Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رييس ستاد انتخابات استان اردبيل گفت: رسيدگي به صلاحيت نامزدهاي انتخابات شوراهاي اسلامي در استان با رعايت دقيق موازين قانوني انجام گرفته و 95.8 درصد نامزدهاي شهري و 98.2 نامزدهاي روستايي در هيات هاي اجرايي تاييد صلاحيت شده اند.به گزارش خبرگزاري آريا ، ناصر نصيري روز پنجشنبه گفت: 6 هزار و 609 نفر در استان نامزد انتخابات شوراها شده اند که از اين تعداد 945 نفر مربوط به شهرها و پنج هزار و 664 نفر نيز مربوط به روستاها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: با اينکه انصراف نامزدها احتمالا مي تواند همچنان تداوم داشته باشد، گفت: آمار ثابت در اين زمينه وجود ندارد اما تاکنون 29 نفر در شهرها و 89 نفر در روستا از شرکت در انتخابات انصراف داده اند.

برگزاري انتخابات در 26 شهر و يک هزار و 46 روستاي استان
..............................................................................
نصيري با اشاره به اينکه در 26 شهرو يک هزار و 46 روستاي استان انتخابات شوراهاي اسلامي برگزار خواهد شد، بيان کرد: نسبت به دوره گذشته 20 روستا برتعداد روستاهايي که در آنها انتخابات برگزار مي شود، افزوده شده است.
به گفته وي ، در شهرهاي تا 50 هزار نفر شهروندان پنج نماينده ، در شهرهاي 50 تا 200 هزار نفر هفت نماينده ، در شهرهاي بالاي 200 تا 500 هزار نفر 9 نماينده و در شهرهاي بالاي 500 هزار نفر نيز 11 نماينده انتخاب خواهند کرد.
وي بيان کرد: در استان، شهر اردبيل داراي 11 عضو شورا ، شهرهاي مشگين شهر و پارس آباد مغان نيز هفت نماينده و بقيه شهرها هم پنج نماينده خواهند داشت.
او اضافه کرد: روستاهاي تا يک هزار و 500 نفر جمعيت سه عضو و روستاهاي بالاي يک هزار و 500 نفر نيز پنج نماينده در شوراهاي روستايي خواهند داشت.

مشارکت 30 هزار نفر عوامل اجرايي در برگزاري انتخابات
........................................................................
رييس ستاد انتخابات استان اردبيل با بيان اينکه 30 هزار نفر از عوامل هيات هاي اجرايي در برگزاري انتخابات شوراهاي شهر و روستا و نيز رياست جمهوري در کنار عوامل هيات هاي نظارت مشارکت مي کنند بيان کرد: در هر صندوق اخذ راي 17 نفر عوامل اجرايي ، نظارت و انتظامي حضور خواهند داشت.
نصيري اظهار کرد: به هيات هاي نظارت در استان پيشنهاد شده که عوامل اجرايي هر 2 انتخابات شورا ورياست جمهوري مشترک باشند که در صورت پذيرش آن در هزينه هاي برگزاري انتخابات صرفه جويي خوبي مي شود.
او همچنين با اشاره به تلاش هاي شبانه روزي اعضاي ستاد انتخابات استان اردبيل بيان کرد: تاکنون 10 جلسه اصلي ستاد برگزار و 62 مصوبه تصويب شده است، ضمن اينکه هر يک از کميته ها نيز جلسات تخصصي خود را برگزار مي کنند.
به گفته وي ، تمهيدات لازم براي برگزاري انتخابات انجام گرفته و مسايل زيربنايي ، موضوع تامين و مقدار تعرفه ها و .. مورد بررسي و اقدام قرار گرفته است.

انتخابات در سلامت ، بي طرفانه و با امنيت کامل برگزار مي شود
.............................................................................
معاون سياسي و امنيتي استاندار اردبيل با تاکيد بر اينکه دولت خود را موظف به اجراي انتخاباتي پرشور، سالم و بي طرفانه مي داند، گفت: تک تک آراي مردم امانتي ارزشمند بوده و با کمال دقت و جديت از آن پاسداري مي شود.
وي بيان کرد: آموزه هاي ديني به هيچ يک از ما اجازه نمي دهد که در حق الناس دست درازي کنيم و قانون نيز بشدت در اين زمينه قاطعيت لازم را دارد.
نصيري اضافه کرد: هيچ مقام و مسوول دولتي حق جانبداري از نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري و شوراها را ندارد و اين امر با دقت مورد نظارت قرار مي گيرد.
به گفته وي ، اعتقاد هر فردي براي خود محترم است اما مسوولان نبايد گرايش هاي سياسي خود را در انتخابات دخالت دهند.
وي همچنين در زمينه تامين امنيت انتخابات نيز گفت: کميته امنيت ستاد انتخابات پيش بيني هاي لازم را کرده و در اين زمينه مشکلي وجود ندارد.

مردم به نامزدهاي متخلف اقبالي نخواهند داشت
..........................................................
رييس ستاد انتخابات استان اردبيل در زمينه برخي تخلفات احتمالي نامزدهاي انتخابات نيز گفت: مرجع رسيدگي به جرايم انتخاباتي مشخص است اما بهترين داور در اين زمينه خود مردم هستند.
نصيري اظهار کرد: مردم در انتخاب خود به افرادي که در تبليغات اخلاقيات و قانون را رعايت نکنند اقبالي نداشته و سرنوشت خود را در به دست اينچنين افرادي نمي دهند.
وي اظهار کرد: نامزدهاي احتمالي علاوه بررعايت قانون بايد سعي کنند که از تخريب رقبا خوداري کرده و در انتقاد از عملکردها نيز بايد رعايت انصاف را داشته و تخريب جاي نقد را نگيرد.
وي اضافه کرد: برخي بداخلاقي ها در انتخابات و حتي فعاليت شوراها در گذشته نتيجه مثبتي نداشته و در جاهايي که شاهد عدم موفقيت و حتي انحلال برخي شوراها بوديم به خاطر رعايت نکردن موازين اخلاقي و قانون بوده است.

احزاب و گروههاي سياسي در پرشور کردن صحنه انتخابات نقش مهمي دارند
...............................................................................................
معاون سياسي، امنيتي استاندار اردبيل همچنين در باره فعاليت احزاب و گروههاي سياسي در آستانه انتخابات نيز گفت: احزاب در کنار پرشورتر کردن انتخابات مي توانند در گزينش نامزدها نيز کمک حال مردم باشند.
وي بيان کرد: اگر به سمتي حرکت کنيم که احزاب نقش بيشتري در اين زمينه داشته باشند به نفع جامعه خواهد بود.
وي افزود: از فعاليت قانوني احزاب و گروههاي سياسي بدون توجه به نوع گرايش آنها استقبال مي شود و جريان هاي سياسي داراي مجوز محدوديتي در اين زمينه ندارند.
او اضافه کرد: تاکنون با نمايندگان احزاب و گروههاي سياسي جلسات متعدد برگزار شده و انها براي افزايش فعاليت خود در اسيان تشويق و حمايت مي شوند.
نصيري اظهار کرد: در صورتي که احزاب در انتخابات و ديگر صحنه ها مشارکت و تحرک بيشتري داشته باشند انتخاب براي مردم نيز آسانتر خواهد شد.
انتخابات پنجمين دوره شوراهاي اسلامي شهر و روستا و دوازدهمين دوره رياست جمهوري در روز 29 ارديبهشت برگزار مي شود.







بيشتر

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۴۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها - سروش سلیمی: کمتر از سه روز دیگر یعنی ۲۱ اردیبهشت مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور دوازدهم در سراسر کشور برگزار می‌شود و در ۲۲ حوزه انتخابیه کشور، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری ،۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

بر اساس اعلام رئیس ستاد انتخابات استان فارس در نشست خبری که امروز بعد از ظهر در سالن شهید قاضی استانداری فارس برگزار شد در این مرحله ۸۲۰ شعبه برای اخذ رأی در استان فارس در نظر گرفته شده که از این تعداد ۴۹۷ شعبه در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و ۳۲۳ شعبه نیز در شهرستان‌های مرودشت و پاسارگاد و ارسنجان دایر خواهد شد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس گفت: از این تعداد صندوق ۶۲۹ شعبه ثابت شهری و روستایی و ۱۹۱ شعبه نیز سیار خواهد بود که جهت پوشش کامل انتخابات در نظر گرفته شده است.

اسماعیل قزل سفلی تعداد واجدان شرایط رأی دادن در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان را یک میلیون و ۳۹۰ هزار نفر و در حوزه ارسنجان، مرودشت و پاسارگاد ۳۰۷ هزار نفر اعلام کرد و گفت: در مجموع ۲۷ هزار نفر جهت اجرا و نظارت و تأمین امنیت مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان فارس همکاری دارند.

وی همچنین بیان کرد: انتخابات در شیراز و زرقان تمام الکترونیکی است و آموزش‌های کامل در این خصوص داده شده است.

گفتنی است در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دو حوزه انتخابیه شیراز زرقان و حوزه مرودشت ارسنجان پاسارگاد جمعاً شش نفر رقابت می‌کنند که از این تعداد ۴ نامزد در حوزه انتخابیه شیراز زرقان و ۲ نامزد در حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان پاسارگاد برای ۳ کرسی باقیمانده به رقابت خواهند پرداخت.

در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد رقابت بین اسفندیار عبدالهی و سیروس سجادیان است که در دور اول عبدالهی با ۱۸ هزار و ۵۹۸ رأی اول شده بود و سرویس سجادیان با ۱۴ هزار و ۵۳۰ رأی بیشترین رأی را پس از وی به دست آورد و به مرحله دوم راه یافت.

در حوزه انتخابیه شیراز زرقان رقابت بین چه کسانی است؟

در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان نیز در دور اول روح الله نجابت با ۷۸۳۵۱ رأی و جعفر قادری با ۵۹۰۶۲ رأی بیشترین رأی را به دست آوردند و توانستند حدنصاب لازم یعنی یک پنجم کل آرا را به دست آورده و مستقیماً وارد مجلس دوازدهم شوند.

جعفر قادری سابقه حضور در مجلس در ادوار هشتم و نهم و یازدهم را در کارنامه خود دارد و روح الله نجابت نیز در دور یازدهم نماینده مردم شیراز و زرقان بود.

رقابت در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان بین علیرضا پاک فطرت با ۵۶۳۲۹ رأی، ابراهیم عزیزی با ۵۲۷۷۳ رأی، سیداسماعیل حسینی با ۴۹۰۱۱ رأی و رحمت الله مرزوقی با ۴۷۳۴۱ رأی به دور دوم کشید.

علیرضا پاک‌فطرت با شعار انتخاباتی شهردار اسبق شیراز در مجلس یازدهم با ۱۹۳ هزار و ۷۹۰ رأی اول شده بود اما در این دوره شاهد حدود ۱۳۷ هزار ریزش رأی در میان حامیان خود بود و سید اسماعیل حسینی و رحمت الله مرزوقی نیز به عنوان استادان نخبه دانشگاه شیراز دیگر رقبای این دوره از انتخابات مجلس در شیراز و زرقان هستند.

ابراهیم عزیزی فرماندار اسبق شیراز و استاندار اسبق هرمزگان نیز نقطه عطف حضورش در مجلس یازدهم را پیگیری طرح‌های کلانی چون اتصال فارس به خلیج فارس (که همچنان در اما و اگر است)، پیگیری انتقال آب از خلیج فارس به مرکز و فارس و بهبود زیرساخت‌های استان از جمله حمل و نقل و طرح‌هایی با محوریت محرومیت‌زدایی و عدالت‌گستری می‌داند.

سخنرانی وی در دومین سفر رئیس جمهور به فارس و انتقاد از برخی رویه‌ها در استان فارس از جمله انتقاد از نبود شایسته‌سالاری در برخی انتصابات و ضعف استان در زیرساخت‌هایی چون راه، آب و امنیت به عنوان مشوق سرمایه‌گذاری و انتقاد از بی‌برنامگی استان فارس در ساماندهی اتباع بیگانه مدت‌ها تیتر رسانه‌ها بود.

در شهرهای تاریخی مرودشت ارسنجان و پاسارگاد چه کسانی رقابت خواهند کرد؟

در حوزه انتخابیه مرودشت رقابت بین سجادیان و عبدالهی است و در سوابق سیروس سجادیان فرماندهی اسبق نیروی انتظامی استان فارس نیز جانشینی مرکز مطالعات راهبردی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران و معاونت اطلاعات مرزبانی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران قید شده و در سوابق عبدالهی نیز جانشینی فرمانده سپاه فجر استان فارس در قرارگاه مسکن، مدیریت خدمات کارکنان سپاه فجر استان فارس، نمایندگی قرارگاه مسکن استان فارس در تهران، مدیریت بنیاد تعاون سپاه فجر استان فارس و مدیریت شرکت تعاونی فجر یاوران سپاه فجر استان فارس آمده است.

آمار و ارقام چه می‌گویند؟

استان فارس با ۳۷ شهرستان و حدود ۵ میلیون نفر جمعیت چهارمین استان پرجمعیت و وسیع کشور است که دارای ۱۵ حوزه انتخابیه بوده و ۱۸ کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد که تکلیف ۱۵ کرسی تاکنون مشخص شده و رقابت بر سر ۳ کرسی باقیمانده در دو حوزه انتخابیه ادامه دارد.

از میان ۳ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۸۲۲ نفر واجد رأی دادن در استان فارس در دور اول انتخابات در اسفند ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۹۸ هزار و ۹۶۷ نفر در انتخابات دوازدهم شورای اسلامی رأی دادند که چیزی نزدیک به ۴۳ درصد واجدین شرایط رأی دادن در استان فارس بود و در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان نیز حدود ۲۶ درصد واجدین شرایط رأی دادند.

گفتنی است کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی بدهند که قبلاً در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا در دور اول رأیی نداده باشند و از این رو کسانی که در دور اول در دیگر شهرستان‌های استان فارس که تکلیف نماینده آنها مشخص شده رأی داده باشند در این دور نمی‌توانند در این دو حوزه رأی بدهند.

کد خبر 6099569

دیگر خبرها

  • صدای نامزدهای انتخابات مجلس در «ایران‌صدا»
  • توسعه هر منطقه‌ مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند