Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «هدانا»
2024-04-29@12:57:09 GMT

زنگ خطربیماری های خاموش بیخ گوش جمعیت جوان مازندران

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۴۶۷۷۵

زنگ خطربیماری های خاموش بیخ گوش جمعیت جوان مازندران

دکتر محسن اعرابی روز دوشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : بر اساس آمار هم اکنون 12.5 درصد زنان و 10 درصد جمعیت مردان مازندران از دیابت رنج می برند که 2 درصد بیشتر از میانگین کشوری است.
بر اساس آمار 10 درصد از زنان و 8.1 درصد از مردان بالای 25 سال کشور دارای دیابت هستند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : همچنین طبق آمار 37 درصد از زنان و 31.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد از مردان بالای 25 سال مازندران دارای فشار خون هستند ، در حالی که میانگین کشوری در زنان 28 درصد و مردان 25 درصد است.
وی میانگین ابتلا جمعیت بالای 25 سال کشور به بیماری چربی خون را در مردان 22.5 و زنان 30 درصد اعلام کرد و افزود که در مازندران این نرخ برای مردان 26.5 درصد و زنان 35 درصد است.
اعرابی نتیجه گیری کرد که در مجموع نرخ ابتلاء مردان و زنان بالای 25 سال مازندرانی به بیماری چربی خون حدود 5 درصد از میانگین کشوری بالاتر است.
وی اظهار داشت : با اجرای طرح پزشک خانواده در مازندران حدود 70 هزار بیمار دیابتی و 92 هزار بیمار دارای مشکل فشارخون شناسایی شده اند و تحت کنترل دارویی قرار دارند.
مازندران و فارس دو استان پیشرو در اجرای طرح پزشک خانواده هستند. در این طرح هر پزشک خانوده بین 500 تا سه هزار خانوار را زیر پوشش دارد و تمامی امور درمانی افراد زیر پوشش به صورت رایگان با پزشک خانواده است.
پزشک خانواده طرح سلامت نگر است و در آن پزشکان به صورت دوره ای یا اجرای بسته های سلامت افراد تحت پوشش را برای کنترل علائم اصلی سلامت مانند اندازه گیری فشار خون ، قند و دیگر معیارها فرامی خوانند.
در این طرح هر فرد نزد پزشک خانواده دارای پرونده تفصیلی است و علاوه بر این افراد مبتلا به بیماری های مختلف از جمله بیماری های خاموش مانند دیابت پرونده ویژه هم دارند و به صورت دوره ای تحت مراقبت هستند.
** تغذیه و کم تحرکی متهم اول بیماری های مردان و زنان زمانی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تغذیه نامناسب ( پرخوری) و کم تحرکی را علت اصلی افزایش آمار افراد مبتلا به بیماری های غیرواگیر در این استان اعلام کرد.
اعرابی گفت که شهروندان مازندرانی طبق بررسی های انجام شده 40 درصد بیشتر از میزان نیاز روزانه بدنشان کالری دریافت می کنند که پرخوری محسوب می شود .
وی اضافه کرد : با این حال میزان تحرک در مردان و زنان مازندرانی با وجود دریافت کالری بیشتر از میانگین جمعیت کشور ، پایین تر است.
اعرابی گفت : 98 درصد از زنان و 91 درصد از مردان مازندرانی از کم تحرکی رنج می برند که این آمار چهار درصد بیشتر از میانگین کشوری است.
وی میزان کم تحرکی را در مردان کشور 84 درصد و در زنان نیز 96 درصد اعلام کرد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران از چاقی به عنوان نتیجه کم تحرکی و تغذیه نامناسب را در شهروندان مازندرانی اعلام کرد و گفت که هم اکنون 43 درصد از زنان و 24 درصد از مردان این خطه شمال کشور چاقند و به طور میانگین نیز 30 درصد جمعیت استان دارای اضافه وزن هستند.
میانگین چاقی در کشور برای مردان 15 درصد و زنان 30 درصد است.
اعرابی رشد بیماری قلبی و عروقی در مازندران را نتیجه کم تحرکی و چاقی در مردان و زنان این استان اعلام کرد و گفت که روزانه 20 تن در این استان بر اثر بیماری قلبی و عروقی جان خود را از دست می دهند.
وی ابتلا به سرطان را از دیگر پیامدهای تغذیه نامناسب و کم تحرکی در مازندران اعلام کرد.
خبرنگار : حسین فلاحتی ** انتشار دهنده :
6982/1654

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۶۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟

به گزارش خبرآنلاین، ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل (۱۴۰۱) برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶ درصد افزایش داشته است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900249

دیگر خبرها

  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر