Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: بر اساس سند تحول، کارکرد های آموزش و پرورش در استان های کشور تغییر می کند.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مهدی نوید ادهم ظهر دوشنبه در نوزدهمین همایش خیرین مدرسه ساز در بجنورد، اظهارکرد: طی سال های گذشته آموزش و پرورش به دنبال آموزش دانش ها به دانش آموزان بوده اما امروزه درصد تبدیل مدرسه به محل زندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درحال حاضر آموزش و پرورش به دنبال تغییرتربیت سیاسی، اخلاقی، هنری، اجتماعی و علمی فرزندان خود متناسب با اقتضایات روز است.

نوید ادهم افزود: امروز دانش آموزان در مدارس به کتابخانه، نمازخانه، زمین ورزش و راهروهای با نشاط و فضای زیبا در داخل حیاط مدرسه نیازدارند.

وی با بیان اینکه خیران باید ساختمانی را بسازند که تعلیم تربیت با هم در آن اتفاق بیافتد، خاطرنشان کرد: باید بیش از پیش از ظرفیت خیران در گسترش فضاهای آموزشی بهرمند شویم.

وی با اشاره به مساعدت بیش از پیش خیران در همایش های خیرین مدرسه ساز، یادآورشد: طی سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد ریال از سوی خیرین در جشنواره خیرین مدرسه ساز استان ها در کشور جمع آوری شده است.

نوید ادهم با اشاره به گزارش های استان در خصوص فضاهای فیزیکی موجود و عملکرد خیران، تصریح کرد: این سیر تغییر روند رو به جلویی داشته اما سرعت آن کافی نیست.

وی ادامه داد: به دلیل جایگاه استان و وجود ظرفیت های مناسب در آن باید ساخت و سازها ارتقاء یابد زیرا وجود مدارس دو نوبته در مناطق شهری زیبنده نیست.

نوید ادهم خاطرنشان کرد: از مسئولان استانی درخواست می کنیم تا در یک برنامه فشرده نسبت به رفع کاستی های موجود در مدارس استان برنامه ریزی های لازم را انجام دهند.

برگزاری جشن بیسوادی و اتمام مدارس دو نوبته در خراسان شمالی

استاندار خراسان شمالی نیز گفت: نقش مدرسه سازی بسیار حائز اهمیت است زیرا هرمقدار آگاهی بالاتر برود توسعه ما شکل بهتری می گیرد.

محمدرضا صالحی اظهارداشت : دردولت یازدهم میزان باسوادی در مردان از ۸۶ درصد به ۸۹ درصد و میزان باسوادی زنان از ۸۰ به ۸۵ درصد رسیده است.

وی افزود: امروزه آموزش مفهوم دیگری به خود گرفته و برای زندگی مسالمت آمیز و آموختن زندگی با یکدیگر است.

وی با بیان اینکه خیرین مدرسه سازدرفرآیند تعلیم و تربیت نقش عمده ای دارند، خاطرنشان کرد: با گسترش مدارس آگاهی مردم بالا می رود.

وی یادآورشد: هدف ازبرگزاری جشنواره تکریم و تجلیل ازخیرین و گسترش فرهنگ مدرسه سازی و ایجاد زمینه برای ورود خیرین جدید و پیوند عمیق بین آموزش و پرورش و خبرین است.

وی اظهار امیدواری کرد به زودی جشن بیسوادی و اتمام مدارس دونوبته را دراستان برگزار کنیم.

احداث ۵۷۲ کلاس درس

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان شمالی نیز گفت: طی برگزاری ۱۸ جشنواره خیرین مدرسه ساز دراستان ۵۷۲ کلاس درس با اعتبار ۶۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان با همکاری خیرین احداث یا تکمیل شده است.

ابوالقاسم بابایی با بیان اینکه ۷۵۲ خیر دراین جشنواره ها جذب شده اند، اظهارداشت: در حال حاضر ۴۰ پروژه با ۱۲۳ کلاس درس و اعتبار۱۱ میلیارد تومان با مشارکت خیرین در دست اجرا است.

وی با اشاره به حذف مدارس خشتی و گلی دراستان خاطرنشان کرد: طی ۴ سال گذشته بیش از ۱۷۸ مدرسه با ۷۳۰ کلاس درس و اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان احداث شده است.

وی تصریح کرد: با ۳۲ میلیارد تومان اعتبار سفر مقام معظم رهبری نیز ۱۱۴ کلاس درس و ۵ استخر دردست اجرا است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز دراین همایش گفت: با توجه به نیاز استان حذف مدارس خشتی و گلی و توسعه فضاهای ورزشی که درسفر هئیت دولت دردستور کار قرار گرفت که احداث هزار کلاس درس پیش بینی شده است.

علی حاتمی افزود: درحال حاضر ۷۳۰ کلاس درس احداث شده و مابقی دردست اجرا است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۸۷۳ مدرسه دونوبته دراستان داریم که بسیاری از این مدارس ازلحاظ قانونی مشکل دارند اما به دلیل کمبود فضا ناچاریم ازاین فضاها استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه های نیمه تمام با همکاری استانداری اعتبار خوبی درنظر گرفته شده است ، افزود: امیدواریم بتوانیم سهم دولت در پروژه های خیرین را تامین کنیم تا بتوانیم ازظرفیت خیرین بیشتر استفاده کنیم.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۷۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی با اشاره به اعلام نتایج آزمون آموزگاری گفت: قبول شدگان تا روز یکشنبه می‌توانند مدارک خود را بارگذاری و از روز یکشنبه با مراجعه حضوری مقدمات کار برای ارزیابی تکمیلی انجام خواهد شد و از این طریق ۷۱۰ نفر سهمیه داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی مطهری امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه در تشریح برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم اظهار کرد: خبرنگاران به عنوان حلقه‌های بدون آلایش و پالایش با سازمان به جامعه خدمت می‌کنند و از اطلاع‌رسانی شفاف و بدون واهمه به مردم تشکر می‌کنم.

وی افزود: معلمان، مربیان و مشاوران نمونه بر اساس شاخص‌های معین شده در هفته معلم تجلیل خواهند شد و معلمان نمونه استان به مرحله کشوری راه می‌یابند، اما امسال هیچ معلمی از آذربایجان‌غربی از بین ۷ نفر معرفی شده به مرحله کشوری جزو معلمان برتر قرار نگرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی گفت: زنگ سپاس از معلم با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در مدرسه دوره اول متوسطه شهید حبیب‌زاده ناحیه ۲ ارومیه شروع خواهد شد و ۴۵ نفر از همکاران شامل ۲۰ نفر از معلمان و مربیان نمونه استان و مابقی برابر شیوه‌نامه ابلاغی وزارت برای دیدار با مقام معظم رهبری اعزام می‌شوند.

مطهری تصریح کرد: ۱۱ گروه از فرهنگیان نیز با استاندار آذربایجان‌غربی طی روز پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت دیدار خواهند داشت.

وی با اشاره به غبارروبی مزار شهدا فرهنگی در روز پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت، ادامه داد: ویژه مراسمی نیز برای بازنشستگان سال ۱۴۰۲ آموزش و پرورش برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

مطهری تصریح کرد: روز جمعه چهاردهم اردیبهشت شاهد حضور گسترده فرهنگیان در نمازهای جمعه خواهیم بود و همچنین میز خدمت نیز در محل برگزاری نمازهای جمعه شهرهای استان برپا خواهد شد.

وی عنوان کرد: دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان از جمله دیگر اقدامات در طول هفته معلم خواهد بود و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران تجلیل ویژه از همکاران ایثارگر، فرزندان شهدا و جانبازان انجام خواهد یافت.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی با بیان برگزاری مسابقات ورزشی و کتابخوانی ویژه فرهنگیان و خانواده‌هایشان در سراسر استان خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم در این هفته حضور در صداوسیمای مرکز آذربایجان‌غربی و مرکز مهاباد با هدف تشریح عملکرد آموزش و پرورش خواهد بود.

مطهری تصریح کرد: در مجموع بیش از ۵۰۰ عنوان برنامه در هفته گرامیداشت مقام معلم اجرا خواهد شد.

وی افزود: طی سال‌جاری تحصیلی از ابتدا و تا انتها سهمیه‌های جذب معلمان پیگیری و ابلاغ شده و آزمون یکی از این پیگیری‌ها که آموزگاری است برگزار و نتیجه اعلام شده است.

مطهری عنوان کرد: قبول‌شدگان تا روز یکشنبه می‌توانند مدارک خود را بارگذاری و از روز یکشنبه با مراجعه حضوری مقدمات کار برای ارزیابی تکمیلی انجام خواهد شد و از این طریق ۷۱۰ نفر سهمیه داریم که ۲.۶ برابر این رقم پذیرش انجام گرفته است.

وی با اشاره به کمبود معلم در مدارس استان ادامه داد: با اضافه تدریس معلمان کنونی کمبود نیروی انسانی هم اکنون به چشم نمی‌آید و در اول مهر نیز هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود.

مطهری افزود: هزار نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان نیز از اول مهر وارد مدارس می‌شوند و از ظرفیت بازنشستگان با انجام ۳۰ سال خدمت نیز برای تدریس استفاده خواهیم کرد که شامل ۱۷۰۰ نفر از معلمان می‌شود.

وی با اشاره به آمار بازماندگان از تحصیل و محرمانه بودن این آمار گفت: در بحث بازماندگان از تحصیل اقدامات استان مورد توجه وزارتخانه قرار گرفته، چرا که به عنوان دستور کار در شورای آموزش و پرورش استان برده شد و با همت استاندار آذربایجان‌غربی به تمامی متولیان امر تکالیفی ابلاغ شد که شناسایی بازماندگان و سپس جذب آن‌ها انجام گیرد.

مطهری یادآور شد: به تمام فرمانداران، بخشداران، دهیاران و تمام ائمه جمعه استان شناسایی بازماندگان از تحصیل تکلیف شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی با اشاره به جذب ۵۰ درصد از بازماندگان تحصیل خاطرنشان کرد: معتقدیم که حتی باز ماندن یک نفر از تحصیل نتایج منفی بر جامعه می‌گذارد.

مطهری با اشاره به نزدیک به هزار کیلومتر مرز استان گفت: هم تهدیدات و هم فرصت‌های مرز باعث شده آمار بازماندگان از تحصیل بالا باشد و در سرانه آموزشی نیز از میانگین کشوری پایین هستیم و در طول دولت سیزدهم هزار و ۳۴ کلاس درس به تعداد کلاس‌ها افزوده شده است.

وی عنوان کرد: آهنگ رشد جمعیت استان از آهنگ رشد کلاس‌های درسی بیشتر است و به همین خاطر سرانه پایینی نیز داریم.

مطهری با اشاره به نیمه‌تمام بودن ۱۷۰۰ کلاس درس در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: تکمیل این کلاس‌ها عزم عمومی از طریق جذب اعتبارات ملی و استانی و از ظرفیت خیرین را می‌طلبد و اگر ۵ هزار کلاس جدید در استان ایجاد شود هنوز به سطح میانگین کشوری خواهیم رسید.

وی ادامه داد: هم‌اکنون استان‌هایی وجود دارد که آمار دانش‌آموزان آن تنها به اندازه ناحیه یک و دو آموزش و پرورش ارومیه نیز نیست و بعضی از استان‌ها آمار دانش‌آموزان طی مدت ده ساله ثابت بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی اظهار کرد: با اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان معیشت آن‌ها در دولت سیزدهم بهبود یافته است و احکام فرهنگیان در مقایسه با احکام دیگر ادارات پایین‌تر نیست.

کد خبر 749154

دیگر خبرها

  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است