ها به مراجعات متعدد به مراکز درمانی، کلینیک های تخصصی ویژه محدودی وجود دارند که خدمات درمانی در اختیار بیماران مبتلا به ام اس قرار می دهند و پاسخگوی حجم مراجعات زیاد آنان نیست. در حالی که بنا به شرایط ویژه بیماران، ضروری است کلینیک های متعددی در این زمینه احداث شود تا بیماران به راحتی به پزشک و پرستاری که آشنایی کاملی با بیماری ام اس دارند، دسترسی داشته باشند تا میزان مشکلات شان به حداقل برسد.

سلامت نیوز: مقایسه قیمت داروهای بیماران «ام اس» ؛ قبل و بعد از طرح تحول سلامت

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۵۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام هفته سلامت غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم برای گروه‌های سنی هدف در پایگاه‌های سلامت و مراکز و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود.
 بابک اقبالی گفت: در هفته سلامت برنامه ویژه‌ای در بحث مراقبت‌های قلبی با اندازه‌گیری قند، وزن، فشارخون و انجام آزمایش قند خون و چربی داریم و این برنامه در طول این هفته اجرا می‌شود.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده، از میان افراد بالای ۳۰ سال مراجعه کننده ۳۰ درصد مبتلا به فشار خون (از هر ۳ نفر یک نفر)، ۱۳ درصد مبتلا به دیابت (از هر ۷ نفر یک نفر) هستند و اگر این افراد به موقع تشخیص داده شوند تحت درمان به‌‎موقع نیز قرار می‌گیرند و از عوارض جانبی بعدی به‌دور خواهند بود.

وی گفت: برنامه دیگر این دانشگاه، آموزش به افرادی است که تحت درمان قرار ندارند و مهمترین موضوع در خصوص عدم افزایش وزن است تا با مشکلات و سکته‌های قلبی مواجه نشوند. همچنین به افراد آموزش شیوه زندگی سالم، تحرک بدنی مطلوب و تغذیه سالم داده می‌شود و به تمام مراجعه کنندگان به ۳۰ دقیقه ورزش سبک و ۷ هزار گام پیاده‌روی توصیه می‌شود.

اقبالی با تأکید بر اینکه در هفته سلامت بحث غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم و برای گروه سنی ۵۰ تا ۷۰ سال، بالای ۳۰ سال و ۳۰ تا ۶۰ سال انجام می‌شود، افزود: همچنین در این هفته و در طول ایام سال بر غربالگری تیروئید در ۳ تا ۵ روزگی تأکید داریم و در همین راستا و با گرفتن چند قطره خون از کف پای افراد مبتلا به بیماری‌‎های متابولیک و فیتلکونوری شناسایی می‌شوند و در مواردی که به‌‎موقع شناسایی شوند از عقب ماندگی ذهنی و جسمی جلوگیری می‌شود، به همین منظور ۹۸ درصد نوزادان غربالگری شدند و از والدین ۲ درصد باقی مانده نیز درخواست داریم تا هرچه سریع‌تر مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت