Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها>گیلان - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به آغاز اجرای طرح «سلام سینما» در شهرستان های فاقد سینما در استان، اظهار کرد: این طرح برای برقراری عدالت فرهنگی در گیلان اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، فیروز فاضلی، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه ٦ اردیبهشت ٩٦) در آیین آغازین طرح «سلام سینما» در مجتمع فرهنگی و هنری فارابی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه سرا با بیان این که امروزه وقتی می خواهند شهری را ایجاد کنند، می گویند به ازای هر ده هزار نفر باید یک سینما وجود داشته باشد، گفت: همین شهر صومعه سرا بیش از ٥٠ سال است که شهر شده است، آیا در ابتدای امر، لوازم مورد نیاز فرهنگی برای احداث این شهر تعبیه شد؟

وی با ابراز گله از این که متأسفانه ما هر جا که به مشکلی بر می خوریم یاد کلمه فرهنگ می افتیم و می گوییم فرهنگسازی نشده است، افزود: قبل از تأسیس هر شهر باید لوازمی مهیّا شود، ولی ما متأسفانه ابتدا شهر را ایجاد می کنیم سپس سراغ مباحث فرهنگی، رفاهی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. می رویم. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با تأکید بر این نکته که در دولت تدبیر و امید، علی رقم تمامی مشکلات اقتصادی موجود، به این بخش توجه ویژه ای شده است، تصریح کرد: تا سال ٩٢ در کشور ١١٤١ شهر داشتیم که تا پایان ٩٥ این عدد به ١١٩٧ شهر رسید؛ تا سال ٩٢، تعداد ٢٤٧ سالن سینما داشتیم که اکنون به ٤٠٣ سالن سینما رسیده است.

فاضلی ادامه داد: تا سال ٩٢ در کشور ٦٠ شهر دارای سینما داشتیم که این رقم به ١٥٠ شهر افزایش یافته است. این مسئول با اشاره به فعالیت ٩ سینما با ١٠ سالن نمایش در شش شهر گیلان، اظهار کرد: اکران فیلم ها در استان، فقط در سال ٩٥ بیش از ٥٧٠ هزار نفر مخاطب داشت. وی با بیان اینکه متأسفانه ١٠ شهرستان گیلان از داشتن سینما محروم هستند، گفت: با اجرای طرح «سلام سینما» در شهرستان ها و حتی شهرهای فاقد سینما، خواستیم به نحو حداقل، عدالت فرهنگی را برقرار کنیم که این طرح را در صومعه سرا آغاز کردیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که مقوله سینما در تمام جهان، سه پارامتر «تولید»، «سالن های سینما» و «مخاطب» دارد، تصریح کرد: در مبحث تولید، سینمای ایران در همه ادوار جزو ١٥ کشور اول جهان بود و هم اکنون نیز رتبه ١٢ جهان را داریم. فاضلی افزود: متأسفانه در بحث سالن های سینما، هنوز با میانگین جهانی قابل مقایسه نیستیم و بسیاری از جمعیت کشورمان از داشتن سینما محروم هستند. در نتیجه تا جایی برای نمایش فیلم نباشد، آمار مخاطب نیز پایین خواهد آمد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی گیلان با بیان اینکه متأسفانه گسترش فضای مجازی در جامعه ما باعث شده که خانواده ها در عین اینکه در زیر یک سقف زندگی می کنند، از هم فاصله گرفته و تنها باشند؛ ادامه داد: مقوله هایی چون سینما، تئاتر، موسیقی و... برای نزدیک کردن و دور هم جمع شدن خانواده هاست. وی با تأکید بر این که هنر باعث تقویت دیالوگ در خانواده هاست، تصریح کرد: هنر باعث می شود که انسان ها، مسأله مدار باشند و پس از تماشای آثار هنری، در مورد آن به گفت و گو بپردازند. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در پایان با تأکید بر این که هر چقدر برای کارهای فرهنگی و هنری هزینه شود عملاً نتیجه اش دیده می شود، اذعان کرد: «توسعه» فعل شدن و «فرهنگ» فعل بودن را دارد؛ کاری نکنیم که هنگام برخورد با مشکل در «شدن» ها به یاد «بودن» بیافتیم.

48

کلید واژه‌ها : استان گیلان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۲۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارفراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، مجید منادی عصر امروز در گفت‌وگویی رسانه‌ای تصریح کرد: فراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان در سه بخش تئاتر خیابانی، تئاتر صحنه‌ای و تئاتر کودک و نوجوان در استان خوزستان (طرح شهید آوینی) منتشر خواهد شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: اولویت‌های موضوعی آثار طبق سرفصل طرح شهید آوینی ضرورت افزایش جمعیت، خدمات پیشرفت نظام و خدمات خاص دولت انقلابی، نقش مقاومت در مقابله با استکبار، افشای فتنه ۱۴۰۱ خواهد بود.

وی ادامه داد: آثار متقاضی توسط شورایی متشکل از نمایندگان انجمن هنرهای نمایشی خوزستان و کارشناسان مجرب اداره کل فرهنگ و ارشاد استان که توسط معاون هنری این اداره کل معرفی می‌شوند، بررسی و انتخاب خواهند شد.

منادی اظهار کرد: در حوزه تئاتر کودک و نوجوان نیز نمایشنامه‌های نویسندگان بومی خوزستان که با در نظر گرفتن اولویت‌های موضوعی طرح شهید آوینی از شاخصه‌های بومی بهره برده باشند در اولویت پذیرش خواهد بود.

وی افزود: در بخش‌های خیابانی و صحنه‌ای اولویت با تولیدات جدید خوزستان خواهد بود و این آثار نباید قبلاً توسط هیچ گروهی اجرا شده باشد. تولید در قالب و گونه‌های مختلف نمایشی بلامانع است ولی ایده‌ها و شیوه‌های اجرایی خلاقانه و نو در اولویت پذیرش است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: به منظور عدالت در تخصیص منابع حمایتی، هر کارگردان یا نویسنده می‌تواند با یک اثر در این برنامه حمایتی شرکت کند.

کد خبر 6099692

دیگر خبرها

  • انتشارفراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است