Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-07@03:57:44 GMT

آسمان پارس آباد مغان همچنان در انتظار پرواز

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۶۳۷۳۴

آسمان پارس آباد مغان همچنان در انتظار پرواز

به گزارش خبرگزاری بسیج از پارس آباد به نقل از آران مغان، فرودگاه‌ها یکی از زیرساخت‌های ارزشمند در جوامع پیشرفته محسوب می‌شوند و به دلیل برخورداری از پتانسیل‌های مختلف، در رشد اقتصادی و گردشگری و موقعیت استراتژیک هر شهر و کمک به ایجاد توسعه پایدار آن، نقش مهمی دارند.

بر همين اساس، فرودگاه شهرستان مرزي پارس آباد مغان از فرودگاه‌های قدیمی کشور است که بیش از دو دهه از عمر آن می‌گذرد و در سال‌های اخیر با جابه‌جایی تعداد زیادی از مردم، خدمات قابل‌قبولی برای استان و منطقه مغان به ارمغان آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرودگاه به عنوان قدیمی ترین فرودگاه استان اردبیل در سال ۱۳۵۲ تاسیس و در سال ۱۳۸۱ از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان منفک و تحویل شرکت مادر تخصصی فرودگاه‌های کشور شد.

فرودگاه پارس آباد مغان که تا همین سال 1390 پروازهایش به مسیر تهران - پارس آباد و بالعکس دایر بود و پس از گذشت حدود 38 سال از فعالیتش، فراز و نشیب های زیادی را هم پشت سر گذاشته بود در سال 91 براساس تصمیم مسوولان مبنی بر تعریض باند فرودگاه تعطیل و قرار شد در کوتاهترین زمان ممکن این فرودگاه مجددا بازگشایی شود.

در اوایل همان سال این پروژه با اینکه پیشرفت مناسبی داشت اما بعد از اندک مدتی این پروژه بنا به دلایلی تعطیل شد و از آن زمان تا کنون حدود 6 سال از تعطیلی کامل پروازهای فرودگاه پارس آباد می‌گذرد و با اینکه دولت یازدهم سه هزار تن قیر رایگان و اعتبارات قابل توجهی برای این پروژه اختصاص داده بود و بازسازی باند این فرودگاه تا سه کیلومتر ادامه داشته و عرض آن افزایش یافته است تا فرود و پرواز هواپیماهای فوکر، md و ایرباس در این باند میسر شود اما هنوز این پروژه تا کنون به سرانجام نرسیده است.

این در حالی است که در بهمن ماه 95 به گفته فرماندار پارس آباد، با اینکه این فرودگاه هیچ مشکل و کمبودی از نظر اعتبار ندارد و طرح توسعه باند در مرحله تکمیل قرار دارد و هم اکنون آسفالت کامل دو لایه از سه لایه روکش آسفالت باند فرودگاه پارس آباد به طول 3 کیلومتر و عرض 60 متر انجام شده است و سومین و آخرین لایه آسفالت باند فرودگاه در مراحل پایانی قرار دارد اما به دليل سرمای زودرس و برودت هوا عملیات توسعه متوقف شده که در اوایل سال آینده به محض مساعد شدن هوا در 10 روز فرودگاه برای از سرگیری پروازها آماده خواهد شد.

اين گفته فرماندار در حالي است كه دو ماه از سال 96 هم سپري شد و عمر دولت يازدهم به سرانجام رسيد و با اينكه پارس آباد مغان اين روزها هواي نسبتا گرمي را سپري مي كند اما هنوز خبري از اتمام لايه سوم روكش آسفالت و افتتاح فرودگاه پارس آباد مغان نيست و آسمان اين شهرستان همچنان در انتظار پروازهايش به نظاره نشسته است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!

به گزارش صدای ایران از ایلنا،کارگران پیمانکاری پتروشیمی چوار ایلام در تماس با خبرنگار ایلنا، از خلف وعده‌های مدیران پتروشیمی انتقاد کردند.

یکی از این کارگران گفت: قرار بود برج ۱۱ سال قبل طرح طبقه‌بندی اجرا شود بعد گفتند از ابتدای سال جدید این کار صورت می‌گیرد الان در میانه اردیبهشت هستیم و خبری از طبقه‌بندی نیست.

به گفته این کارگر، مشخص نیست چه زمانی قرار است طرح طبقه‌بندی برای حدود ۶۰۰ کارگر پیمانکاری این پتروشیمی اجرایی شود.

کارگران پیمانکاری پتروشیمی چوار در عین حال از حذف برخی آیتم‌های مزدی در فیش حقوقی خبر دادند؛ به گفته آنها، مولفه‌هایی مانند بدی آب و هوا و سختی کار از فیش حقوقی پیمانکاری‌ها حذف شده است.

یکی از این کارگران در مورد فیش حقوقی خود گفت: ما پیمانکاری‌ها با در نظر گرفتن سنوات و اضافه کار به زحمت ۱۸ میلیون تومان می‌گیریم، اما کارگرانی که با خود شرکت قرارداد دارند حقوق ماهانه‌شان ۳۰ میلیون تومان است.

سال گذشته چند خودکشی در پتروشیمی چوار ایلام خبرساز شد؛ پس از آن، مدیران این واحد قول دادند که وضعیت حقوق و مزایای کارگران بهبود می‌یابد، اما با گذشت چند ماه حتی طرح طبقه‌بندی هم اجرا نشده است.


دیگر خبرها

  • پرواز‌های فرودگاه ایلام لغو شد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه
  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است
  • کارگران پیمانکاریِ پتروشیمی چوار همچنان در انتظارِ مزد عادلانه/ آیتم‌های مزدی حذف شد!
  • رسم نادرست تیراندازی در عروسی پرواز‌های یک استان را لغو کرد!
  • پلمپ تالاری که باعث لغو پروازهای یک فرودگاه در ایران شد!
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • دادستان مرکز لرستان: تیراندازی در عروسی پرواز‌های خرم‌آباد را لغو کرد
  • تیراندازی در عروسی، پرواز‌های فرودگاه خرم‌آباد را لغو کرد
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام