Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@08:58:42 GMT

صندوق‌های اعتباری توسعه شهری در کلانشهرها ایجاد شود

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۵۵۷۷۲

صندوق‌های اعتباری توسعه شهری در کلانشهرها ایجاد شود

استاندار خراسان رضوی گفت: باید برنامه ریزی به صورتی باشد که صندوق‌های اعتباری در توسعه شهری در کشورهای مختلف تاسیس شود و سببافزایش مستمر درآمد سرانه مردم شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، علیرضا رشیدیان صبح امروز در کنفرانس بین‌المللی برنامه ریزی و مدیریت شهری اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین عوامل تشکیل کانون‌های زیستی فعالیت‌های انسان‌های روی کره زمین است به همین دلیل برنامه ریزی‌های مدیریت شهری براساس آمارهای مختلف اهمیت زیاد دارد، همچنین از نیمه قرن بیستم، 30 درصد جمعیت دنیا در شهرها زندگی می‌کردند و هم اکنون 50 درصد جمعیت شهرنشین داریم که پیش‌بینی می‌شود تا سال 2050، 70 درصد جمعیت کره زمین در شهرها باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی با اشاره به گسترش بیش از اندازه شهرنشینی در ایران خاطرنشان کرد: جمعیت شهری در ایران با سرعت و شتاب بیشتر در حال اجرا است و جمعیت شهری دنیا در سال 2050 به بیش از شش میلیارد جمعیت شهری و دو میلیارد جمعیت روستایی می‌رسد، به همین دلیل تدوین الگوی مدیریت شهری از ضروریات است.

ویافزود: لازم است نیازهای واقعی مردم در عرصه مدیریت شهری شناسایی، تدوین، پیگیری و اجرا شوند، همچنین برنامه ریزان شهری باید با نگاه اقتصادی در تنظیم پروژه‌های شهری، افزایش مشارکت مردمی و توزیع قدرت و غیر متمرکز بودن آن برنامه ریزی‌های مناسب انجام دهند.

رشیدیان تصریح کرد: افزایش مستمر درآمد سرانه با سیر اقامت مردم از روستا به شهر، مدیریت مشارکتی و دادن اختیار بیشتر به مسئولان، توجه به محیط زیست، توسعه فضای سبز و توسعه حمل و نقل عمومی با محوریت حمل و نقل ریلی در توسعه شهری مورد توجه است، همچنین در سال 2017 مشهد از سمت سازمان آیسسکو به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام انتخاب شده که این فرصت را ایجاد کرده است تا برنامه به ریزی های فرهنگی در ابعاد بین‌المللی و کلان‌شهرهای کشور مسلمان کمک کند.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت تعامل در برنامه ریزی شهری گفت: باید برنامه ریزی به صورتی باشد که صندوق‌های اعتباری در توسعه شهری در کشورهای مختلف تاسیس شود و سببافزایش مستمر درآمد سرانه مردم شود، همچنین عدالت اجتماعی و کاهش فقر در حوزه‌های دسترسی، اقتصادی و فرصت‌ها انجام پذیرد و در برنامه ریزی شهری مشهد با بیش از سه میلیون و 400 جمعیت دائمی و 27 میلیون جمعیت سیار سعی شده است الگو مناسب، یکپارچه و نوآوری بین شهروندان ایجاد شود.

وی ادامه داد: همیشه لازم نیست ثروتمند و قدرتمند باشیم بلکه باید نیازهای انسانی را متعادلو فعالیت‌های شهری را توسعه دهیم تا به آرامش و ایمنی مورد نظر برسیم و امیدواریم برگزاری این کنفرانس باعث افزایش تعامل و برنامه‌های مشترک کاری در زمینه‌های مختلف شود، همچنین پروژه های مختلف آغاز شود تا شهرهایی برمبنای الگوی مناسب و مدینه فاضله در جهان اسلامی داشته باشیم.

انتهای پیام/

R41347/P41362/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۵۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد

ایسنا/یزد معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند.

«جعفر رحمانی» در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت یزد برگزار شد، ‌با بیان اینکه تنها فقط ۳۰ درصد برنامه ششم توسعه کشور محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است، چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان کرد: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم و به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

«افشین کسالائی» معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، افزود: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، کسالائی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها و رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • برنامه‌ریزی‌ها به سمت ایجاد هماهنگی میان فعالان اجتماعی پیش رود
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها