Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- براساس آمار گمرک در یازده ماهه نخست سال 95، بیش از 118 هزار و 21 تن کشمش به کشورهای مختلف جهان صادر شده است. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، براساس آمار گمرک در یازده ماهه نخست سال 95، بیش از 118 هزار و 21 تن کشمش از انگورهای بی دانه، کاشمری، آفتابی، تیزابی و به صورت مویز به کشورهای مختلف جهان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لازم به ذکر است که براساس صادرات این حجم کشمش، درآمد 247 میلیون و 483 هزار و 786 دلاری نصیب کشور شده است.
همچنین ارزش ریالی این میزان صادرات، بالغ بر 778 میلیارد و 382 میلیون و 130 هزار و 200 تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.
براساس این گزارش در یازده ماهه نخست سال 95،حدود 78 کشور جهان پذیرای کشمش ایرانی بوده اند که از جمله آنها می‌توان کشورهای ایالات متحده آمریکا، هلند، یونان، مصر، نیوزیلند، آلمان، کانادا، شیلی، استرالیا، اسپانیا و امارات متحده عربی را نام برد.
گفتنی است در بین کشورهای مقصد صادرات کشمش، امارات متحده عربی با خریداری بیش از 16 هزار تن کشمش از ایران، درآمد 45 میلیون و 136 هزار و 654 دلاری را نصیب کشور کرده و بزرگترین مقصد کشمش صادراتی به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود

حمید قلی پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان خنداب گفت: ۱۳ هزار هکتار باغ در این شهرستان وجود دارد که ۷۲۰۰ هکتار آن تاکستان انگور است.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: با توجه به ظرفیت بالای تولید انگور در این شهرستان، کارگاه‌های آموزشی در طول سال به منظور افزایش دانش کشاورزان، ارزآوری برای کشور و شهرستان و افزایش میزان تولید محصولات باغی به فراخور زمان برگزار می‌شود.

قلی پور افزود: اواخر سال گذشته، نخستین همایش تخصصی انگور با حضور یک پژوهشگر برتر متخصص حوزه انگور کشور و عضو مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس در غالب کارگاه، به صورت تئوری و عملی با حضور باغداران در روستای ای جان برگزار شد که خوشبختانه بازخورد قابل قبولی به همراه داشت.

وی با اشاره به محتویات آموزشی این همایش گفت: اصول تغذیه، اصول کود دهی، فرم دهی، مبارزه با هرس و ایجاد باغات داربستی بخشی از موارد آموزشی این کارگاه بود.

۱۳ هزار تن گندم مازاد تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی خنداب تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲، نزدیک به ۱۳ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان، تولید شد که توسط مراکز خرید این شهرستان خریداری شد و خوشبختانه رکورد خوبی در حوزه تولید محصولات زارعی (گندم) بود.

قلی پور با اشاره به کشت پاییزه در شهرستان خنداب گفت: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، به میزان ۳ هزار تن گندم آبی، ۵۷۰۰ هکتار گندم دیم، ۳ هزار هکتار جوآبی و نزدیک به ۹۰ هکتار کلزا کشت شد.

وی با بیان اینکه شهرستان خنداب در حوزه کشاورزی جایگاه ویژه ای دارد، گفت: در صورت نبود بلایای طبیعی سالیانه به طور میانگین ۲۵ تا ۳۰ هزارتن کشمش برداشت می‌شود و این میزان تولید شهرستان خنداب را در سطح کشور حائز رتبه کرده است.

فعالیت ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی در خنداب

مدیر جهاد کشاورزی خنداب در خصوص مراکز صنایع تولیدی در این شهرستان گفت: در سطح شهرستان خنداب ۲ مرکز فعال صنایع تبدیلی با ظرفیت ۷ هزار تن مستقر است اما تولید محصول در این شهرستان، بیش از ظرفیت این صنایع تبدیلی است که در این راستا یک واحد صنایع تبدیلی در روستای آغداش در حال ساخت است.

قلی پور ادامه داد: ۲ واحد صنایع تبدیلی نیمه کاره نیز در حال ساخت است که امید می‌رود از محل تبصره ماده ۱۸ که امسال ابلاغ می‌شود این واحدها تکمیل و وارد چرخه تولید شوند.

وی در خصوص فعالیت کارگاه‌های میوه خشک کن در شهرستان خنداب نیز گفت: این کارگاه‌ها در غالب مشاغل خرد خانگی در سطح شهرستان در حال احداث است که کار فرآوری کشمش را انجام می‌دهند.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب افزود: همچنین در خصوص سایر فرآورده‌ها همچون شیره انگور اقدامات خوبی در حال انجام است و علاوه بر کارگاه‌هایی که در غالب مشاغل خانگی خرد در حوزه شیره انگور فعال هستند، یک واحد تولیدی شیره انگور و سایر فرآورده‌های آن در حال راه اندازی است.

صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی

مدیر جهاد کشاورزی خنداب گفت: صادرات کشمش از طریق ۲ واحد تولیدی که در سطح شهرستان فعال هستند، انجام می‌شود که به طور حتم ارز آوری بالایی برای شهر و کشور خواهد داشت.

قلی پور افزود: ظرفیت تولید این ۲ واحد تولیدی حداقل ۷ هزار تن است اما تولید شهرستان بیش از این مقدار است که به کشورهای روسیه، ترکمنستان و حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات قابل توجه در راستای حمایت از منافع کشاورزان و هویت بخشی کشاورزان، راه اندازی اتاق صنف کشاورزان این شهرستان است که با این اقدام، نماینده این قشر می‌تواند در مجامع ملی و استانی به منظور پیگیری مشکلات آنها حضور داشته باشد و مسؤولان به عنوان تسهیلگر در کنار باغداران خواهند بود.

مدیر جهاد کشاورزی خنداب همچنین از راه اندازی اتاق فکر کشاورزان در محل جهاد کشاورزی این شهرستان با حضور کشاورزان پیشرو و عضو اتحادیه در بهار امسال به منظور حمایت از بخش کشاورزی این شهرستان خبر داد.

کد خبر 6097736

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند | نباید از چشم مردم مخفی و جهادشان مغفول بماند
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا