Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دور دوم انتخابات فرانسه روز 17 اردبیهشت با رقابت دو چهره بیرون از ساختار سیاسی این کشور «مارین لوپن» و «امانوئل ماکرون برگزار خواهد شد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، انتخابات ریاست‌ جمهوری فرانسه در روز یکشنبه هفته جاری برگزار شد که در نهایت هیچ کدام از نامزدهای انتخابات نتوانستند حد نصاب بالای 50 درصد را کسب کنند و انتخابات به دور دوم کشیده شد؛ «امانوئل ماکرون» و «مارین لوپن» با کسب بیشترین درصد آراء به ترتیب به عنوان نفر اول و دوم به دور دوم انتخابات راه یافتند؛ «ماکرون » و « لوپن» کمتر از دو هفته فرصت دارند تا تمام توان خود را برای جلب آرا مردم فرانسه به کار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




پایگاه «هیل» در مطلبی درباره راه‌یابی «ماکرون» و «لوپن» به دور دوم انتخابات فرانسه می‌نویسد: پس از 60 سال این نخستین‌ بار است که نامزدهای پیشرو در انتخابات ریاست‌ جمهوری از احزاب اصلی و حاکم نیستند و در واقع نتیجه انتخابات روز یکشنبه فرانسه روز مرگ احزاب سنتی بود.
اگرچه «ماکرون» نامزد حزب تازه‌تأسیس «به‌پیش» و «لوپن» نیز رهبر حزب راستگرای افراطی «جبهه ملی» است، اما هیچ کدام از این احزاب جزء احزاب سنتی و قدرت‌مند فرانسه نیستند که دهه‌هاست قدرت سیاسی فرانسه را بین آنها دست‌به‌دست می‌شود؛ ابراز شگفتی ناظران سیاسی بیشتر به این علت است که پس از دهه‌ها دو «غریبه» با حمایت مردم توانستند وارد قلمرو نظم سیاسی حاکم فرانسه شوند.

روز سه‌شنبه «مارین لوپن» از رهبری حزب «جبهه ملی» فرانسه استعفا داد و اعلام کرد که نامزد این حزب نیست؛ لوپن 48 ساله در گفتگویی تلویزیونی ضمن تأکید بر اینکه نامزد حزب جبهه ملی نیست درباره این اقدام خود اظهارکرد: از رهبری حزب جبهه ملی استعفا دادم تا در انتخابات ریاست‌جمهوری تمام شهروندان فرانسه را نمایندگی کنم.

بسیاری از کارشناسان این حرکت «لوپن» را تاکتیکی در جهت رهانیدن خود از بدنامی حزب جبهه ملی به خاطر آموزه‌های فاشیستی می‌دانند تا بتواند آراء بیشتری را به خود جلب کند.
«مارین لوپن» همچنین می‌افزاید که نتیجه دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری (7 مِی) بی‌شک بسیار شوکه‌کننده خواهد بود، نتیجه این انتخابات ریاست‌جمهوری در واقع انقلاب مردم فرانسه‌است علیه طبقه حاکم و احزاب سنتی، همان‌گونه که در همه‌پرسی خروج انگلیس از اتحادیه و راه‌یابی دونالد ترامپ به کاخ سفید رخ داد.

«لوپن» به تازگی شباهب سیاست‎های ضد مهاجری و اعمال محدودیت‌های شدید برای پناه‌جویان، افزایش تدابیر امنیتی در مرزهای کشور و همچنین سیاست های ضد اتحادیه اروپایی خود را با سیاست های دونالد ترامپ که یکی از علل اصلی پیروزی او در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا بود اذعان کرده‌است.

مخالفان «مارین لوپن» استدلال می‌کنند که برنامه اقتصادی و اجتماعی وی کشور را به نابودی خواهد کشاند به ویژه اینکه لوپن اعلام کرده که پس از پیروزی همه‌پرسی خروج از اتحادیه را برگزار خواهد کرد.

بیکاری گسترده، اقتصاد ورشکسته، ونگرانی‌های امنیتی و حوادث تروریستی از مهمترین عواملی هستند که مردم فرانسه را به سمت تغییر طبقه حاکم کشانده‌ است و ماکرون و لوپن را به عنوان نمایندگان خود انتخاب کرده‌اند که جایگاه چندانی در ساختار سیاسی کنونی فرانسه ندارند.

امانوئل ماکرون 39 ساله بانکدار پیشین و وزیر سابق اقتصاد فرانسه به خاطر وعده سامان‌ بخشی به اقتصاد و افزایش امنیت در درون مرزها برخلاف مارین لوپن پشتیبانی احزاب چپ و راست فرانسه را با خود دارد؛ حزب «به‌ پیش» در سپتامبر سال گذشته میلادی تأسیس کرده و اکنون بیش از 200 هزار نفر عضو دارد و تجمع‌های انتخاباتی او مملو از جمعیت است؛ بسیاری اعتقاد دارند که او در رقابت با مارین لوپن کار سختی نخواهدداشت.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۷۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود

مرتضی افقه گفت : من تصور نمی‌کنم بانک مرکزی و حتی همین مجلس که حالا منتقد شده است، بتوانند کاری بیش از آنچه تاکنون دیده‌ایم انجام دهند و مانند سابق نرخ ارز در ایران متأثر از عوامل خارجی  خواهد بود و هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می‌شویم هم محور نرخ ارز صعودی می‌شود.

مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.

دیگر خبرها

  • برکناری نتانیاهو تنها راه نجات است/ تاکید بر برگزاری انتخابات زودهنگام
  • اروپا نیاز به قوای هسته‌ای مستقل دارد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • ماجراجویی تراکتور و سپاهان بدون حضور سرخابی ها؛ جامی برای فرار از بحران و انتقاد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • سیدبندی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴؛ ایران سرگروه شد
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • ساعت پخش بازی پاری‌سن‌ژرمن و لوآور امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳