Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده‌ی مردم ایلام، ایوان، چرداول، مهران، ملکشاهی و سیروان در مجلس شورای اسلامی گفت: فعالیت‌های بنیاد برکت در زمینه‌ی توانمندسازی اقتصادی، اشتغال‌زایی و توسعه‌ی فضاهای آموزشی و ساخت مدرسه در این استان قابل‌توجه و چشم‌گیر است. سلام امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: بنیاد برکت از زیرمجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) است که با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب به منظور اجرای طرح‌های توانمندسازی اقتصادی و محرومیت‌زدایی در استان‌های مختلف فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با گذشت 9 سال از شکل‌گیری بنیاد برکت، تاکنون در هر نقطه از کشور که ورود کرده منشأ خدمات بسیاری بوده و توانسته است تا حدودی غبار محرومیت را از آن نقطه پاک کند. امینی تأکید کرد: بنیاد برکت در استان ایلام نیز در احداث مراکز فرهنگی و آموزشی فعالیت‌های متعددی را آغاز کرده که از جمله‌ی آن‌ها ایجاد 22 مدرسه در نقاط محروم و روستایی است ضمن این‌که احداث 18 مدرسه‌ی دیگر را نیز در دستور کار است. عضو کمیسیون انرژی مجلس دهم یادآور شد: زمینه‌های فعالیت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و در استان ایلام بسیار زیاد است و با توجه به منابع عظیم نفت و گاز در صورت سرمایه‌‌گذاری در این بخش‌ها نیز می‌توان شاهد رونق یافتن فعالیت‌های اقتصادی و توسعه‌ی اشتغال‌زایی در استان بود. امینی اضافه کرد: ایلام در زمینه‌ی وجود منابع آبی فراوان و خاک حاصل‌خیز نیز از شرایط ممتازی برخوردار است ولی تاکنون نتوانسته‌ایم از این مواهب خدادادی استفاده‌ی مناسبی داشته باشیم که امیدواریم بنیاد برکت در زمینه‌ی توسعه‌ی فعالیت‌های کشاورزی و به‌ویژه در مکانیزه کردن تولید نیز مشارکت بیش‌تری داشته باشد. وی از برنامه‌ریزی مجمع نمایندگان استان برای دیدار با رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خبر داد و گفت: در این دیدار تلاش خواهیم کرد زمینه‌های همکاری این نهاد را در استان فراهم کنیم. بنیاد برکت تاکنون برای اجرای 574 طرح متنوع در استان ایلام 1096 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است. بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکنون در 7 طرح توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم استان با حجم سرمایه‌گذاری 674 میلیارد ریال مشارکت داشته است. هم‌چنین به استناد تفاهم‌نامه‌ی منعقد شده بین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استانداری ایلام، مقرر شده است سرمایه‌گذاری اقتصادی به میزان 200 میلیارد ریال بر اساس مدل بنیاد برکت طی مدت دو سال به انجام برسد. بر این‌اساس دو طرح توانمندسازی اقتصادی جدید با ظرفیت سرمایه‌گذاری 152 میلیارد ریال در دست اقدام است. این طرح‌ها در حوزه‌ی توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی، امور زیربنایی و فرهنگی و سلامت است و جمعیتی بالغ بر 102 هزار نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۲۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: به دنبال حکمرانی قوه محور و مردم پایه هستیم و براین اساس همه ظرفیت‌های استان و کشور قوه هستند و شکوفا کردن آن برعهده ما مسئولین است.

ابوطالب شفقت امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای شهرداران و شوراهای اسلامی که در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: شهرداران دو شهر زیبای خرم‌آباد و بروجرد را که مردم را ترغیب به مهاجرت به شهرهای کوچک کنند تشویق می‌کنم.

وی اضافه کرد: یکی از اولویت‌های استان ایجاد زیرساخت‌ها باشد تا کسب و کار راحت‌تر و کارهای اجتماعی بهتر جواب دهد.

استاندار لرستان با بیان اینکه زیرساخت روستایی در شهرهای کوچک ارتقا داده شد تا مهاجرت معکوس انجام شود، تصریح کرد: هرچه قدر بتوانیم مردم را در روستاها نگهداریم و مردم از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچک ترغیب کنیم، در راستای کسب و کار به اهداف خود خواهیم رسید.

شفقت با بیان اینکه شهردار یک ماموریت بیشتر ندارد و آن این است که شهرداران مسئول نشاط اجتماعی هستند، افزود: شهرداران چنانچه برساخت و ساز، مهار ترافیک شهری، تنظیف شهر و ... نظارت داشته باشند همه این کارها منجر به رضایتمندی افراد می‌شود و این مهم حول نشاط فردی و اجتماعی جامعه خواهد بود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر شرایط بسیار خوبی برای گردشگری در شهرهای کوچک وجود دارد و نباید از این ظرفیت‌ها غافل شویم.

استاندار لرستان بر برطرف کردن محرومیت‌زدایی در چارچوب قانون تاکید کرد و با بیان اینکه منافع شهرهای محروم را دفاع خواهیم کرد، افزود: نمایندگان منتخب مردم در مجلس، فراکسیون شهرهای کوچک در شهرهای کوچک تشکیل و قانونی بنویسند که با اجرای آن زیرساخت‌هایی را در شهرهای کوچک در راستای محرومیت زدایی ایجاد کنیم چراکه راهبرد ججمهوری اسلامی ایران محرومیت زدایی است.

شفقت گفت: یک سری قوانین توسط منتخبین مردم در مجلس تدوین شود که مشکلات شهرهای کمتر برخوردار برطرف و محرومیت زدایی انجام شود.

وی با بیان اینکه به دنبال حکمرانی قوه محور و مردم پایه هستم، تصریح کرد: براین اساس همه ظرفیت‌های استان و کشور قوه هستند و شکوفا کردن آنها برعهده ما مسئولین است، هرچقدر بتوانیم نظام طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی را قوه محور تدوین کنیم آنوقت توانسته‌ایم قوه‌ها به قابلیت و قابلیت‌ها را به قدرت تبدیل کنیم.

شفقت گفت: قوی‌ترین قدرت، استحکام درونی جامعه است و باید یک حکمرانی تقویت کنیم که درون خودمان قوی باشد؛ قدرت درونی ما اتحاد، همدلی و یکپارچگی و مردم محور بودن مدیریت حکمرانی است.

انتهای پیام

.

دیگر خبرها

  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی