Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@06:39:52 GMT

استقرارپرونده الکترونیک تا پایان تابستان

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۵۰۰۶۴

استقرارپرونده الکترونیک تا پایان تابستان

ایران اکونومیست - به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، ناهید حیدری در جمع خبرنگاران به تبیین گزارش عملکرد اداره کل غرب تهران بزرگ در سال گذشته پرداخت و گفت: تامین اجتماعی غرب تهران از کلیدی ترین ادارات کل تامین اجتماعی کشور به لحاظ حجم عملیات و جمعیت تحت پوشش است.
وی افزود: در حال حاضر ٤ میلیون نفر تحت پوشش و ٣٠٠ هزار مستمری بگیر تامین اجتماعی در این اداره کل داریم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران ادامه داد: ١٤ شعبه تابعه این اداره کل هستند که قرار است شعبه جدیدی تحت عنوان شعبه ٣٣ هم به آن افزوده شود که شعبه بدون پرونده خواهد بود به این معنا که تمامی امور به صورت الکترونیکی انجام می شوند.
حیدری افزود: بیش از ٢٠٠ هزار کارگاه تحت پوشش این اداره کل هستند. ٢٣ شعبه و ٧ شعبه اقماری داریم که هفته آینده یک شعبه اقماری جدید دیگر هم افتتاح خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه ١٠ درصد جمعیت بیمه شدگان کشور تحت پوشش اداره کل غرب تهران بزرگ هستند، گفت: سال گذشته با توجه به ارزش های محوری مورد تاکید مدیرعامل گام های خوبی برداشتیم. قانون مداری، پاسخگویی، رضایتمندی،استفاده از آی تی و پاکدستی ارزش های اساسی این سازمان هستند.
مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران با بیان اینکه همپوشانی در کارگران ساختمانی بیش از ٥٠ هزار مورد بود عنوان کرد: اکنون ٣٤ هزار بیمه شده کارگر ساختمانی تحت پوشش داریم.
مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران ادامه داد: غالب برنامه های سازمان تامین اجتماعی در اداره کل غرب مورد پایلوت قرار می گیرد و برنامه های مرتبط با ارتقای آی. تی نیز در این اداره کل مورد پایلوت قرار گرفتند که متمرکز شدن صدور دفاتر درمانی، الکترونیک شدن پرونده های بیمه ای، نمایش احکام افزایش حقوق مستمری بگیران، پرداخت حق بیمه و رویت برگه وصول حق بیمه به صورت همزمان و اختصاص شماره اختصاصی تامین اجتماعی از این جمله بودند.
حیدری ادامه داد: یکی از آمال سازمان تامین اجتماعی و جامعه تحت پوشش، الکترونیکی شدن پرونده های بیمه‌ای بود که از تیرماه سال گذشته در شعبه ٢٥ تهران پایلوت شد و فرصتی بود تا شعب دیگر هم سریعا وارد عمل شوند. آزادسازی فضای فیزیکی که بایگانی های کاغذی به آن اختصاص یافته بود یکی از مزیت های اجرای این طرح بود. مزیت دیگر، حذف چند فرایند کاری در حین دریافت خدمت بود.
مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران به اجرای طرح ویژه گرایی اشاره و اظهار کرد: از این طریق به دنبال افزایش انگیزه و مشوق های کارفرمایان خوش حساب بودیم. بر این اساس دو شعبه خود را برای ارائه ویژه خدمات در بخش vip برای کارفرمایان خوش حساب و برخی اقشار درنظر گرفتیم و در تلاشیم هر شعبه ما دارای یک بخش vipشود. اکنون ٢٦ هزار نفر از طریق vip خدمات دریافت می کنند.
وی با اشاره به حادثه ساختمان پلاسکو ادامه داد: در آن زمان با تشکیل ستاد بحران، ارائه خدمات به بیکار شدگان ساختمان پلاسکو انجام شد و حدودا ٥٧٥ نفر بیمه شده حائز شرایط را تحت پوشش بیمه بیکاری بردیم البته پس از آن نیز با دستور دولت خدمات و مساعدت اجتماعی برای دیگر کسبه پلاسکو را انجام دادیم. مبلغ این مساعدت اجتماعی یک میلیون تومان بود که برای دوماه آن را برای مجموع ١٤٠٠ نفر معرفی شده از سوی اتاق اصناف پرداخت کردیم.
مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران با بیان اینکه به دنبال افزایش پوشش بیمه ای برای دارندگان کسب و کار دیجیتالی هستیم، گفت: سال گذشته حدود ٢ هزار نفر از کارکنان این شرکت ها تحت پوشش قرار گرفتند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۰۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه نویسی الکترونیکی را تشریح کرد.

  مهدی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ارایه خدمات در زمان قطعی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند. همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیمه شده می‌تواند از طریق سامانه شهروندی اقدام به پرینت نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن پرینت نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می باشد؛ بنابراین در صورتی که وجود نسخه الکترونیک و عدم دریافت خدمت از مراکز دیگر، برای کارشناسان اداره کل محرز شود، می بایست همکاری لازم را برای اطمینان بخشی به مراکز و پذیرش نسخه انجام دهد.

وی با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت کلیه اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می نماید. لذا در این موارد ضروری است قیمت گذاری نسخه کاغذی انجام و نسخ کاغذی در انتهای دوره به اداره کل ارسال شود.

رضایی با اشاره به اینکه ضروری است ادارات کل استانی با استقرار موقت کارشناسان و یا افزایش تعداد کارشناسان در داروخانه‌های منتخب و ویژه (در کلیه ساعت فعالیت داروخانه – اداری و غیر اداری)، از ارائه خدمت به بیمه شدگان اطمینان حاصل نمایند، اظهار داشت: در ارسال لیست نسخ داروئی و ثبت متمم در سامانه لزومی به تفکیک سهم یارانه ارزی از سهم سازمان نمی باشد و مبالغ بصورت یکجا قابل ثبت است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است.

وی ادامه داد: ادارات کل استانی ترتیبی اتخاذ نمایند تا ارائه داروهای اسپینرازا، ریسدیپلام و امیسیزوماب به بیمه شدگان هدف برابر فهرست ارسال شده و سهمیه داروئی، در زمان دریافت دارو، دچار اختلال نشود. بگونه‌ای که در صورت قطع سامانه، پس از برقراری ارتباط نسبت به ثبت اطلاعات نسخ مذکور در سامانه توسط پزشکان و مراکز ذیربط اقدامات لازم صورت پذیرد.

رضایی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی داروهایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: محدودیت پذیرش نسخ کاغذی به میزان ۲۰ درصد نسخ در زمان اختلال سامانه لحاظ نخواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان