Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلام امینی روز چهارشنبه در گفت ‌و گو با خبرنگارایرنا اظهارکرد: فعالیت‌های بنیادبرکت در زمینه‌ی توانمندسازی اقتصادی، اشتغال‌زایی و توسعه‌ی فضاهای آموزشی و ساخت مدرسه در این استان قابل‌توجه و چشمگیر است.
وی افزود: بنیادبرکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکنون در 7 طرح توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم استان با حجم سرمایه‌گذاری 674 میلیارد ریال مشارکت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین به استناد تفاهم‌نامه‌ منعقد شده بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استانداری ایلام، مقرر شده است سرمایه‌گذاری اقتصادی به میزان 200 میلیارد ریال بر اساس مدل بنیاد برکت طی مدت دو سال به انجام برسد، بر این‌اساس دو طرح توانمندسازی اقتصادی جدید با ظرفیت سرمایه‌گذاری 152 میلیارد ریال در دست اقدام است.
نماینده‌ی مردم ایلام، ایوان، چرداول، مهران، ملکشاهی و سیروان در مجلس شورای اسلامی گفت: این طرح‌ها در حوزه‌ی توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، امور زیربنایی و فرهنگی و سلامت است و جمعیتی بالغ بر 102 هزار نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد.
امینی اظهارکرد: بنیادبرکت از زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است که با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب به منظور اجرای طرح‌های توانمندسازی اقتصادی و محرومیت‌زدایی در استان‌های مختلف فعالیت می‌کند.
وی افزود: با گذشت 9 سال از شکل‌گیری بنیادبرکت، تاکنون در هر نقطه از کشور که ورود کرده منشأ خدمات بسیاری بوده و توانسته است تا حدودی غبار محرومیت را از آن نقطه پاک کند.
امینی تأکید کرد: بنیاد برکت در استان ایلام نیز در احداث مراکز فرهنگی و آموزشی فعالیت‌های متعددی را آغاز کرده که از جمله‌ی آن‌ها ایجاد 22 مدرسه در نقاط محروم و روستایی است ضمن این‌که احداث 18 مدرسه‌ی دیگر را نیز در دستور کار است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم یادآور شد: زمینه‌های فعالیت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و در استان ایلام بسیار زیاد است و با توجه به منابع عظیم نفت و گاز در صورت سرمایه‌‌گذاری در این بخش‌ها نیز می‌توان شاهد رونق یافتن فعالیت‌های اقتصادی و توسعه‌ی اشتغال‌زایی در استان بود.
امینی اضافه کرد: ایلام در زمینه‌ی وجود منابع آبی فراوان و خاک حاصل‌خیز نیز از شرایط ممتازی برخوردار است ولی تاکنون نتوانسته‌ایم از این مواهب خدادادی استفاده‌ مناسبی داشته باشیم که امیدواریم بنیاد برکت در زمینه‌ی توسعه‌ی فعالیت‌های کشاورزی و به‌ویژه در مکانیزه کردن تولید نیز مشارکت بیش‌تری داشته باشد.
وی از برنامه‌ریزی مجمع نمایندگان استان برای دیدار با رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خبر داد و گفت: در این دیدار تلاش خواهیم کرد زمینه‌های همکاری این نهاد را در استان فراهم کنیم.
بنیاد برکت فرصت‌های توانمندسازی اقتصادی و اشتغال‌زایی را برای کارآفرینان مهیا ساخته و ضمن اشتغال‌زایی مناسب، اوضاع معیشتی مردم در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته و محروم را بهبود داده است.
بنیاد برکت در راستای همین رهنمود، در 20 آذر ماه سال 1386 توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تأسیس شد تا به عنوان مجموعه‌ای برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و انجام امور عام‌المنفعه، در مناطق محروم و کمتر توسعه ‌یافته فعالیت کند.
توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، توسعه فضاهای آموزشی با ساخت مدارس برکت، انجام امور زیربنایی، ساخت مراکز فرهنگی- مذهبی، توسعه خدمات بیمه ای، مالی و حمایتی، ساخت و تکمیل بیمارستان و افزایش دسترسی افراد مختلف جامعه به ویژه هموطنان ساکن مناطق محروم به خدمات بهداشتی و درمانی بخشی از حوزه های فعالیت بنیاد برکت است.
**تنظیم و انتشار:نوشین مطلبی خواه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢

کورش فتاحی از رشد ۴۵۵ درصدی واگذاری اراضی و ۱۶ درصدی حجم سرمایه گذاری‌ها در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در حوزه زیرساخت تعداد پروژه‌ها از ۱۴ به ۲۰ پروژه زیرساختی ارتقاء یافت و در حوزه سرمایه‌گذاری با انعقاد ۶ قرارداد سرمایه‌گذاری و تحویل زمین به سرمایه‌گذار با حجم سرمایه‌گذاری ۴۷۷ میلیون یورو گام‌های اساسی در راستای اهداف توسعه‌ای این کانون بزرگ صنعتی برداشته شد.

منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس و از زیر مجموعه‌های سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • تلاش برای توسعه جاسک با محور فعالیت‌های شیلاتی
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • اجرای ٢٠ پروژه عمرانی-زیرساختی منطقه ویژه لامرد در سال ١۴٠٢
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد