Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن اسدالهی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به رشد قابل توجه فناوری در سال های اخیر، نیاز به انرژی به طور چشمگیری در حال افزایش است.
وی تصریح کرد: همچنین کاهش منابع فسیلی، خطر نیروگاه های هسته ای، افزایش چشم گیر نیاز به انرژی فسیلی برای مصارف صنعتی، نیاز به سازگاری با محیط زیست و کنترل آلودگی هوا و اثر گازهای گلخانه ای منجر به رشد سرمایه گذاری کشورهای مختلف دنیا در بخش انرژی های تجدیدپذیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند گفت: در کشور ما نیز با توجه به پتانسیل بالای موجود برای تولید انرژی های نو، تحقیق و توسعه تکنولوژ ی های تولید این نوع از انرژی ها ضروری به نظر می رسد.
اسدالهی ادامه داد: مجوز تأسیس مرکز تحقیقات انرژی های نوین تجدیدپذیر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، فروردین ماه امسال از سوی سازمان مرکزی اخذ شد.
وی افزود: این مرکز زیر نظر دکتر محمود صفری رییس واحد دماوند و با همکاری معاون پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی و با تشکیل کمیته علمی متشکل از استادان، دانشجویان و فارغ التحصیلان نخبه فعالیتهای مقدماتی خود را در آبان ماه 1395 آغازکرده و پس از آن با هدف تحقیق و توسعه و تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در زمینه تولید و اشتغال فعالیت خود را در مبحث انرژی های نو شروع کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند تصریح کرد: پس از آماده سازی فضای فیزیکی و ساخت چند نمونه اولیه آزمایشگاهی زمینه لازم برای بازدید جهت اخذ مجوز لازم مهیا و سرانجام پس از بازدید کارشناس رسمی سازمان مرکزی موفق به اخذ مجوز شده ایم.
اسدالهی بیان کرد: این مرکز در راستای نیاز روز افزون صنایع منطقه و کشور، با انجام خدمات تحقیق و مشاوره، اجرای پروژه های مختلف برون دانشگاهی در راستای بهینه سازی تولید و مصرف، انتقال و توزیع انرژی قصد دارد با توجه به اولویت های پژوهشی سازمان ها و صنایع مختلف در راستای رفع نیازهای تحقیقاتی و صنعتی کشور گامی موثر بردارد.
وی در خصوص اهداف کوتاه مدت و بلند مدت این مرکز گفت: گسترش مرزهای دانش و فرهنگ نوآوری و کارآفرینی، بستر سازی برای تشکیل قطبهای علمی و پژوهشی، اجرای طرح های پایلوت و طراحی و ساخت قطعات و دستگاه های مرتبط با انرژیهای تجدید پذیر، همکاری با واحدهای فن آورر، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان، هدفمند ساختن موضوع رساله ها و پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مشارکت در اجرای پروژه های پژوهشی و پی ریزی پژوهش های پیشرفته با همکاری مراکز علمی داخل و خارج از کشور از این اهداف است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ادامه داد: برخی از دستاوردها و نمونه های مطالعاتی و تحقیقاتی ساخته شده در این مرکز شامل نمونه آزمایشگاهی دستگاه کنترل و مدیریت ذخیره کننده های انرژی، طرحی آزمایشگاهی از هوشمند سازی شبکه آب ساختمان از طریق لوله های برگشتی و میکروکنترلر، ساخت نمونه کنتور دیجیتال و نمونه اولیه دستگاه ردیاب خورشید است.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار:الهام حیدری انتشاردهنده: موسی فعالیان
تهرام/7246/ 1539

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۴۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

با هدف توسعه وگسترش فعالیت‌های تحقیقاتی، تقویت نوآوری‌های شناختی و رونق کسب و کار‌های فناورانه حوزه اکوسیستم شناختی، «مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

دانیال سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان  توضیح داد: این صندوق با تمرکز بر روی پروژه‌های نوآورانه و تحول‌آفرین تلاش می‌کند با بهره‌مندی از حمایت‌های دولت و جذب پتانسیل‌های بخش خصوصی نقش محوری خود را در ارائه خدمات به فناوران و توسعه فناوری‌های آینده تحکیم بخشد.

وی با بیان اینکه این صندوق دانش‌بنیان از چهار سال پیش همکاری خود با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی را آغاز و به عنوان صندوق تخصصی این حوزه در کشور معرفی شد، افزود: صندوق پژوهش و فناوری گیلان در نظر دارد تا در سال جاری با اجرای برنامه‌هایی برای گسترش فعالیت‌های این حوزه از طریق جذب و تخصیص منابع و افزایش همکاری‌های ملی و بین‌المللی به افزایش توانمندی فناوران کشور در این زمینه و همچنین تقویت جایگاه ایران در این زمینه اقدام نماید.

سمیعی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری گیلان یک نهاد مالی غیردولتی نیمه دوم سال ۱۳۹۸ با همکاری  چهارمرکز علمی ودانشگاهی و همچنین ۶ سرمایه‌گذار بخش خصوصی فعالیت خودرا آغاز کره است، تصریح کرد: فعالیت اصلی این صندوق بر ارائه خدمات مالی از قبیل «ارائه انواع تسهیلات»، «سرمایه‌گذاری خطرپذیر»، «صدور انواع ضمانت‌نامه»، «ارائه گرنت»، «ارائه خدمات توانمندسازی»، "پذیرش مطالبات قراردادی" و "لیزینگ محصولات فناورانه" به شرکت‌ها و کسب‌وکار‌ها در زمینه فناوری و نوآوری متمرکز است.

 وی اشاره کرد: صندوق گیلان با طراحی و برگزاری اولین برنامه ملی سرمایه‌گذاری درکسب و کار‌های حوزه فناوری‌های شناختی با عنوان «BRAINVEST» در کشور در تلاش است تا نه تنها در راستای تقویت پایه‌های فناوری در سطح ملی، بلکه به توسعه فناوری بومی در سطح روند‌های جهانی گام بر‌دارد.  

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان، با اشاره به اینکه درسال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری خطرپذیر درحوزه فناوری‌های شناختی برای کمک به توسعه محصولات و ارایه راهکار‌هایی برای ارتقای توانایی‌های شناختی در برخی از کشور‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است، یادآور شد: صندوق گیلان در اجرای برنامه‌های مختلف در حوزه‌های شناختی  تاکنون ۹۰  میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر کرده و بیش از ۸۰ میلیارد ریال خدمات مالی در قالب تسهیلات و بیش از ۱۸ میلیارد ریال به فناوران و کسب‌وکار‌های حوزه فناوری‌های شناختی حمایت‌های مالی در قالب گرنت پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: مجموعه این خدمات منجر به نقش تاثیرگذار آن در ترویج فناوری‌های پیشرفته در زیست‌بوم فناوری‌های شناختی کشور شده است.

سمیعی در پایان افزود: سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در علوم شناختی نقش مهمی در تقویت قدرت اقتصادی و فناوری کشور‌ها دارد و می‌تواند به عنوان یک موتور رشد برای نوآوری و توسعه پایدار عمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد