Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-28@03:09:29 GMT

رونق گردشگری با ورود کشتیهای کروز به سواحل ایران

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۶۲۱۸۶

مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از مذاکره با شرکت یونانی درباره ورود کشتی های کروز به سواحل ایران در سال 96 خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، عبدالرضا مهاجری نژاد گفت: توسعه گردشگری دریایی همچنان به عنوان یکی ازاهداف اصلی سازمان در سال جدید نیز مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: تلاش برای ورود کشتی های کروز در آبهای جنوبی کشور در سال جدید از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دست اقدام است.وی افزود: جلسه ای با مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی تشکیل شد و نماینده سازمان بنادر و دریانوردی آمادگی کامل خود را برای همکاری در این زمینه اعلام کرد و قرار شد تمام امکانات لازم برای راه اندازی تورهای کشتی های کروز خارجی به آبهای کشور از سوی سازمان بنادر و دریانوردی در اختیار این شناورها قرار داده شود.مهاجری نژاد افزود: در این جلسه نماینده شرکت کشتیرانی والفجر نیز حضور داشت که مقرر شد درباره راه اندازی کشتی های کروز در آبهای خلیج فارس نهایت همکاری را بکند.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابراز امیدواری کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری های فرابخشی در بازه زمانی تعیین شده برای اجرایی شدن این طرح اقدامات لازم به سرانجام رسد.وی همچنین در باره بازاریابی و تبلیغات برای جذب کشتی های کروز خارجی به سواحل ایران و بازدید از جاذبه های گردشگری کشور، بیان کرد: با حضور در نمایشگاه های بین المللی گردشگری در نقاط مختلف جهان موفق به بازار جدید در این پروژه گردشگری دریایی شدیم.مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، گفت: در این راستا در نمایشگاه بین المللی فیتور اسپانیا که اواخر سال گذشته برگزار شده بود، مذاکراتی موفقیت آمیزی با شرکت یونانی برای ورود کشتی های کروز به سواحل جنوبی کشور انجام شد.
مهاجری نژاد ادامه داد: بر اساس این مذاکرات قرار است در سال جاری چندین کشتی کروز از مقاصد کشورهای اروپایی با هماهنگی شرکت یونانی مذکوروارد ایران شود.
به گفته این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بدون شک با پهلوگیری کشتی های کروز خارجی در سواحل کشور و ورود گردشگران خارجی، تحولی عظیم در صنعت گردشگری کشور ایجاد خواهد شد.وی بیان داشت: سواحل جنوبی کشور به ویژه در جزایر قشم و کیش جاذبه های بسیار منحصر به فردی وجود دارد که گردشگران خارجی می توانند از آنها بازدید کنند.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تاکید کرد: همچنین با انجام برنامه ریزیهای دقیق می توان شرایطی را فراهم کرد تا در یک یا دو روزی که کشتی در سواحل ایران پهلو می گیرد، گردشگران خارجی به شهرهای اصفهان، شیراز و یا سایر استان های کشور که مورد علاقه آنها باشد سفر کنند وامید است با ورود این کشتی های کروز به سواحل جنوبی کشور، به زودی توریسم دریایی در آبهای خلیج فارس هر چه بیشتر رونق یابد.

منبع: شبکه خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۲۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است