Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریابیگی گفت: خواست‌های کارگران را، که هم قشر ضعیف جامعه هستند و از سوی دیگر موتور محرکه و پیشرفت هر کشور به شمار می‌روند، نادیده بگیرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا،دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر مازندران در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تشریع برنامه هفته کارگر در مازندران با بیان اینکه اگرچه برخی از کارفرمایان در مقابل خواست‌های کارگران ایستادگی می‌کنند و سعی دارند با انواع ترفندها و قوانین خودساخته حقوق آنها را پایمال کنند اظهارکرد: اما همیشه چشم امید کارگران در همه جای جهان به دولتمردان و مسئولان آن کشورها بوده است، این وضعیت درکشور ما هم صادق است و کارگران کشور ما بیش از آنکه انتظار داشته باشند، کارفرمایان به حقوق حقه آنها توجه کنند، مسئولان و دولتمردان را به یاری می‌طلبند تا مشکلات آنها را که بیش از همه شامل دستمزد یا شرایط کار و امنیت شغلی و همچنین ایجاد امکان رفاهی بیشتر برای آنان است، کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:در سال‌های اخیر به دلیل شرایط خاص اقتصادی وضعیت معیشتی کارگران بهبود نیافته است و سفره کوچک آنها هر روز کوچک‌تر و خالی‌تر شده است، به صورتی که قدرت خرید آنها به شدت کاهش یافت.

دریابیگی مهمترین خواست جامعه کارگری از دولت تدبیر و امید دارند این است که با تدابیر خود برای برون‌رفت جامعه کارگری از مشکلات عدیده‌ای که پیش پای آنها قرار دارد، راه‌کارهایی درست و منطقی بیندیشد.

دبیراجرایی تشکیلات خانه کارگر مازندران تصریح کرد:افزایش فقط 14درصد به حقوق کارگران در سال جاری یقینا به مذاق هیچ کارگری خوش نیامده است، زیرا با توجه به رکود حاکم بر بازار کار و اقتصاد کشور و از سوی دیگر تورم و گرانی پنهانی که درجامعه وجود دارد، هیچ دلیلی بر انتخاب چنین عددی برای افزایش کار وجود ندارد.

وی افزود:این‌که دولت و نمایندگان کارفرمایان توافق کردند حقوق کارگران را نسبت به سال‌های گذشته چندان افزایش ندهند، یقینا به سود کارگران کشور نبوده است،‌ بلکه فقط کارفرمایان و کارخانه‌داران از این به اصطلاح افزایش سالانه منتفع شدند.

عضو شورای شهر قائمشهر افزود:. برخی کارشناسان خط فقر را برای یک خانوار 4نفره نزدیک به 2میلیون تومان می‌دانند ، آیا کارگری که حتی اگر موفق شود کمی بیش از یک میلیون دریافت کند، در کجای این خط قرار دارد؟

این فعال جامعه کارگری با بیان اینکه حتما دولتمردان به خوبی واقفند زمانی که جامعه کارگری کشور نگران فردای خود و فرزندانش باشد، به همان نسبت جامعه هم دچار التهاب و تنش خواهد بود افزود: روز کارگر می‌تواند تلنگری باشد برای تصمیم‌گیرندگان و مسئولان دولتی که به معیشت، زندگی و امنیت شغلی کارگران بیش از پیش توجه کنند تا این قشر احساس کند که دولت حامی و پشتیبان آنهاست.

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۶۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد

روزکارگر بهانه‌ای برای سخن گفتن درباره کارگر است، اما چالش‌های کارگران صرفا به این یک روز خلاصه نمی‌شود و هر لحظه با چالش‌هایی از جنس بحران معیشت، ایمنی کار، مسکن و... مواجه هستند. دولت رئیسی نیز در میان دولت‌های دیگر، شرایط سخت تری برای کارگران از نظر دستمزدی ایجاد کرده است.

به گزارش انتخاب؛ ناصر چمنی، رئیس سابق کانون انجمن صنفی کارگران ایران، درباره عمده مطالبان کارگران ایران در سال ۱۴۰۳ به «انتخاب» گفت: عمده‌ترین مطالبات جامعه‌ی کارگری از دهه هفتاد شروع شد؛ وقتی که دادنامه ۱۷۹ از طریق دیوان عدالت اداری آمد و عنوان شد که در کار‌های مستمر، کارفرما می‌تواند قرارداد موقت ببندد و شروع مشکلات کارگری آغاز شد. هیچ دولتی برای حل این مسأله گام برنداشت و شاهد این هستیم که بیش از ۹۷ درصد جامعه‌ی کارگری با قرارداد‌های موقت و سفید امضا و یا قرارداد‌های ۲ ماهه و ۳ ماهه کار می‌کنند که بزرگترین دغدغه جامعه‌ی کارگر همین مسأله عدم امنیت است.

امنیت خود به خود آرامش بخش است، اما اگر نباشد، از نظر روانی برای نیروی کار خیلی اثرات بدی دارد. از اواسط دهه هشتاد با روی کار آمدن احمدی نژاد و بحث هدفمندی یارانه‌ها که آن زمان هم کارگران مخالف آن بودند، باعث شد تورم شدیدی شکل بگیرد و دستمزد کارگران را هم در آن سال ۱۰ درصد مصوب کردند. این اتفاقات باعث شد معیشت کارگر، بعد از امنیت شغلی از دست برود.

او افزود: متأسفانه دولت‌های بعد از احمدی نژاد هم در بحث معیشت کار خاصی نکردند. بحث امنیت و ایمنی شغلی هم برای کارگران یک دغدغه است. ما نسبت به استاندارد‌های جهانی وضعیت خوبی در حوادث کار نداریم. جامعه‌ی کارگری یعنی ۵۰ درصد جمعیت کشور؛ با اتفاقی که در بحث دستمزد افتاد، جامعه‌ی کارگری فهمید که دولت علاقه‌ای به حقوق کارگران ندارد. کارگران ۱۴ هزار شهید دادند، اما تنها جامعه‌ای که نادیده گرفته شده، جامعه‌ی کارگری است.

وی در ادامه در رابطه با مشکلات ایجاد شده برای کارگران در دولت رئیسی بیان کرد: دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی را حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات جامعه‌ی کارگری اضافه کرد. در دو سال گذشته افزایش دستمزد‌های کمتر از تورم تصویب شد و سال ۲۷ درصد و امسال ۳۵ درصد، بدون امضای نماینده کارگران اجرایی شد. امسال که مصوبه‌ی مزد را بدون امضا نماینده کارگران ابلاغ کردند، یک ضربه‌ی خیلی بزرگ به جامعه‌ی کارگری بود. تشکل‌های کارگری و نمایندگان آن‌ها را نادیده گرفتند و بدون در نظر داشتن نظر مثبت کارگران، هر کاری دلشان خواست کردند. درصد نادیده گرفته شدن کارگران، در دولت رئیسی بیشتر از تمام دولت‌ها بوده است.

چمنی درباره لزوم گفتگو با جامعه‌ی کارگری از سوی دولت گفت: شعار امسال به مشارکت مردم اشاره می‌کند؛ وقتی جامعه‌ی کارگری را به نان شب محتاج می‌کنیم، نباید انتظار داشته باشیم که مشارکت خیلی بالایی داشته باشند و رشد اقتصادی به دست بیاوریم. به نظر من هنوز هم دیر نشده است، اگر دولت می‌خواهد کاری بکند، باید اول حرف‌های جامعه کارگری را بشنود و شرایطی که امسال برای دستمزد به وجود آوردند را اصلاح کنند. باید دل جامعه‌ی کارگری به کار کردن گرم شود تا تمام نیروی جوان ما وارد شغل‌های کاذب نشوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استرس از فضای کارگری برداشته شود
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری
  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • کارفرمایان از هرگونه تکبر در برابر کارگران خودداری و دوری کنند
  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد
  • دولت رئیسی روز به روز به مشکلات کارگران اضافه کرد
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • ۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه فعال در لرستان وجود دارد