Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@02:23:33 GMT

در ستایش سلوک شهید شفیع زاده

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۷۸۳۳۲

در ستایش سلوک شهید شفیع زاده

به گزارش جام جم آنلاین یکی از مهم‌ترین ثمرات آن پرورش نسل جوان و انقلابی و مؤمن بود که در مقطع شروع انقلاب اسلامی (1342) پا به عرصه‌ وجود گذاشت و در دوران اوج‌گیری انقلاب اسلامی (57-1356) شکوفا شد و در دوران دفاع مقدس به ثمر نشست، بخش عمده‌ای از این نسل جوان را قشر دانشگاهی تشکیل می‌دادند که به ‌دلیل برخورداری از ویژگی‌هایی مانند آگاهی و روشن‌بینی، عدالت‌طلبی، وارستگی و روحیه‌ ضد استبدادی و ظلم‌ستیزی، همواره در نوک پیکان حرکت‌های انقلابی و آزادی‌خواهی قرار داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهید همت، شهید باکری، شهید بروجردی، شهید باقری، شهید کاظمی، شهید خرازی و ... همگی از همین قشر بودند که اعتماد حضرت امام به جوانان و واگذاری مدیریت صحنه‌ی دفاع مقدس به آنان موجب رشد و اعتلای نسل انقلاب و موفقیت ملت مسلمان ایران در دفاع مقدس گردید.
در پی پیروزی درعملیات طریق القدس و آزاد سازی بستان، امام خمینی (ره) در 8 آذر 1360 طی پیامی این عملیات را فتح الفتوح نامیدند و فرمودند: «‌آنچه برای اینجانب غرور انگیز و افتخار آفرین است ،‌روحیه بزرگ و قلوب سرشار از ایمان و اخلاص و روح شهادت طلبی این عزیزانی که سربازان حقیقی ولی الله اعظم ارواحنا له فداء هستند. و این است فتح الفتوح، من به ملت بزرگ ایران و به فرماندهان شجاع، قبل از آنکه پیروزی شرافتمندانه و بزرگ خوزستان را تبریک بگویم، وجود چنین رزمندگانی را که در دو جبهۀ معنوی و ظاهر و باطن از امتحان سرافراز بیرون آمده اند تبریک می گویم»

شهید شفیع زاده یکی ازمصادیق بارز این رزمندگان بود که درعملیات طریق القدس شکوفا شد و مسیر اعتلا را به سرعت پیمود ودیری نپائید که به عنوان فرمانده ای موثر وکاردان ومدیری توانمند وخوش فکردر عرصۀ طراحی وهدایت عملیاتها جلوه کرد. او با درایت ودوراندیشی دریافت که درجنگ آیندۀ به مراتب سخت تری پیش رو داریم سازمان رزم سپاه نیز درحال توسعه می باشد لذا نیازمبرم به آتش پشتیبانی و توپخانه قوی داریم.

الطاف وعنایات الهی درعملیاتهای ظفرمند فتح المبین وبیت المقدس بر رزمندگان اسلام نازل گردید وده ها قبضه توپ به غنیمت گرفته شد.شهید حسن مقدم که حکم سازماندهی توپخانۀ سپاه را ازفرمانده کل سپاه دریافت نموده بود باشناختی که از شفیع زاده و توانمندیهای بی بدیل وی داشت ودرآبادان وسوسنگرد با اوهمرزم بود.به سراغش شتافت وآن دو یاریکدل وصمیمی باتفاق تنی چند ازهمرزمانشان توپخانۀ قدرتمند سپاه را ایجادنمودند.

درسال 63 شهید مقدم با مشاهدۀ شرارت های صدام ملعون درموشک باران و بمباران شهرها وبه خاک وخون کشیدن مردم بی دفاع وبی گناه وفریاد آنان مبنی بر موشک جواب موشک ،عزم راه اندازی قدرت موشکی برای جمهوری اسلامی ایران نمود تا دست امام درمقابله با دشمنان خدا خالی نباشد.

وقتی از وی سئوال شد که تکلیف توپخانه درغیاب شما چه می شود با اطمینان پاسخ داد با وجود شفیع زاده وهمکارانش قطعا توپخانه با قدرت به رشد وتوسعۀ خود ادامه خواهد داد.وحقا که با یاری خداوند متعال همینطور هم شد. موشک های شهید مقدم دراواخر همان سال (1363) بغداد را به لرزه در آورد و توپخانۀ شهید شفیع زاده درعملیات والفجر8 (1364) جهنم آتشین وسوزان رابه بعثیون کافر نشان داد. وآتش متمرکز وانبوهی را که ازاول جنگ بی سابقه بود برسرآنان ریخت .یگانهای دشمن که ازبصره به طرف فاو حرکت می کردند در طول مسیر حدود یکصد کیلومتری زیر آتش توپخانه قرار داشتندو بخش قابل توجهی ازاستعداد خود را ازدست می دادند بطوریکه وقتی به خط مقدم می رسیدند آمادگی رزمی خود را ازدست داده بودند وقادربه اقدام موثری نبودند. همۀ فرماندهان پیروزی عملیات والفجر8 را مرهون آتش موثر وقدرتمند توپخانه می دانندو این میسر نبود مگر به نبوغ عملیاتی وتوانائی ستودنی فکری ومدیریتی شهید شفیع زاده .او نه تنها درطراحی پشتیبانی آتش مورد اتکا واعتماد فرمانده کل سپاه وسایرفرماندهان ارشد جنگ بود بلکه ازمشاوره ها ونظرات وی درمورد طرح های عملیاتی نیز بهره وافر گرفته می شد.

شهید شفیع زاده محبوبیت خاصی بین فرماندهان جنگ حتی فرماندهان ارتش داشت واین نتیجۀ شرح صدر وحسن سلوک وادب وی بود. با زیردستان نیز در امورمأموریتی وانجام وظائف کاملأ جدی ومحکم ولی در روابط شخصی فوق العاده متواضع و مهربان بود.

خطۀ مردپرور آذربایجان همواره دربرهه های سرنوشت ساز دردفاع از دین ومیهن و ارزشها واعتقادات رسالت خود را ادا نموده ودراین رهگذرنام های بزرگی را درتاریخ به ثبت رسانده است ، حسن شفیع زاده غیورمردی است ازتبارآن بزرگان که نامش در کتیبۀ دلهامحفوظ خواهد ماند. روحش شاد،یادش جاودان وراهش پررهرو باد

سرتیپ پاسدار یعقوب زهدی

به اشتراک گذاری کد خبر : 2821071783978819237 برچسب‌ها : شهید شفیع زاده شهید همت باکری در ستایش سلوک شهید شفیع زاده لینک کوتاه :

ارسال نظر

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید: 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید. 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود. 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود. تصویر امنیتی : پربازدیدها پاترول 6 چرخ در ایران+عکس مرد تایلندی دخترش را در پخش زنده فیسبوک کشت و خودکشی کرد +عکس تعمیرکاری که ستاره شبکه های اجتماعی شد +عکس خوش‌تیپ‌ترین شاسی‌بلندهای 2017 +عکس 7 نشانه هشدار دهنده که هرگز نباید نادیده گرفت! تعداد شهدای حادثه تروریستی میرجاوه به ۱۰نفر رسید/ انتشار نام شهدا زنش را در حمام کشت، جنازه اش را در خیابان رها کرد + عکس مجری تلویزیون هم مدل تبلیغاتی شد+ عکس کشف معمای جسد سوخته در خیابان ری +عکس شهادت 9 نفر از مرزبانان کشور در درگیری با اشرار / پاکستان باید پاسخگو باشد لیست همه پربازدیدها برگزیده ها ترامپ با یک دکمه قرمز کوکاکولا سفارش می‌دهد! رندر منتسب به وان پلاس 5 دوربین دوال پشتی+عکس اشتهای بالای برخی خودروهای وارداتی در مصرف سوخت همه‌چیز درباره ماشین‌گرفتگی در جاده‌‌ها کلکسیون بی‌نظیر ب‌ام‌و کلاسیک+عکس پسر بچه پس از تماشای کارتون با چتر از پنجره ساختمان پرید فداکاری همسر، زن را از میان آرواره‌های کوسه آدمخوار نجات داد ایده خلاقانه ساخت مجسمه با صدف وقتی طاووس زیباییهایش را آشکار می کند حمل عجیب قایق با خودرو آخرین مطالب همه سایت 08:55 در ستایش سلوک شهید شفیع زاده 08:54 مشمولینی که برگه ثبت نام سهام عدالت را گم کرده‌اند، کجا مراجعه کنند؟ 08:53 گل نوبرانه یک بازیکن/ ماسکرانو پس از 7 سال گل باشگاهی زد!+عکس 08:53 ترامپ با یک دکمه قرمز کوکاکولا سفارش می‌دهد! 08:52 علت فوت عارف لرستانی به مرجع قضایی اعلام شد 08:52 رندر منتسب به وان پلاس 5 دوربین دوال پشتی+عکس 08:39 کاریکاتور جام جم 08:37 سرقت عکس زنان برای افزایش دنبال‌کنندگان اینستاگرام! 08:28 رویای خانه‌های شرق تهران برباد رفت 08:28 قتل پسر معتاد با ضربه‌های مرگبار پدر فهرست همه مطالب جام جم آنلاین © 2015 | کلیه حقوق این وب سایت متعلق به موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم است. ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۷۸۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز، روز شیراز؛ شهر شعر و هنر و حافظ/ شهرها همه بازند و شیراز، شهباز

  عصر ایران؛ امید جهانشاهی- امروز روز شیراز است، شهر سرو ناز، حضرت حافظ شیراز، حافظۀ تاریخی ایرانیان در طلب زندگی.  شهر عشق و نسیم و عطر بهار نارنج و باغ های دل‌باز: عفیف‌آباد و جنت و نارنجستان و دلگشا و ارم.  شهر سعدی، شهر حضرت شعر. مهد فرهنگ و هنر؛ خال لب هفت شهر. قهوه شیرازی، سالاد شیرازی، کلم پلو؛ آیین خوان و خوراک خواستنی.   

  اگرچه تخت جمشید نشانه روشنی از سابقۀ تمدن در این منطقه است اما دیرینه شیراز به گواهی کشفیات باستان شناسی سال 1395 در تپه چهار هکتاری پوستچی به هفت هزارسالگان می‌رسد. نام باستانی آن، تیرازیس بوده است.  

 شیراز در درازنای تاریخ از جمله مناطق امن بوده  و از همین رو در دوران های مختلف چه پیش از اسلام و چه پس از آن،از قطب های فرهنگ و هنر ایران زمین به شمار آمده است. به قول سعدی: «شهرها همه بازند و شیراز شهباز» 

  اگرچه از دوره های مهم تاریخی، یادگاری هایی در شیراز می توان یافت. عمارت باغ ارم یادگار دوران قاجار است با آن نقاشی های رنگ روغن، منبت کاری های روی درها و گچ بری ها و کاشی کاری های نما.  

اما بسیاری بناهای فاخر امروز شیراز مربوط به دوران کریم خان زند است مثل بازار وکیل، حمام وکیل و ارگ کریم خان که محل حکومت او بود و پس از او نیز دارالحکومه امرای فارس شد.    کریمخان زند را بهترین پادشاه ایران بعد از حمله اعراب دانسته اند. او از افسران شجاع سپاه نامدار نادرشاه بود که پس از مرگ وی به ایل خود برگشت.  محبوبیت کریمخان زند که خود را وکیل رعایا می نامید در تاریخ ایران بی‌نظیر است. 

  آنچه کریمخان را ستایش‌برانگیز کرد مردمداری، دادگری و سخاوتش نسبت به زیردستانش بود. از سخاوتمندی کریمخان بسیار گفته‌اند. در رستم‌التواریخ آمده است که وقتی کریمخان جایی را که فتح می‌کرد غارت نمی‌کرد و می‌کوشید حقوق سربازانش را بدهد. وقتی دیوار شهر شیراز را دوازده هزار کارگر می‌ساختند، هنگام حفاری سکه‌های اشرفی فراوانی یافت شد. او به جای مصادرۀ سکه ها و به جیب زدن آن (به نام دولت و به کام خود)، سکه‌ها را میان همان کارگران تقسیم کرد.   

شیراز در دوره ای شهره به مکتب نگارگری بود و در دورانی مشهور به دارالعلم. در دوران عضدالدوله دیلمی، چنان کتابخانه بزرگی داشت که از همه علوم و فرهنگ آن روز نشانی از ان می شد جست و گواهی از جایگاه شیراز در تاریخ فرهنگ ایران دارد. صنعت کتاب سازی و کتاب آرایی از صنایع تاریخی این شهر بوده است. از همین رو، سعدی در حق شیراز گفته است: «چه شام و چه مصر و چه بّر و چه بحر؛ همه روستایند و شیراز شهر.» 

تعیین روزی به نام شهری را باید غنیمت شمرد برای شناخت و ستایش شهرها و توجه به توسعه آنها مبتنی بر طبیعت و سرشت تاریخی شان.  

چه شد اصفهان که روزگاری شهری جهانی بود و شهره به زیبایی و شکوه و صنایع مختلف و صادرات ابریشم به اروپا داشت، و مستشرقین بسیار تحسینش می کردند به جای اینکه امروز قطب گردشگری ایران باشد، حالا درگیر فاجعه فرونشست است و آلودگی.  

چرا هر ساله در نوروز حدود دومیلیون نفر بی اعتنا و بی تفاوت از کنار خوی رد می شوند تا به ترکیه بروند برای خرید، کنسرت و یا به اصطلاح خوش گذراندن که البته گاهی می شود تجمع اعتراضی «پول ما را پس بده» در مقابل هتل آنتالیای ترکیه. این حق شهر قدیمی و پر آوازه خوی نیست با این همه ظرفیت.

شهری که از دوران سلجوقیان بواسطه قرار داشتن در جاده ابریشم یکی از مراکز تجارت و رونق و مهد تمدن بوده است و امروز نیز آکنده از جاذبه های طبیعی و تاریخی و قابلیت های تفرج گاهی و تجارت و ظرفیت های توسعه است، نباید بین راهی خیل مسافران عازم وان و انتالیا باشد که چند دهه است به نوایی رسیده اند از صدقه سری مسافران ایرانی. «تفو بر تو ای چرخ گردون تفو»  

براستی چرا برای زیبایی و شیکی روی برخی تیشرت ها و لباس ها به زبان انگلیسی درج می کنند پاریس و لندن. دریغ آنجاست که حتی تولیدکننده ایرانی برای ارزشمند و به زبان امروز باکلاس کردن محصولش این کار را می کند. این نشانه فقدان اعتماد به نفس ملی است. نشانه اینکه هیچ چیز به اندازه ایران غریب نبوده است. روزهای شهرهایمان را بزرگ و باشکوه برگزار کنیم برای اعتماد به نفس ملی و برای هویت ملی.     
  به این کلیشه های تحقیرآمیز در مورد شهرهایمان پایان دهیم. به این خود تحقیری بی بنیاد پایان دهیم. قزوین از مظاهر تمدن ایرانی است. پایتخت خوشنویسی ایران است. موزه بزرگ قزوین و خیابان سپه که اولین خیابان ایران است، گواهی بر ارزشمندی این شهر ریشه دار و اصیل فرهنگی دارد. در وصف قزوین همین بس که از حیث تعدد آثار تاریخی در یک شهر، در ایران و حتی جهان دارای جایگاه است.   تبریز و اصفهان و یزد و اهواز و قزوین و سنندج را آن گونه که باید و شایسته است توصیف کنیم و به آنها ببالیم. اگر ایران را گرامی می داریم، اجزایش همین شهرهاست:   لبت شیراز و چشمت اصفهان و خنده ات گیلان پر از مستی و راز و شوق هستی، روح ایمانم! (حمیدرضا گلشن)   از این منظر، روز شیراز روزی خاص تنها مربوط به شهر شیراز نیست. روز ملی ایران برای تکریم شعر و فرهنگ و هنر و حافظ و یک تاریخ پر از شکوه و زیبایی است از جمله دوران کریم خان زند.  

روز تبریز، یک روز ملی است برای درود ایران به خروش غرور آفرین مشروطه خواهی، به پرچم های سرافراز غیرت: ستارخان و باقرخان. 

روز یزد، روز اعتدال است و نجابت و مدارای ریشه گرفته از افق های باز کویر.    

روز رشت بهانه ستایش تجدد و فرهنگ است.  

برای خلاصی از باستان گرایی به مثابه ستایش ایرانیتی انتزاعی و نمایشی، باید به شناخت و ستایش شهرها پرداخت. هر شهر پنجره ای است به شناخت ایران. هر شهر حس و بو و رنگی است از رنگین کمان درخشان ایران. شیراز سبک بال و همه ناز و عاشق و معتدل هم بخشی از ویژگی ایران است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تدارک 70 برنامه برای هفته شیراز جشن گل سرخ در شیراز برگزار می شود اقدام جنجالی مسئولان شیراز درباره مسابقات دختران

دیگر خبرها

  • وداع با شکوه ایلامی ها با پیکر پاک شهید محمد شفیع فیضی زاده
  • وداع با شکوه ایلامی‌ها با پیکر شهید محمد شفیع فیضی‌زاده
  • وداع با شکوه ایلامی‌ها با پیکر شهید محمد شفیع فیضی زاده
  • تصاویری از حضور باشکوه مردم ایلام در تشییع «محمد شفیع فیضی زاده»
  • برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید محمد شفیع فیضی زاده در ایلام
  • تشییع پیکر پاک شهید محمد شفیع فیضی زاده با حضور پرشور مردم ایلام
  • مراسم باشکوه تشییع پیکر شهید«محمد شفیع فیضی زاده» در ایلام
  • چشم ایلام به آمدن شهید تازه تفحص شده روشن شد
  • امروز، روز شیراز؛ شهر شعر و هنر و حافظ/ شهرها همه بازند و شیراز، شهباز
  • امروز، روز شیراز؛ شهر شعر و هنر و حافظ