Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-30@07:40:18 GMT

درخواست مجازات مرگ براي داماد بي‌ رحم

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۶۲۳۲۲

درخواست مجازات مرگ براي داماد بي‌ رحم

به گزارش سرویس حوادث جام نیـوز، بيست و سوم دي‌ماه سال 93، مردي مأموران كلانتري پاكدشت را از ناپديد شدن همسر 22ساله‌اش باخبر كرد. او گفت: همسرم ديشب بعد از آنكه با هم مشاجره كرديم خانه را ترك كرد و ديگر بازنگشت. ساعتي از اعلام مفقودي مرد جوان نگذشته بود كه مأموران جسدي را داخل يك‌ساك مسافرتي در حاشيه شهر پيدا كردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با انتقال جسد به پزشكي قانوني و شناسايي آن توسط خانواده مقتول پرونده با موضوع قتل تشكيل شد. پدر مقتول به پليس گفت: دخترم دو‌سال از ازدواجش مي‌گذشت و با شوهرش اختلاف زيادي داشت به همين دليل به دامادم مشكوك هستم. با توضيحات پدر مقتول بود كه مأموران شوهر مقتول به نام محسن 25 ساله را به عنوان مظنون بازداشت كردند. او در جواب بازجويي‌ها با اقرار به جرمش گفت: همسرم را خيلي دوست داشتم اما او به من علاقه‌اي نداشت. شب حادثه به خاطر رفتارهايش به او مشكوك شدم و با هم درگير شديم. وقتي مشاجره ما بالا گرفت او را به قتل رساندم و جسدش را در چمدان از خانه خارج كردم. پرونده بعد از كامل شدن بررسي‌ها به شعبه دهم دادگاه كيفري يك استان تهران فرستاده شد و محسن روز گذشته مقابل قاضي قربان‌زاده پاي ميز محاكمه ايستاد. بعد از قرائت كيفرخواست پدر مقتول در جايگاه ايستاد و گفت: من و خانواده‌ام از اقليت‌هاي مذهبي ارامنه بوديم، اما چند سالي است مسلمان شده‌ايم به همين دليل دخترم با محسن ازدواج كرد. آنها اختلاف داشتند، اما نه تا اين حد كه شوهرش او را بي‌رحمانه به قتل برساند. در ادامه پدر و مادر مقتول درخواست قصاص كردند.

سپس متهم در جايگاه ايستاد و گفت: من و نگار و يكي از دوستان صميمي‌ام به نام ماهان در يك شركت خصوصي كار مي‌كرديم كه من به نگار علاقه‌مند شدم و به خواستگاري‌اش رفتم. بعد از خواستگاري متوجه شدم ماهان نيز به او علاقه‌مند است به همين دليل اين فكر مرا عذاب مي‌داد و حتي بعد از ازدواج فكر مي‌كردم آنها همچنان با هم ارتباط دارند. او در تشريح قتل گفت: آن شب بعد از آنكه از كار برگشتم به رفتارهاي نگار مشكوك شدم. با اينكه ساعت 12 شب بود بعد از آنكه لباس‌هايش را پوشيد، گفت بايد به ديدن دوستش برود. مانع رفتنش شدم كه با هم درگير شديم. از عصبانيت كنترلم را از دست داده بودم. سيم كامپيوتر را دور گردنش پيچيدم و او را به حمام خانه بردم. فكر مي‌كردم مرده است، اما همچنانكه در اتاق مشغول سيگار كشيدن بودم ناگهان صدايش را شنيدم و او هنوز زنده بود. با تيغ موكت‌بري رگ دست و گردنش را بریدم و دوش آب را باز گذاشتم.

حالم خيلي بد شد آنچنانكه دچار تشنج شدم. وقتي به هوش آمدم به خانه مادرم رفتم و گفتم با نگار قهر كرده‌ام و او از خانه بيرون رفته است. متهم در ادامه گفت: يك روز بعد از قتل مي‌خواستم جنازه را در چمدان جاسازي كنم، اما نشد به همين خاطر يك ساك دستي خريدم و جنازه را همراه مقداري لباس در آن گذاشتم و در حاشيه پاكدشت رها كردم. بعد از آنكه آثار جرم را از خانه پاك كردم، همراه مادرم به كلانتري رفتم و اعلام مفقودي كردم.

متهم در آخرين دفاعش گفت: عاشق همسرم بودم، اما فكر مي‌كردم به من خيانت مي‌كند به همين دليل ديوانه‌وار او را كشتم ولي الآن خيلي پشيمانم. . .
در پايان جلسه هيئت قضايي وارد شور شد.

منبع: روزنامه جوان

110

این اخبار را از دست ندهید:

همسرم مچ مرا با جوان 18 ساله گرفت! + عکس

سلفی پسر 18 ساله با ماری وحشتناک که به قیمت جانش تمام شد! تصاویر

از تلخ یک زن و مردانی دیگر در تلفن همراه / وقتی فهمیدم زنم این کاره است خشکم زد!

دلتان می سوزد وقتی متوجه شوید چه بلایی سر این دختران آمده است! عکس

خام مهربانی مهران شدم / فیزیوتراپم بود وقتی در خانه تنها شدیم او..

اخبار داغ پیشنهادی:

آرین فریبم داد چرا که بعد از ارتباطمان به من گفت دیگر گمشو دختر!

رفتار وحشیانه دادماد 40 ساله طوری بود که دختر نوجوان نتوانست تا صبح زنده بماند؟! عکس

باورم نمی شد دخترم در خرابه بود / با صحنه کثیف و غیر قابل تصوری روبرو شدم! عکس

به همین دلیل بود که خواهر دوستم را .. / چون پاتوقمان هزینه بردار بود من هم او را..!

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۲۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات اعدام چقدر بازدارندگی دارد؟

در سال ۱۹۸۹ کلاد جونز به جرم قتل آلن هیلزنداگر بازداشت شد، در حین ارتکاب جرم هیچ شاهد عینی وجود نداشت و تنها دو نفر که خودرویی را در آن‌سوی خیابان تعمیر می‌کردند به‌عنوان شاهد شناخته شدند. این دو نفر نیز از آنجایی که فاصله زیادی با محل جرم داشتند نمی‌توانستند چهره قاتل را تشخیص دهند. اما به‌رغم تمامی این موارد کلاد جونز توسط پلیس دستگیر شد و مهم‌ترین مدرک پلیس از حضور وی در صحنه جرم، تار مویی بود که از او در محل پیدا شد. مهم‌ترین مدرک پلیس، همان تار موی جونز بود که در صحنه جرم پیدا شده بود. در نهایت همان تار موی ساده کار دست جونز داد و در سال ۲۰۰۰ کلاد جونز اعدام شد. با چالش‌های فراوان و در نهایت در سال ۲۰۱۰ آزمایش دی. ان.‌ای روی تار مویی که به کلاد جونز نسبت داده شده بود انجام شد و مشخص گردید این تار مو مربوط به کلاد جونز نیست و او بی‌گناه اعدام شده بود.

تاریخ علم حقوق پر است از مثال‌های آدم‌هایی که بی‌گناه اعدام شده‌اند و چندین سال بعد بی‌گناهی آنها مشخص شده است. اما چه سود که پس از اعدام آب رفته به جوی باز نمی‌گردد و اعدام شاید تنها مجازاتی است که دیگر هیچ راه برگشتی باقی نمی‌گذارد، زیرا که حق حیات را از فرد می‌گیرد.

در دهه‌های گذشته و به دلایل گوناگون استفاده از مجازات یا کیفر اعدام در بسیاری از کشور‌ها یا ممنوع شده یا تا حد بسیار زیادی کاهش یافته است. اما در برخی کشور‌ها نیز اینگونه نیست. به طور کلی هدف از مجازات‌ها کاهش میزان جرم و جنایت است، اما حداقل در ایران پژوهش‌ها حاکی از این هستند که اعدام نقش بازدارندگی در ابتلا به جرم و جنایت نداشته است. خبرگزاری فارس در گزارشی اعلام کرده بود؛ پژوهش‌های انجام شده در این حوزه نشان می‌دهد که کیفر اعدام و ترس از آن برای ایجاد ارعاب و واهمه در نهاد اشخاصی که مصمم به ارتکاب این جرائم هستند، موثر واقع نشده است. در این پژوهش‌ها تاثیر کیفر اعدام در بازداری از جرائم جنسی مستوجب اعدام، قتل عمد و مواد مخدر مورد بررسی قرار گرفته بود. مواجهه با جرم از طریق دستگیری و مجازات از طریق سلب حیات (اعدام) مبارزه با معلول است و چاره قطعی کنترل رفتار‌های مجرمانه نیست. اما اینکه چرا همچنان بر حکم اعدام تاکید ورزیده می‌شود محل بحث و پیگیری است.

کاهش میزان مجازات اعدام در برخی کشور‌ها که این اتفاق برای آنها افتاده است پس از سال‌ها فعالیت و به دلایل متعددی اتفاق افتاده است که برخی از این دلایل بر شرح زیر هستند:

اعدام بالاترین حد نفی حقوق بشر است

قوانین بین‌المللی که توسط سازمان جهانی حقوق بشر (UDHR) در سال ۱۹۴۸ تبیین شده است مشخصا اجازه گرفتن حیات دیگری را می‌گیرد و اعلام می‌کند اعدام در هر موردی حقوق اولیه بشر را نقض می‌کند. مساله این است که کسانی که به دیگران صدمه وارد می‌کنند، اغلب خود قربانی خشونت دیگران بوده‌اند. ضربه ناخوشایند حاصل از خشونت، پیامد زیادی بر کسانی دارد که از آن رنج برده‌اند و ممکن است موجب متجاوز شدن خود آنها شود. این وضعیت ممکن است با مشکلات اجتماعی رایج مثل نابرابری و تبعیض، فقر، ناکارآمدی نهادی، اعتیاد و سوء مصرف، غفلت، بیماری روانی، یا ناتوانی ذهنی تشدید شود و چرخه‌ای از جرائم خشونت‌آمیز ایجاد کند که احتمالاً می‌شد از آن پیش‌گیری کرد تا هرگز رخ ندهد.

اعدام، بازدارنده جرم است؟

افراد طرفدار مجازات اعدام اغلب می‌گویند که این کار یک عامل بازدارنده مفید برای شنیع‌ترین جنایات در جامعه است. اما همانطور که شواهد بین‌المللی نیز نشان می‌دهند، مجازات اعدام نقش بازدارندگی ندارد. گزارشی در سال ۲۰۱۲ توسط محققان در شورای ملی تحقیقات آکادمی‌های آمریکا نشان داد که ایالت‌هایی از ایالات متحده آمریکا که از مجازات اعدام استفاده می‌کنند نرخ قتل مشابهی با ایالت‌هایی دارند که از این مجازات استفاده نمی‌کنند.

احتمال تبدیل اعدام به ابزاری سیاسی؟

تجربه تاریخی در کشور‌های مختلف نشان می‌دهد اگر مقامات قضایی فرد مجرم را به شکل یک تهدید برای نظام سیاسی آن کشور ببینند، احتمال خیلی بیشتری وجود دارد که به اعدام محکوم شود. درواقع، در برخی کشور‌های دنیا، از صدور احکام اعدام برای فعالان مخالف نظام سیاسی آن کشور بسیار استفاده می‌شود.

در صدور احکام اعدام تبعیض نژادی بسیار تاثیر‎گذار است

بر اساس پژوهشی در ایالات متحده، شواهد گسترده‌ای از تعصب نژادی در مورد مجازات اعدام وجود دارد. اگر فردی عضو یک گروه اقلیتی باشد احتمال خیلی بیشتری برای محکوم شدن او به اعدام وجود دارد. به عنوان مثال یک مطالعه در سال ۲۰۰۷ در کانِکیکات (Connecticut) نشان داد که متهمان آمریکایی-آفریقایی تبار سه برابر بیشتر از متهمان سفیدپوست مجازات اعدام شامل حال‌شان می‌شود.

ماجرای مجازات اعدام در چین و عربستان

معمولا کشور‌هایی که بیشترین افراد را اعدام می‌کنند اغلب همان کشور‌هایی هستند که نگرانی جدی در مورد عادلانه بودن سیستم قضایی آنها وجود دارد. مثلا چین که جز اعدام‌کننده‌ترین کشور‌ها به حساب می‌آید صدور احکام اعدام در آن به دور از شفافیت است و استفاده از مجازات اعدام در این کشور به عنوان یک راز دولتی تلقی می‌شود. حتی نمی‌توان با اطمینان در مورد تعداد افرادی که سالیانه در این کشور اعدام می‌شوند نظر داد. یا در عربستان احکام اعدام گاهی بر اساس اعترافات زندانیان که تحت شکنجه به دست می‌آید صادر می‌شوند.

پس از سالیان طولانی و با بررسی آسیب‌ها و پیامدها، مجازات اعدام در دنیا رو به کاهش است هر چند برخی کشور‌ها همچنان از آن بسیار استفاده می‌شود و هر جامعه‌ای نیاز دارد در این باره به پژوهش و بررسی اثرات، پیامد‌های این پدیده و حقوق انسانی افراد بپردازد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • قتل برادر با شلیک گلوله/ کشف میلیاردها تومان چک خون‌آلود در جیب مقتول
  • عاملان قتل خیابانی در یک قدمی میز محاکمه
  • تازه داماد ۲۰ ساله‌ای که بعد از تیرخلاص جیش‌الظلم زنده ماند
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • اولین تصاویر از مجروح تازه داماد حمله جیش‌الظلم
  • مجازات اعدام چقدر بازدارندگی دارد؟
  • دو متهم به قتل وکیل بابلی دستگیر شدند
  • بخشش عجیب‌ در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید
  • دستگیری ۲ متهم به قتل در آمل
  • عجیب‌ترین بخشش در خوزستان؛ مقتول، قاتلش را بخشید