Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد فرهنگیان حسن روحانی با بیان اینکه صد درصد در مناظره شرکت می‌کنیم، گفت: بهتر این است مناظره‌ها نزدیک تر به انتخابات باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد علی نجفی رئیس ستاد فرهنگیان حسن روحانی، امروز سه شنبه (5 اردیبهشت ماه 96) طی سخنانی در نشست هتل ارم تهران اظهار داشت: معتقدیم برای اینکه مناظره ها تاثیر بیشتر داشته باشد باید فاصله بین مناظره ها کوتاه باشد؛ یعنی به جای این جمعه جمعه بعد برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صد درصد در مناظره شرکت می کنیم، افزود: بهتر این است مناظره ها نزدیک تر به انتخابات باشد.

رئیس ستاد فرهنگیان روحانی همچنین تصریح کرد: در رابطه با فعالیت های ستاد آقای روحانی حساب ویژه ای به موضوع فرهنگی داریم، این ستاد مستقل مخصوص فرهنگیان است. در استان ها هم زیر نظر ستاد انتخاباتی آقای دکتر روحانی رئیس بخش فرهنگیان داریم.

نجفی با اعلام خبر برگزاری همایش بزرگ معلمان با حضور روحانی در هفته معلم، ادامه داد: در این همایش از سراسر کشور معلمان حضور خواهند داشت. در دولت اول روحانی در حوزه برنامه ریزی و اجرا، برنامه هایی مدنظر بود که آموزش و پرورش در اولویت بود اما در اولویت های اول نبود.

وی همچنین عنوان کرد: به هر حال در آن برهه مسائل دیگری مانند عبور از تحریم ها و لغو قطعنامه ها و مسائل اقتصادی از اولویت بالایی برخوردار بود. سال 92 شرایط ویژه ای داشتیم اما مطمئن هستیم در دولت بعدی دکتر روحانی آموزش و پرورش جزو اولویت های اول دولت قرار خواهد گرفت؛ البته درباره حقوق و مزایای فرهنگیان دولت در حد توان تلاش خود را کرده است.

رئیس ستاد فرهنگیان روحانی با اشاره به اینکه درآمد نقتی نزدیک 258 میلیارد دلار بود اما در سال های 92 تا 95 کل درآمد ارزی کشور از فروش نفت 156 میلیارد دلار بوده است؛ عنوان کرد: یعنی در دوره دکتر روحانی چیزی حدود 100 میلیارد دلار کمتر شده است بنابراین دولت در این شرایط نمی تواند همه اهداف خود را به درستی به اجرا بگذارد.

وی در پاسخ به سوالی مینی بر اینکه آیا شما در دولت بعدی در رأس وزارت آموزش پروش خواهید بود، گفت: آقای دکتر روحانی درباره دولت بعدی شان و مصداق های آن تصمیمی نگرفتند و فکری نشده است اما روحانی معتقد است دولت بعدی، باید دولت جوان و پرتحرکی باشد تا بتواند اهداف مورد نظر ایشان و مردم را برآورده کند.

نجفی درباره اختلاس در صندوق ذخیره فرهنگسان نیز یادآور شد: باید روشن شود چه بخشی از این تخلفات مربوط به صندوق است و چقدر از آن مربوط به وام هایی است که بانک سرمایه داده است چراکه بخشی از وام های پرداخت شده بازنگشته و تبدیل به مطالبه معوق شده است.

وی در بخش دیگر از سخنانش خاطرنشان کرد: باید مشخص شود که تخلفات صندوق و وام های بانک سرمایه چه میزان مربوط به سال 92 و قبل از آن است و چه میزان مربوط به دولت یازدهم است، رقم کمی از بدهی صندوق مربوط به دولت یازدهم است « روحانی امتیاز بیشتری نسبت به دیگر کاندیداها دارد و کشور را بهتر می توانند به نقطه ایده آل حرکت دهد، این دولت علی رغم مشکلاتی که با آن مواجه بوده در ارتباط با آموزش و پرورش اقدامات خوبی انجام داده است.»

نجفی در خاتمه با اشاره به برکناری فانی از وزارت آموزش و پرورش، اضافه کرد: بعد از مدتی که دولت احساس کرد فرهنگیان از عملکرد فانی راضی نیستند صرفاً برای احترام گذاشتن به نظر فرهنگیان وزیر جدیدی را انتخاب کرد هرچند آقای روحانی از ایشان نارضایتی نداشتند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۶۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟

فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: اینکه کسانی خود را دانا به دستورات خدا دانسته و از این منظر بخواهند به مردم امر و نهی کنند، جوابگوی نسل جدید نیست. این استدلال‌های درون دینی شاید برای گروه‌های حوزوی مناسب باشد.

عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی با عنوان «مناظره در مورد حجاب» در روزنامه اعتماد نوشت:

سایت «مدرسه آزاد» گفت‌وگوی به نسبت مفصلی (اینجا ببینید) را میان دکتر محسن برهانی و دبیر سابق «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» انجام داده که با دیدن آن متوجه می‌شویم، چگونه سرنوشت یک جامعه و مردم به ذهنیت‌های ساده‌انگارانه گره خورده است. ذهنیت‌هایی که نه آشنایی کافی با فقه و کلام دارد و نه بهره‌ای از حقوق و جامعه‌شناسی برده است و نه حتی چارچوب عملی قابل اجرا و موثری دارد.

اینکه در پس ذهن حکومت در موضوع حجاب چه می‌گذرد، روشن نیست. حداقل برای بنده روشن نیست، چون خیلی کلی و کلان فقط به ضرورت فقهی و قانونی آن اشاره می‌شود. ولی اگر سخنان رییس ستاد مزبور را موضع رسمی تلقی کنیم در این صورت، آقای دکتر برهانی به دلیل آشنایی و تسلط بر هر دو حوزه فقه و حقوق به خوبی نشان می‌دهد که ادعاهای طرف مقابل به کلی نادرست است. ضمنا توجه کنیم که طرف مقابل رییس ستاد مهم‌ترین نهاد رسمی برای ترویج حجاب و مقابله با بی‌حجابی است، بنابراین باید قوی‌ترین فرد حکومت در توجیه و دفاع از حجاب باشد ولی تعجب از این رو بود که اصولا ایشان چگونه پذیرفته که در چنین گفت‌وگویی شرکت کند.

کافی است به حدود ۳۰۰۰ نظری که فقط طی دو روز در زیر فیلم این مناظره گذاشته شده است، نگاهی بیندازند تا ببینند آن‌گونه دفاع کردن از حجاب و خدا و حکومت اسلامی دقیقا تایید تحلیل آقای برهانی است که نه تنها موجب تقویت حجاب نمی‌شود، سهل است که منجر به بدبینی بیشتر مردم از ارزش‌های اسلامی و حکومتی نیز می‌شود. در واقع باید توصیه کرد که همه دست‌اندرکاران حکومت این مناظره را ببینند. اگر واقعا کفه گفت‌وگو را به سود دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر دیدند خب این را رسما اعلام دارند تا همه متوجه شوند مبنا و منطق قانون‌نویسی و سیاستگذاری در ایران چیست و دیگر بحث را ادامه ندهند.

ولی اگر معتقدند که استدلال‌های مهم‌تری برای دفاع از سیاست‌های جاری در امر حجاب دارند آنها را در گفت‌وگویی دیگر اظهار کنند. خوبی گفت‌وگو در این است که شنونده یکسویه به قاضی نمی‌رود. نکته بسیار مهم‌تر در ذهنیت نادرستی است که این افراد از نقش مردم در جمهوری اسلامی دارند که گفت‌وگو را بلاموضوع می‌کنند و این خطرناک است. چنین رویکردی در آغاز انقلاب مطلقا جایگاهی نداشت و اصولا هم نمی‌توانست با مفهوم انقلاب سازگاری داشته باشد. ولی چگونه شده که ۴۵ سال بعد از انقلاب عده‌ای به خود جرات می‌دهند که خود را متولی حقانیت معرفی کرده و برتر از اراده مردم تعریف کنند؟ جالب‌تر اینکه طرفداران این رویکرد حتی قادر به ارایه یک اندیشه منسجم از آنچه می‌خواهند انجام دهند، نیستند. نه درکی از تفاوت حق و تکلیف و نه تحلیلی از فلسفه حقوق و جامعه‌شناسی کیفری دارند. استدلال‌های رایج‌شان در حد روزنامه‌نگاری دیواری مدارس است. به علاوه شیوه مواجهه با مردم و اقناع آنان باید بر اساس عقلانیت و ادبیات عمومی و سخنان دقیق و مبتنی بر آمار و منطق علمی باشد.

اینکه کسانی خود را دانا به دستورات خدا دانسته و از این منظر بخواهند به مردم امر و نهی کنند، جوابگوی نسل جدید نیست. این استدلال‌های درون دینی شاید برای گروه‌های حوزوی مناسب باشد. برای مقابله با بی‌حجابی همه اصول و قواعد شرعی، حقوقی، سیاسی و نیز اجرایی و انتظامی را دچار اختلال جدی می‌کنند تا این پدیده رخ ندهد در حالی که اندکی تامل نشان می‌دهد که احتمال چندانی برای تحقق این هدف، نه تنها وجود ندارد، بلکه بسیار پرهزینه خواهد بود.

عجیب‌تر اینکه قرار دادن پلیس و دستگاه قضایی جلوی مردم و به میدان آوردن تمام توان حکومت برای مقابله با امری اجتماعی که ماهیت آن مجرمانه نباشد، قابل فهم و دفاع نیست و همه این نیروها را مستهلک و اتفاقا مردم و زنان را بیشتر عصبانی و منزجر می‌کند. ادامه رسیدگی به طرح حجاب با گفت‌وگوهای غیرشفاف گویای واقعیت است. چرا شورای نگهبان چنین وضعیتی را می‌پذیرد و مذاکرات با تعدادی از دست‌اندرکاران طرح درباره جزییات این قانون را شفاف نمی‌کند؟ چرا باید موضوعی را جرم‌انگاری کرد در حالی که مردم نه تنها از آن حمایت نمی‌کنند، بلکه از زنان و دخترانی که مورد هجوم واقع می‌شوند، حمایت می‌کنند؟

مردم باید از اجرای قانون توسط نیروی انتظامی یا هر نهاد دیگر استقبال کنند ولی این چه قانونی است که امام جمعه قم می‌گوید: از نیروی انتظامی و همه کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند، تشکر می‌کنیم یا فرمانده انتظامی بگوید: «هیچ اراده‌ای، تهمتی، افترایی، هیچ سرزنشی و شماتتی ما را از این راه پر فیضی که حضرت حق در برابرمان قرار داده به عقب نخواهد راند.» مگر قرار است در مواجهه با جرم کسی را سرزنش کنند؟ پس آنچه که با آن مقابله می‌شود حداقل از نظر مردم جرم نیست.

دیگر خبرها

  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • خودشان بهتر می‌دانند، اهل تهدید پوچ نیستم!
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • آغاز ضبط مستند تبلیغاتی و مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • آغاز ضبط مناظره ی نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود