Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره کارخانه کاشی خاتم اردکان با اشاره به سخنانی مبنی بر رسیدن به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال در کشور این اظهارات را بی اساس و دروغ دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رئیس هیئت‌مدیره‌ کارخانه‌ی خاتم اردکان در مصاحبه بااردکان گویادر خصوص مشکلات این کارخانه گفت: من می‌خواهم بدانم که چه کارخانه‌ای مانده است که در این دولت دچار مشکل نشده باشد؟ این برای من سؤال است که در دولت روحانی که خود به آن رأی دادم، کارخانه‌ای مانده است که بدون مشکل باشد؟ ما عزادار هستیم در این دولت، این کارخانه نمی‌تواند حتی حقوق 800 تومانی کارگرانش را پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدایت اسلامی افزود: عدم قدرت پرداخت حقوق کارگران تنها یک مشکل این کارخانه است، این کارخانه 20 میلیارد کاشی در انبار دارد و نمی‌تواند بفروشد. 30 ماشین به‌صورت قانونی و با برگ سبز به گمرک فرستادیم تا به خریدار ما در عراق تحویل دهد اما لب مرز با زد و بند دزدیده‌شده است، ما حتی انبار و آدم آن را هم پیداکرده‌ایم اما جرئت حرف زدن نداریم.

وی ادامه داد: نامه‌نگاری‌های ما برای پس گرفتن و پیدا کردن 30 ماشین کاشی به ارزش 400 میلیون تومان به‌جایی نرسیده است.

اسلامی اظهار داشت: بعد از 72 سال عمر و 50 سال کار در بازار می‌توانم همین را بگویم که دیگر امنیت اقتصادی وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت سازهای آراد با صفر خواندن میزان تولید کارخانه گفت: روزانه 14 هزار متر تولید ما به 12 هزار متر کاهش پیداکرده است. برای رضای خدا کارگران را نگه داشته ایم، ما کارگران را اخراج نکرده‌ایم تا شاید اتفاقی بیفتد و ما بتوانیم باز به تولید خود ادامه دهیم.

این مرد بازاری تأکید کرد: تولید وزنده ماندن یک کارخانه به صادرات آن است، صادراتی که معاف از مالیات باشد نه این‌که بعد از صادرات 300 میلیون برگ مالیات برای کارخانه بکشند.

وی با ابراز ناراحتی از وضع موجود گفت: ما در حال حاضر 180 کارگر داریم که به علت عدم تولید مجبور می‌شویم که تعدادی از آن‌ها را اخراج کنیم اما همین کارگرها با زن و بچه به در خانه ما می‌آیند و التماس می‌کنند و باز به کارخانه برمی‌گردند اما کارخانه نه تولید دارد که حقوق آن‌ها را بدهد و نه می‌تواند آن‌ها را اخراج کند و اگر این وضعیت ادامه پیدا کند مجبوریم که کارگران را اخراج کنیم.

رئیس هیئت‌مدیره کاشی خاتم عنوان کرد: سه ماه است که مشکل صادرات داریم و کشور عراق و اداره گمرک، بسیار سنگ‌اندازی می‌کند، دولت باید برود فکری به حال گمرک کند، باید دزدان را از ادارات و گمرک جمع کند.

اسلامی بابیان تأثیر زیاد رکود بر میزان تولید کارخانه گفت: در این شرایطی که ساخت‌وساز وجود ندارد و راه و امنیت برای صادرات نیست، فقط یک عده که وابسته به خارج بودند و یا این‌که در داخل کشور وابسته به افراد خاص هستند می‌توانند پیشرفت کنند و مابقی افراد و کارخانه‌ها باید پول دارایی بدهند و در آخر بروند زیر خروارها خاک بمیرند.

وی ادامه داد: شما بروید و صدای ما را بگوش آن‌هایی که در تلویزیون و رادیو می‌گویند شغل ایجاد کرده‌ایم برسانید، من می‌توانم ثابت کنم ایجاد اشتغال و عبور از رکود دوروغی بیش نبوده است.

هدایت اسلامی در پایان گفت: وقتی کاشی‌های ما را با برگ سبز به عراق می‌برند و نصف قیمت می‌فروشند و پولش را می‌خورند و یا این‌که بعد از صادرات معاف از مالیات برگه‌ی 300 میلیونی عوارض برای کارخانه می‌کشند فقط می‌توان گفت که در این کشور دیگر امنیت اقتصادی وجود ندارد.

انتهای پیام/ر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۵۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمود شهریاری مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: ما با رسیدن به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز توانستیم قطعات مورد نیاز صنایع مختلف را طراحی و تولید کنیم که قیمت آن کاملاً مقرون به صرفه است و با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه می‌شوند.

وی به مزیت این محصول تولید شده اشاره کرد و گفت: این محصولات در برابر آتش و گرمای زیاد نمی‌سوزند و تجزیه نمی‌شوند.

شهریاری افزود: دستگاه‌های خطوط شیشه، کاشی و سرامیک که به صورت اتومات هستند تکنولوژی بسیار بالایی دارند و با سرعت و دمای بالایی کار می‌کنند که این محصول با این ویژگی می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

این پژوهشگر با بیان اینکه این دانش فنی برای صنایع مختلفی کاربرد دارد، گفت: علاوه بر صنایع شیشه و کاشی در حال گسترش این دانش فنی برای صنایعی با دمای بالا، به عنوان قطعات و ملزومات مربوط به کوره‌های عملیات حرارتی، چیدمان کوره‌ها، هیترها، بوته‌ها و به طور کلی تمام قطعاتی که کاربرد دما بالا دارند، هستیم.

گفتنی است، قطعات مختلف مورد استفاده در صنعت شیشه و کاشی با این دانش فنی بومی‌سازی شده است.

کد خبر 6098231

دیگر خبرها

  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری