Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی گفت: یکی از رویکردهای اصلی این معاونت ورود به حوزه توانمندسازی محرومان و ایجاد مشاغل خرد و متوسط برای مستضعفان و درآمد ثابت برای خانواده‌های بی‌بضاعت است.

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی خاکسار قهروی اظهار کرد: یکی از راهکارهای توانمندسازی محرومان، اشتغال‌زایی برای آنان است که در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، تسهیلات اشتغال‌زایی ارزان قیمت به افراد دارای استعداد و توانمند در مناطق محروم توسط آستان قدس رضوی پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در عرصه خدمت‌رسانی به نیازمندان آستان قدس رضوی با بسیاری از دستگاه‌های مسئول از جمله کمیته امداد، بهزیستی، بسیج سازندگی و ... همکاری دارد، اظهار کرد: آستان قدس رضوی بر اساس منشور هفتگانه رهبری معظم انقلاب بصورت فعال در عرصه خدمت‌رسانی به نیازمندان و محرومان کشور ورود پیدا کرده است، اما این امداد رسانی‌ها به هیچ عنوان به معنای بر دوش گرفتن وظایف قانونی سایر نهادهای مسئول در این زمینه نیست، بلکه تلاشی برای کاستن مشکلات نیازمندان است.

معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی گفت: آستان قدس رضوی تلاش دارد تا از ظرفیت‌های معنوی خود نیز در رفع مشکلات محرومان استفاده کند و با بهره از ظرفیت عاشقان و دلدادگان به ساحت قدسی حضرت امام رضا(ع) در پهنه ایران اسلامی، مفهوم خادم، خدمت و مخدوم را توسعه داده و زمینه گره‌گشایی از کار محرومان و مستضعفان را به برکت نام مبارک حضرت ثامن الحجج(ع) فراهم آورد.

وی با بیان اینکه تلاش معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی رفع محرومیت از ولی نعمتان انقلاب است خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب تولیت آستان قدس رضوی در دو بند بر پرداختن به محرومان و مستضعفان تاکید کرده‌اند و بر این اساس توجه به بی‌بضاعتان و نیازمندان یکی از رسالت‌های اصلی آستان قدس رضوی و از رئوس برنامه‌های این بارگاه مقدس است.

وی با بیان اینکه تاسیس معاونت امداد مستضعفان از اولین اقدامات تولیت جدید آستان قدس رضوی بوده است، اضافه کرد: این معاونت از ابتدای سال ۹۵ تا کنون ضمن پرداخت برخی کمک‌های نقدی و توزیع بسته‌های غذایی در زمینه ایجاد اشتغال و تسهیل ازدواج بصورت فعال ورود پیدا کرده است.

وی از توزیع اقلام غذایی در ایام نوروز ۹۵ و دهه کرامت در مناطق محروم و کمک‌های مختلف آستان قدس در میان سیل زدگان خوزستان، سیل زدگان تایباد و زلزله زدگان شهرستان فریمان به عنوان برخی از اقدامات معاونت امداد مستضعفان نام برد و بیان کرد: توزیع بسته‌های غذایی برای نیازمندان و محرومان از جمله اقداماتی است که در طول سال ۹۵ به‌دفعات در میان محرومان و نیازمندان کشور توسط آستان قدس رضوی صورت گرفته است و در سال ۹۶ نیز بر اساس بررسی‌های کارشناسی ادامه خواهد یافت.

بازسازی ۱۱۰ رشته قنات و احداث ۲۴ دستگاه تصفیه آب روستایی

معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی با بیان اینکه با شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی جهت احداث ۲۴ سامانه مجهز به دستگاه تصفیه آب شیرین کن برای ۲۴ روستای محروم وارد همکاری شده‌ایم؛ اظهار کرد: به منظور مرمت و بازسازی ۱۱۰ رشته قنات در استان خراسان رضوی و همچنین بازسازی قنات‌های خراسان جنوبی با هدف محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستائیان و افزایش تولیدات کشاورزی با همکاری بسیج سازندگی سپاه امام رضا(ع) وارد عمل شده‌ایم.

وی گفت: امضای تفاهم‌نامه با بسیج سازندگی خراسان رضوی به منظور مشارکت در احداث پل روستای کلاته منار در جهت حل مشکل ۲۰ روستا در زمان بارندگی، پرداخت ۱۰۸ میلیون تومان بابت احداث ۷۲ واحد سرویس بهداشتی و حمام در استان خراسان جنوبی و سرکشی به خانواده‌های محرومانی که سرپرست آن‌ها به سبب بیماری‌های صعب العلاج مدت زمان طولانی در بستر بیماری بودند از دیگر اقدامات معاونت امداد مستضعفان آستان قدس رضوی در سال ۹۵ است.

خاکسار خدمت‌رسانی‌های آستان قدس رضوی به محرومان را با پشتوانه وقف و نذر و بر اساس وجود موقوفه معرفی و عنوان کرد: از ابتدای سال ۹۵ و آغاز نهضت خدمت‌رسانی به نیازمندان تاکنون میزان نذورات مردم به آستان قدس رضوی رشد چشم‌گیری داشته است و همین نذورات و موقوفه‌های مردمی پشتوانه امداد رسانی‌های آستان قدس رضوی بوده است.

وی افزود: معاونت امداد مستضعفان بر اساس تاکیدات تولیت آستان قدس رضوی علاقه‌مند است که گستره خدمات و امداد رسانی‌ها خود را به مراتب بیش از آنچه که هست افزایش دهد، اما امکانات و ظرفیت‌ها این بارگه آستان نورانی محدود بوده و اجازه فعالیت بیش از این را نمی‌دهد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۸۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل

علیرضا حسین‌نژاد در دیدار با منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس دوازدهم، اظهار داشت: ۴۶ سال از عمر با برکت کمیته امداد به عنوان مولود انقلاب سپری شده و در این مدت تلاش بر این بوده تا طعم خدمت بی منت برای اقشار مستضعف و نیازمند جامعه به شایستگی تمام چشانده شود.

او تصریح کرد: کمیته امداد در تولید فقر دخیل نبوده بلکه این تفکر غلطی است که اعلام کنند، کمیته امداد فقیرپرور است در حالی که در این ۴۶ سال کارکرد غلط برخی نظامات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به تولید فقر منجر شده و باید این رویه اصلاح شود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه مددجویان کمیته امداد و نیازمندان جز ولی نعمتان انقلاب هستند باید در حل مشکلات و دغدغه معیشتی آنها تلاشی مضاعف انجام شود تا بیش از گذشته این خانواده‌ها از رفاه و آسایش برگرفته از برقراری نظام جمهوری اسلامی ایران بهره بگیرند.

حسین‌نژاد افزود: در استان اردبیل ۴۴ هزار خانوار در قالب ۸۹ هزار نفر از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند که ۱۱.۵ درصد خانوار‌ها و ۷.۲ درصد جمعیت استان را مددجویان تحت پوشش کمیته امداد تشکیل می‌دهند.

او به پایین بودن سرانه درآمدی مردم این استان اشاره کرد و ادامه داد: با وجود اینکه سرانه درآمدی مردم این استان نصف سرانه کشوری است، اما مردم این خطه با مناعت طبع و عزت نفس سعی می‌کنند تا زندگی شایسته‌ای را سپری کرده و کمترین وابستگی‌ها را به نهاد امداد کشور داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل رویکرد این نهاد را در سال‌های اخیر توانمندسازی اعلام کرد و گفت: در کنار بهبود معیشت خانواده‌ها، بحث توانمندسازی و تأمین سرپناه از دیگر رویکرد‌ها است که در کنار خدمات فرهنگی، مهارت‌آموزی، بهداشتی و درمانی و سایر حوزه‌ها کمیته امداد استان سعی می‌کند تا در خدمت خانواده‌های نیازمند باشد.

حسین‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ۷۸۰ میلیارد تومان سال گذشته برای اشتغال مددجویان به ۱۶ بانک استان ابلاغ شد که ۶۰ درصد این میزان تسهیلات با همراهی بانک‌ها پرداخت شد و مابقی نیز در مراحل پرداخت در سال‌جاری است.

او اشتغال کمیته امداد را مهارت‌محور همراه با تولید شغل با ثبات و مولد اعلام کرد و افزود: به غیر از سالمندان و بیماران، برای سایر مددجویان که امکان اشتغال وجود دارد، امکان پرداخت این تسهیلات فراهم شده و حتی برای دهک‌های پنجم و ششم خانوار‌ها نیز امکان پرداخت تسهیلات اشتغالزا از طریق کمیته امداد مهیا است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اضافه کرد: ما با بهره‌گیری از ظرفیت راهبران شغلی سعی می‌کنیم در حرف و صنف مختلف اشتغال مولدی را ایجاد کنیم که قطعا راهبری اساسی در این زمینه می‌تواند گره‌گشا باشد.

حسین‌نژاد بیان کرد: سالانه ایجاد فرصت اشتغال برای چهار هزار و ۶۰۰ نفر فضای خوبی را فراهم می‌کند که تا ۹۶ درصد راست‌آزمایی در اشتغال و به حداقل رساندن انحرافات را در پرداخت تسهیلات شاهد هستیم تا جامعه هدف بتواند به مرز توانمندسازی و خودکفایی برسند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • امداد رسانی هلال احمر به نوجوان قطع عضو شده
  • امداد رسانی به نوجوان قطع عضو شده
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • اجرای ۳۵۰ برنامه توسط آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل