Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@18:42:06 GMT

۸۵ واحد تولیدی استان لرستان در تملک بانک است

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۷۴۴۱۵

۸۵ واحد تولیدی استان لرستان در تملک بانک است

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان با اشاره به اینکه ۸۵ واحد تولیدی لرستان در تملک بانک است، گفت: متأسفانه لرستان از نظر تملک واحدهای صنعتی توسط بانک‌ها، پنجمین استان کشور است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، بختیار رازانی عصر امروز در دیدار با ملکشاهی راد نماینده مردم شهرستان خرم‌آباد و دوره و چگنی در مجلس شورای اسلامی که در شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان انجام شد با اشاره به مکان‌یابی نامناسب برخی از شهرک‌های صنعتی استان ازجمله شهرک صنعتی الشتر، پلدختر و بروجرد (شماره دو) اظهار داشت: این شهرک‌ها تقاضا محور نبوده و تاکنون استقبال برای سرمایه‌گذاری در این شهرک‌ها وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به پیگیری‌های انجام‌شده برای استقرار متقاضیان سرمایه‌گذار در شهرک الشتر اشاره کرد و افزود: بنا است شهرک بروجرد (شماره دو) به منطقه ویژه اقتصادی بروجرد واگذار شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان در ارتباط با واحدهای راکد و در تملک بانک لرستان عنوان کرد: متأسفانه لرستان از نظر تملک واحدهای صنعتی توسط بانک‌ها، پنجمین استان کشور است به‌طوری‌که 85 واحد استان در تملک بانک‌هاست.

وی بیان کرد: 62 واحد تولیدی لرستان در زمینی به مساحت 24 هکتار در شهرک صنعتی استان در تملک بانک است که رفع مشکل آن همکاری بانک‌های عامل استان را می‌طلبد.

رازانی تصریح کرد: انجام هرگونه سرمایه‌گذاری در استان باید بر اساس اسناد بالادستی و آمایش صنعت استان باید چون اگر سرمایه‌گذاری براساس ظرفیت‌های استان باشد ارزش‌افزوده بیشتری به دنبال دارد که امیدواریم با مطالعات انجام‌شده بتوانیم با تجمیع صنایع بومی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی به توسعه استان و تولید و اشتغال کمک کنیم.

وی صنایع تبدیلی، صنایع کانی غیرفلزی، صنایع غذایی و دارویی، صنایع شیمیایی و فرآوری سنگ و گیاهان دارویی دارای را ازجمله مزیت‌های نسبی استان برشمرد و گفت: زیرساخت‌های لازم برای استقرار این صنایع در شهرک‌های صنعتی استان فراهم است.

محمدرضا ملکشاهی‌راد نماینده مردم شهرستان خرم‌آباد و دوره و چگنی در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از فعالیت‌های انجام‌ شده در شرکت شهرک‌های صنعتی استان لرستان اظهار داشت: فراهم ساختن زیرساخت‌ها در بخش صنعت و جذب سرمایه‌گذار و رونق تولید و اشتغال در شهرستان‌های استان سبب افزایش امنیت و معیشت مردم استان می‌شود.

وی به مزیت‌ها و مشکلات بخش صنعت استان لرستان اشاره کرد و افزود: امیدواریم با تعامل مدیران دستگاه‌های اجرایی و ارائه طرح‌های مؤثر به نمایندگان مردم در مجلس ازاین‌پس شاهد توجه ویژه به بخش صنعت و به‌ویژه صنایع بومی استان باشیم.

نماینده مردم شهرستان خرم‌آباد و دوره و چگنی در مجلس شورای اسلامی به لزوم رفع موانع و مشکلات موجود بر سر راه توسعه صنعت استان تأکید و عنوان کرد: برای حل مشکلات شهرک‌های صنعتی پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

به گزارش تسنیم در این جلسه مقرر شد هفته آینده با حضور نماینده منتخب مردم شهرستان خرم‌آباد و دوره و چگنی در مجلس شورای اسلامی، روسای بانک‌های عامل، رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان و مدیران واحدهای صنعتی که واحد آن‌ها به تملک بانک درآمده‌ جلسه‌ای تشکیل و به حل مشکلات این واحدها رسیدگی شود.

انتهای پیام/

R41450/P1377/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۴۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت:آمار اشتغال در ۱۶۸ واحد صنعتی فعال در این شهرستان پنج هزار و ۸۰۰ نفر است که ۸۳ درصد از این اشتغال مربوط به بخش‌هایی مانند نیروگاه سیکل ترکیبی خیام، فولاد خراسان، کارخانه ایران شرق و مانند این مجموعه هاست.

مسعود اکبری باقرآباد افزود:از مجموع ۱۶۸ واحد صنعتی نیشابور فقط ۱۳ واحد فعال با اشتغال هزار و ۵۸۱ نفر در شهرک صنعتی عطار مستقر هستند البته تمایل برای حضور فعالان اقتصادی در این شهرک صنعتی رو به افزایش است و باید در آینده تامین انرژی و آب و سایر زیرساخت‌های این شهرک صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری نیشابور گفت: همچنین هم اکنون ۲۵ معدن فعال با ۳۱۰ نیروی کار در نیشابور مشغول به کار هستند.

اکبری باقرآباد افزود: تعهد اشتغال شهرستان نیشابور در سال گذشته سه هزار و ۹۰۴ نفر بود که حدود ۱۳۰ درصد این تعهد معادل چهار هزار و ۸۰۲ نفر اشتغال جدید محقق شد.

وی گفت: ۲ بخش صنعت و معدن با هزار و یک شغل جدید و کمیته امداد با ایجاد ۷۲۸ فرصت شغلی تازه بالاترین سهمیه ایجاد اشتغال را در سال گذشته به خود اختصاص دادند.

 

دیگر خبرها

  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار