Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@08:22:42 GMT

برگزاری ستاد ملی زن و خانواده، 17 اردیبهشت‌ماه

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۴۶۳۶۲

برگزاری ستاد ملی زن و خانواده، 17 اردیبهشت‌ماه

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: نخستین ستاد ملی زن و خانواده در دولت یازدهم 17 اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، سوسن باستانی در نشست مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها با معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اعلام این خبر اظهار کرد: ستاد ملی زن و خانواده در دولت یازدهم تعطیل نشده است بلکه ما در این حوزه اقدام به انجام امور زیربنایی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از مصوبات این ستاد در دولت گذشته اجرایی نشده بود و ما آسیب‌شناسی در این زمینه انجام دادیم و در نتیجه با همکاری دستگاه‌ها اقدام به پیگیری برنامه‌ها کردیم.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی خانواده در سال گذشته اظهار کرد: دی‌ماه پارسال مکاتبه‌ای در جهت اجرای سیاست‌های کلی خانواده با دستگاه‌های اجرایی انجام دادیم و قرار شد که تا پایان فروردین‌ماه سال جاری دستگاه‌ها برنامه‌های خود را درباره این سیاست‌ها اعلام کنند و دستگاه‌های همکار در هر یک از محورهای سیاست‌های کلی خانواده مشخص شوند.

باستانی افزود: موارد پیشنهادی دستگاه‌ها پس از تجمیع در ستاد ملی زن و خانواده مطرح و تصویب می‌شود.

وی با اشاره به تشکیل کاگروه خانواده و سبک زندگی در شورای فرهنگ عمومی گفت: در آخرین جلسه این شورا، اولویت‌های سال 96 براساس شعار سال و سیاست‌های ابلاغی خانواده مشخص شد و 5 محور اصلی به عنوان اولویت در نظر گرفته شد که یکی از آنها خانواده و سبک زندگی است. براساس تصمیم شورا، شهیندخت مولاوردی به عنوان رییس کارگروه خانواده و سبک زندگی انتخاب شد.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از موارد مطرح در این کارگروه تاکید بر اصلاح الگوی مصرف است که وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست در اجرای این موضوع همکاری خواهند کرد و این موضوع را در قالب تفاهم‌نامه معاونت امور زنان با این دستگاه‌ها عملیاتی می‌شود. شیوه اقدام در سطح کارگروه‌ها و استان ها است، در کارگروه‌ها مرور اسناد بالادستی و ارائه پیشنهادها در دستور کار است و در استان‌ها نیز شورای متناظر استانی فرهنگ عمومی به ارائه پیشنهاد با توجه به اقتضائات استانی می‌پردازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران

سیدحسین علوی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: جوان اهل شهرستان گرمی مغان که در تهران با یک افغانی درگیر و مرتکب قتل شده بود پس از سه سال با پیگیری های ستاد صبر استان و تلاش های شبانه روزی و چند ماهه هنرمندان و فعالان فضای مجازی استان اردبیل از قصاص نجات پیدا کرده و به آغوش خانواده و دیار خود بازگشت.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته خانواده ای از شهرستان گرمی مغان به ستاد صبر استان مراجعه کرده و درخواست کمک برای نجات فرزند جوان خویش را کردند و ابراز داشتند که در یک نزاع و درگیری ناموسی در تهران پسرشان مرتکب قتل شده و یک مرد افغانی را ناخودآگاه به قتل رسانده است و حکم قصاص قطعی شده و می خواهند این حکم را اجرایی کنند.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف اردبیل ادامه داد: بعد از درخواست این خانواده و ورود صلح یاران ستاد صبر استان و تلاش های آنان خانواده مقتول از قصاص منصرف شده و خواستار پرداخت دیه شدند.

علوی بیان کرد: بنا به علت عدم توانایی مالی خانواده قاتل در پرداخت دیه با هماهنگی ستاد صبر استان هنرمندان و فعالان مجازی استان اردبیل برای جمع آوری مبلغ خواسته شده در فضای مجازی فراخوان زده و بعد از چند ماه تلاش مبلغ رضایت را جمع آوری کرده و رضایت قطعی از خانواده مقتول اخذ شد و این جوان نادم به آغوش خانواده و شهر خود بازگشت.

رییس مرکز حل اختلاف استان در پایان گفت: هیأت بخشایش، صلح یاران و خیرین نیک اندیش ستاد صبر استان در سال گذشته توانستند با تلاش های جهادی و مستمر خود ۹ پرونده قتل را با صلح و سازش مختومه کرده و از قصاص ۹ انسان نادم و گرفتار جلوگیری کنند.

کد خبر 6094969

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • تشکل‌های دانشجویی در شناسایی مسائل و اعتباربخشی سیاست‌ها کمک کنند
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ 14 اردیبهشت برگزار می شود
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد