Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: «علی اکبر شعاری» امروز (سه شنبه) در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مواد شوینده، پاک کننده، بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: محصولات آرایشی و بهداشتی ما در مقایسه با محصولات مشابه خارجی از کیفیت بالایی برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه قاچاق و تقلب در تولید کالاها ضربه مهلکی را به بنیان صنعت آرایشی و بهداشتی کشور وارد کرده است، گفت: براساس آمار اعلام شده حجم فروش کالاهای قاچاق آرایشی، بهداشتی و شوینده 83 هزار میلیارد ریال است و براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران فقط 370 میلیون دلار از مسیرهای رسمی وارد می شود.
شعاری اضافه کرد: 50 درصد کالاهای آرایشی و بهداشتی به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون دلار تا 2 میلیارد دلار به صورت قاچاق وارد کشور می شود که البته مربوط به نشان های تجاری معتبر نیست بلکه در کشورهای اطراف تولید و به کشور ما قاچاق می شود.
بازرس انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران تاکید کرد: تولیدکنندگان ما می توانند محصولاتی با کیفیت بهتر در داخل تولید کنند اما متاسفانه فرهنگ غلط مصرف کالای خارجی رایج است.
به گفته وی، محصولات آرایشی و بهداشتی داخلی با کنترل شدید و استانداردهای خوبی تولید می شود و اگر مردم در مصرف این محصولات با مشکل روبرو شوند، می توانند آن را با انجمن صنایع شوینده و بهداشتی و آرایشی در میان بگذارند.

** راهکارهای مبارزه با قاچاق کالاهای بهداشتی
عضو انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران درباره راهکارهای مبارزه با قاچاق کالاهای بهداشتی، بیان کرد: قاچاقچیان هیچ مبلغی برای مالیات، بیمه، مالیات بر ارزش افزوده و... نمی پردازند و کالاها را به چندین برابر قیمت در داروخانه ها می فروشند. بنابراین بسیاری از سرمایه گذاران به دلیل سوددهی بالا در این زمینه فعالیت می کنند.
شعاری یکی از راهکارهای مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی را برخورد با این کالاها در مرکز توزیع و نه مبادی ورودی عنوان کرد و گفت: راه دیگر ثبت و ساماندهی شرکت های پخش است تا صنعت شوینده و بهداشتی به پویایی لازم برسند.
به گزارش ایرنا، بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مواد شوینده، پاک کننده، بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته روز گذشته(چهارم اردیبهشت ماه) در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران گشایش یافت و تا هفتم اردیبهشت از ساعت 9 تا 17 پذیرای بازدیدکنندگان است.
معرفی محصولات جدید، جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی، کمک به تولید، ایجاد زمینه فعالیت علمی و تحقیقی در مورد ذائقه مصرف کنندگان، رقبا و محصولات جدید، پیش فروش محصولات، شناسایی و انتخاب نمایندگان فروش، اطلاع رسانی درباره آخرین استانداردهای خارجی، تعامل تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، معرفی توانمندی های شرکت های داخلی و... از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام**9132*1961* مصاحبه: فرزانه سلامت بخش* انتشار: مریم مسعود

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۰۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)