Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پخش زنده اینستاگرام، گفت: رشد اقتصادی بدون اصلاح نظام مالی و پولی ممکن نیست و بنده طرح‌های اقتصادی خود را با نظر کارشناسان آماده کرده‌ام.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس،حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در ارتباط زنده با مردم از طریق اینستاگرام طی سخنانی ضمن اشاره به برخی مشکلات فعلی کشور و برنامه‌های خود برای رفع این مشکلات، اظهار داشت: مشکلات فعلی می‌تواند برای مردم نباشد و این شرایط زندگی مردم حتماً می‌تواند تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیسی ادامه داد: ما قوانین زیادی داریم که مسبب می‌شوند اما اجرایی شدن آ‌نها سخت است هر چند که نباید به صورت یک آرمان این مسأله باقی بماند، ما در کشور ظرفیت بسیاری داریم و با توجه به چنین ظرفیت‌های داخلی ما نباید مشکل شغل یا مشکلاتی از این قبیل داشته باشیم.

وی افزود: نرخ بیکاری را می‌توان به ۸ درصد کاهش و وضعیت اشتغال را تغییر داد، همچنین می‌توان با تولید مسکن شغل‌های مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کرد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با طرح این سؤال که آیا ما مشکل آب داریم یا مدیریت آب، تأکید کرد: قطعاً مشکل ما در مدیریت آب است، آیا ما نیروی کارآمد انسانی پا به کار کم داریم، آیا نمی‌توان کشاورزی ایران را به قطب کشاورزی منطقه تبدیل کرد، البته گام‌هایی برداشته شده که تا حدودی مؤثر بوده اما این وضعیت را می‌توان کاملاً تغییر داد.

وی با بیان اینکه مردم تا چه زمانی باید بشنوند که موضوع فساد و پرونده‌های فساد وجود دارد،‌افزود: گاهی انسان از یک سوراخ یکبار گزیده می‌شود اما ممکن است از یک سوراخ چند بار گزیده شد و مشخص است که در این صورت مشکلی وجود دارد.

رئیسی با تأکید بر اینکه می‌توان این فساد اداری را که مزمن شده است حتماً ریشه‌کن کرد، گفت: می‌توان آن گونه با فساد برخورد کرد که در هیچ کجای نظام اداری کشور فساد لانه نکند و یکی از راه‌های آن این است که ساختارهای فسادزا شناسایی شود و باید برای این کار اراده جدی وجود داشته باشد.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، افزود: اگر برخی این دولت یا دولت قبل را مسئول بدانند این برای مردم اطمینان‌آور نیست بلکه مسأله وقتی برای مردم اطمینان‌آور می‌شود که بستر فساد و متخلفان شناسایی و تحویل مراجع قانونی شود نه اینکه دولت بگوید ما یک لیست داریم و دستگاه قضایی هم بگوید لیستی به ما نرسیده، این قطعاً برای مردم اطمینان‌آور نیست.

وی با بیان اینکه باید بسترهای فساد را شناسایی و اصلاح کرد در همین زمینه،‌ افزود: ما ظرف 6 ماه در این باره به مجلس و مردم گزارش می‌دهیم و حتماً مواردی که نیاز به اصلاح دارد را به دغدغه‌مندان خواهیم گفت.

رئیسی با اشاره به اینکه بسیاری از قوانین و سیاست‌ها تدوین شده اما بحث ما اجرای این قوانین است، خاطرنشان کرد: اگر میدان اجرا فعال باشد بسیاری از این مسائل قابل حل است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه گفت‌وگوی زنده خود با مردم، تصریح کرد: برخی مشکلات اقتصادی را ناشی از ساختار می‌دانند،‌ ما این را قبول داریم و معتقدیم ساختار اقتصادی کشور نباید مبتنی بر نفت باشد اما نکته مهم این است که آیا این مشکل فقط ساختاری است.

وی در همین زمینه،‌اضافه کرد: شاید برخی مشکلات اقتصادی را در خارج از مرزها و مربوط به تحریم‌ها و تهدیدها بدانند، بله این هم ممکن است اما ضعف مدیریت اقتصادی نیز کاملاً مؤثر است و اگر قوت مدیریت اقتصادی وجود داشته باشد هم ساختار غلط اصلاح می‌شود و هم تهدیدات به فرصت تبدیل خواهد شد.

رئیسی با بیان اینکه همه دولت‌ها معتقد به رشد اقتصادی هستند، یادآور شد: رشد اقتصادی بدون اصلاح نظام مالی و پولی ممکن نیست و حتماً نظام بانکی باید اصلاح شود.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به برپایی نمایشگاهی برای نشان دادن آسیب دستگاه‌ها و سازمان‌ها در زمان حضور در سازمان بازرسی، ادامه داد: ما نظام بانکی را پشت ویترین قرار دادیم تا مدیران آسیب‌های موجود را ببینند و ما همچنان غصه داریم از این جهت که آسیب‌ها را می‌شناسند اما چون دستم باز نبوده آسیب‌زدایی نیز امکانپذیر نبوده است.

وی با تأکید بر اینکه آسیب‌زدایی از این ساختار حتماً به اراده راسخ نیاز دارد، گفت: ما در این زمینه طرح‌هایی داریم که با نظر کارشناسان تهیه شده است و امیدواریم این طرح‌ها به زودی عملیاتی و اجرایی شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۱۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی

رییس قوه قضائیه گفت: در قوه قضاییه دنبال اصلاح رویه‌های معیوبی هستیم که در برخورد با فعالان اقتصادی از گذشته مانده و موجب می‌شود چرخه تولید متوقف شود.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیش از ظهر جمعه در نشست با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران هرمزگان با تاکید بر لزوم داشتن صراحت لهجه در طرح مسائل و مشکلات، اظهار داشت: همه ما مأموریت داریم تلاش کنیم شعار سال تحقق پیدا کند و این هدف نیز با حرف و لفظ تحقق پیدا نخواهد کرد.

وی افزود: بدون نقش سپاری به مردم و بخش خصوصی نمی‌توانیم به جهش تولید دست پیدا کنیم از این رو تحقق شعار سال مستلزم رعایت الزامات و فراهم کردن پیش نیازهایی است که بخشی از آن متوجه فعالان اقتصادی و صنعتگران است و بخشی دیگر نیز متوجه حاکمیت می‌شود.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر لزوم تلاش برای اصلاح کسانی که در حوزه صنعت یا اقتصاد دچار لغزش و خطا می‌شوند، خطاب به حاضرین گفت: شما بهتر از قاضی و بازپرس قادر به تشخیص هستید که هم صنفی‌تان با هدف ضربه به کشور دچار خطا شده با لغزش او حاصل از طمع بوده است.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: وقتی کسی بر اثر طمع دچار لغزش می‌شود باید نخست از سوی همکارانش یاری شود تا بتواند خطای خود را جبران کند، در صورتی هم که تعمداً جرمی مرتکب شده درخواست داریم قوه قضائیه را در تعقیب جرم و مجرم یاری کنید تا مجازات متناسبی برای خاطی و مجرم در نظر گرفته شود.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه قوه قضائیه خود را ملزم می‌داند که اصل تناسب در مجازات را در مواجهه با همه رعایت کند، بیان‌کرد: فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات پرداخت نکرده و یا از او شکایتی در حوزه مالی ثبت شده است، در این مواضع باید تناسب در برخورد رعایت شود چرا که اقدام به ممنوع‌الخروجیِ وی ممکن است اعتبار فرد را از بین ببرد و خسارات جبران ناپذیری به وی وارد شود.

وی با انتقاد از بازداشت فعالان اقتصادی به صرف قرار گرفتن در مظان اتهام و تاکید بر لزوم همراهی با تولیدگران گفت: در قوه قضائیه دنبال اصلاح کلیه رویه‌های معیوبی هستیم که بعضاً از گذشته مانده است و موجب می‌شود چرخه تولید متوقف شود چنانچه پیش‌تر قوانینی داشتیم که با اندازه معینی اتهام مالی حکم به دستگیری می‌شد و ما این قوانین را اصلاح کردیم.

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر لزوم تغییر نگرش حاکمیت به فعالان بخش اقتصادی و خصوصی، گفت: تلاش همه ارکان حاکمیت باید معطوف به مانع‌زدایی از پیش روی تولیدگران باشد و در این راستا باید جلوی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه را که امکان پیش‌بینی نسبت به آینده تولید را می‌گیرد؛ گرفته شود.

محسنی اژه‌ای قراردادهای ضعیف را یکی از موانع امنیت سرمایه‌گذاری در کشور دانست و اظهار داشت: همه قراردادها به ویژه قراردادهای دولتی بایستی در نهایت اطمینان‌بخشی منعقد شوند و به حدی دارای استحکام باشند که تغییر دولت‌ها در آن‌ها خدشه وارد نکند.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • ایستادگی ملت ایران بر موضع حق منشاء بیداری جهانیان در برادر نظام سلطه گردید
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است