Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@13:20:26 GMT

سیاست دولت گذشته در حوزه مسکت مبتنی بر اتلاف منابع بوده است

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۶۹۷۹۶

سیاست دولت گذشته در حوزه مسکت مبتنی بر اتلاف منابع بوده است

وزیر مسکن و شهرسازی با بیان اینکه سیاست دولت گذشته مبتنی بر اتلاف منابع بوده است، گفت: قدرت خرید خانه اولی ها در دولت یازدهم افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس آخوندی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به بخش مسکن و با تاکید بر اینکه ما نمی توانیم سیاست دولت گذشته را در این حوزه ادامه دهیم گفت: سیاست دولت گذشته مبتنی بر اتلاف منابع بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شاهد هستیم مسکن مهرهایی که ساخته شده اکثرا در بیابان هستند که بسیاری از واحدهای آن خالی مانده است.

آخوندی ادامه داد: سیاستی که ما اعمال کردیم آن بود که برویم به سمت خانه اولی ها؛ لذا سیاست پس انداز مسکن حمایت از خانه دار شدن خانه اولی هاست و سقف این وام ها در شهری مانند تهران تا ۱۶۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است و قدرت خرید خانه اولی ها افزایش یافته است.

وزیر مسکن و شهرسازی، گفت: سیاست بعدی ما آن است که به جای آنکه این مسکن ها در بیابان ها ساخته شود این مسکن ها را بیاوریم در بافت های فرسوده شهری.

آخوندی با بیان اینکه توجه به حاشیه نشین ها از دیگر سیاست های ما در بخش مسکن است، گفت: وقتی می خواهیم اصلاح مسیر کنیم کار بسیار سختی است اما ما در این چهار سال موفق شدیم این مسیر را اصلاح کنیم و اکنون شاهدیم آمارهای خرید و فروش مسکن و صدور پروانه های صادر در بافت های فرسوده نشان می دهد به مسیر درست بازگشته ایم.

وی در پاسخ به این سوال که به وزیر آینده در حوزه خودتان چه توصیه ای می کنید، گفت:در بحث توسعه زیرساخت ها نیاز به آن داریم که به توان اقتصاد ملی برگردیم و از این تصور که دولت باید همه سرمایه گذاری ها را انجام دهد بیرون بیاییم.

آخوندی با بیان اینکه من این کار را در دولت یازدهم انجام دادم، توضیح داد: ما برای اولین بار هم بندر، هم فرودگاه و هم ریل را از طریق بخش خصوصی اقدام کردیم؛ بنابراین یکی از مهمترین گام ها انجام کارها به دست بخش خصوصی است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۶۹۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی