Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-04-28@09:05:52 GMT

نکاتی که قبل از سفید کردن دندان باید بدانید

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۵۴۲۷۵

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

دندان ها عضو بسیار موثری در زیبایی فرد هستند. بیشتر افراد بسیار تلاش می کنند که دندان های زیبا و درخشانی داشته باشند و از این رو به سفید کردن دندان ها بسیار علاقه نشان می دهند.خیلی از افراد تلاش می کنند تا با سفید کننده های خانگی دندانهایشان را سفید کنند، اما آیا این سفید کننده ها به نحو احسن عمل می کنند یا خیر؟ قبل از سفید کردن دندان ها بهتر است نکاتی را در این باره بدانید، پس متن زیر را مطالعه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفید کردن دندان‌ها یکی از کارهای زیبایی مورد علاقه بسیاری از افراد است که باید پیش از انجام آن، به این ۵ نکته توجه کنید:

۱. سفید کردن دندان‌ها، روند ساده‌ای دارد

۲. سفید کردن دندان‌ها «فقط» دندان‌های طبیعی را سفیدتر می‌کند

۳. ممکن است دندان‌های‌تان بعد از سفید کردن حساس شوند

۴. سفید کردن دندان‌ها دائمی نیست

۵. کیت‌های سفیدکننده خانگی، همیشه موثر نیستند

سفید کردن دندان‌ها یکی از کارهای زیبایی مورد علاقه بسیاری از افراد است که باید پیش از انجام آن، به این ۵ نکته توجه کنید:

۱. سفید کردن دندان‌ها، روند ساده‌ای دارد سفید کردن دندان‌ها می‌تواند با روش بلیچینگ (bleaching) انجام شود و رنگ دندان‌ها را روشن‌تر کند. همین نکته، یک موضوع مهم را برای ما روشن می‌کند: سفید کردن دندان‌ها نمی‌تواند کاری کند که دندان‌های شما بی‌نهایت سفید شوند و اصطلاحا برق بزنند، بلکه می‌تواند رنگ طبیعی دندان‌ها را چند درجه روشن‌تر کند. در ابتدا، سلامت و شرایط دندان‌های شما توسط دندان‌پزشک بررسی می‌شود و اگر مشکلی وجود نداشته باشد، مراحل بعدی ادامه پیدا می‌کنند. در همین حالت، دندان‌پزشک درباره انتظارات شما از سفید کردن دندان‌ها صحبت خواهد کرد. دکتر استیو ویلیامز (دندان‌پزشک و رییس کلینیک Mydentist، بزرگ‌ترین کلینیک دندان در اروپا) می‌گوید: «این کار روش ساده‌ای دارد و با گرفتن قالب از دندان شروع می‌شود. بنابراین، تِرِی سفیدکننده (whitening tray) مختص به دندان خودتان ساخته می‌شود. قبل از شروع نیز رنگ دندان (shade) گرفته می‌شود تا در پایان بتوانید رنگ دندان‌ها را در شرایط قبل و بعد از سفیدسازی با همدیگر مقایسه کنید».

۲. سفید کردن دندان‌ها «فقط» دندان‌های طبیعی را سفیدتر می‌کند بسیاری از ما در زندگی‌مان به دندان‌پزشک مراجعه کرده‌ایم و کارهایی مثل پُر کردن، روکش گذاشتن و تاج گذاشتن را انجام داده‌ایم. حتی بعضی از ما مجبور شده‌ایم که از دندان‌ها مصنوعی استفاده کنیم. بهتر است بدانیم که سفید کردن دندان‌ها در چنین شرایطی اصلا تاثیری نخواهد داشت و رنگ دندان‌ها را تغییر نخواهد داد.

۳. ممکن است دندان‌هایتان  بعد از سفید کردن حساس شوند فرقی ندارد که از چه روشی استفاده کرده باشید، چون همیشه این احتمال وجود دارد که دندان‌ها و لثه شما بعد از سفید کردن دندان‌ها نسبت به مواد شیمیایی استفاده‌شده در این کار حساس شوند. این احتمال برای افرادی که دارای دندان‌های حساس هستند، بیشتر از دیگران است. دکتر ویلیامز می‌گوید: «استفاده از خمیردندان‌های مخصوص دندان‌های حساس، این مشکل را کمتر خواهد کرد یا از بین خواهد برد. به ندرت اتفاق می‌افتد که حساس شدن دندان‌ها بعد از اتمام همه مراحل، ادامه پیدا کند».

۴. سفید کردن دندان‌ها دائمی نیست سفید کردن دندان‌ها می‌تواند نتیجه رضایت‌بخشی داشته باشد و حتی تا سه سال پایدار بماند. با این‌حال، این مساله کاملا به ویژگی‌ها و شرایط هر فرد بستگی دارد. در ضمن، کارهایی مثل سیگار کشیدن، نوشیدن چای و استفاده از قهوه می‌توانند این دوره را کوتاه‌تر کنند.

۵. کیت‌های سفیدکننده خانگی، همیشه موثر نیستند کیت‌های سفیدکننده خانگی مورد تایید دندان‌پزشکان نیستند. بنابراین، نمی‌توان دقیقا مشخص کرد که چه ماده‌ای روی دندان‌ها قرار می‌گیرد. بعضی از کیت‌های خانگی حاوی مقدار زیادی از ماده بلیچینگ هستند که می‌تواند سوختگی ایجاد کند. درنتیجه، اگر از این کیت‌ها استفاده کنید، لثه را در معرض آسیب‌دیدگی قرار می‌دهی

منبع: سلامتیسم

ارسال شده در 5 اردیبهشت 1396 توسط کاربر دکترسلام با موضوع دندانپزشکی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۴۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • اعجاز سنگ نمک را بدانید تا از بلای مختلف و انرژی‌های منفی به دور باشید | خود را به آرامش دعوت کنید
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: ماهی غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: قزل‌آلای غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی