Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه گرمابه‌داران با انتقاد از وضعیتی که پس از هدفمندی یارانه‌ها برای اعضای این صنف ایجاد شده، اظهار کرد: با اجرای این طرح به یکباره هزینه‌های تامین انرژی ما بیش از ۳۰ برابر شد و حال افزایش قیمت‌ها شرایطی إیجاد کرده که دیگر کارگران قادر به استفاده از حمام‌های عمومی نیستند.

سید مهدی سجادی نیری در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: صنف ما پس از گازکشی تهران در اغماء بود و سال ۱۳۸۹ به دنبال هدفمندی یارانه‌ها تیر خلاص به صنف زده شد چرا که قیمت آب گرمابه‌ها که پیش از آن مترمکعبی ۲۵ تومان بود به یکباره به ۷۰۰ تومان رسیده و حدود ۳۰ برابر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر قیمت گاز از هفت تومان به ۷۰ تومان رسید و ۱۰ برابر شد. برهمین اساس به یکباره قبض‌های آب همکاران ما از ۷۰ هزار تومان به ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومان رسید.

وی ادامه داد: تا پیش از هدفمندی یارانه‌ها افراد برای استحمام در حمام‌های عمومی برای یک ساعت هزینه‌های حدود ١٦٠٠ تا دو هزار تومان پرداخت می‌کردند، اما پس از هدفمندی یارانه‌ها این قیمت به مراتب افزایش یافت و همین مساله موجب شد بسیاری از همکاران صنف ما که امکان تغییر کار داشته یا می‌توانستند حمام خود را تخریب کنند، نسبت به این قضیه اقدام کنند. اکنون هم عده‌ای که مانده‌اند در اغلب موارد مالک ساختمان نبوده و ملک متعلق به آنها نیست و برهمین اساس آنها نتوانسته‌اند شغل خود را تغییر دهند.

رییس اتحادیه گرمابه‌داران با بیان این‌که صنف گرمابه‌داران از چندین دهه قبل در ایران فعالیت داشته و جزو اصناف قدیمی به‌شمار می‌روند، گفت: حتی قدمت برخی از ساختمان‌های ما به دوره صفویه و قاجار بر می‌گردد و چنین قدمتی دارد به گونه‌ای که حتی سازمان میراث فرهنگی نیز با تخریب برخی از آنها مخالفت می‌کند.

سجادی در ادامه‌ی صحبت‌های خود عنوان کرد: با توجه به مجموع شرایط در حال حاضر تعداد گرمابه‌هایی که در شهر تهران باقی مانده‌اند ۹۰ مورد است و نرخ یک ساعت استحمام در آنها نیز حدود ۱۱ هزار تومان می‌شود که این رقم اصلا توجیه اقتصادی ندارد، اما همین هزینه را هم بسیاری از کارگران نمی‌توانند پرداخت کنند و برهمین اساس ممکن است در موارد متعدد این رقم تا هشت الی۹۰۰۰ تومان کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: اکنون کشورهایی مانند ترکیه از داستان حمام‌های عمومی ایران استفاده کرده و در این فضا تجارت می‌کنند اما در ایران شرایط به اینگونه نیست در حالی که حتی بسیاری افراد دوست دارند خاطرات گذشته آنها در حمام‌های عمومی زنده شود.

رییس اتحادیه گرمابه‌داران گفت: در حال حاضر استفاده‌کنندگان از حمام‌های عمومی کارگران مختلف هستند که به نوعی جزو پایین‌ترین دهک‌های جامعه محسوب می‌شوند. حال صحبت ما این است که دولت برای این دهک‌های پایین نباید اقدامی کند تا حداقل ضروری‌ترین نیاز آنها برطرف شود.

سجادی ادامه داد: اکنون سالانه وزارت بهداشت میلیاردها تومان صرف هزینه‌های بهداشتی می‌کند، اما آیا غیر از این است که استفاده از حمام هم به نوعی بهداشت محسوب شده و برای سلامت جامعه ضروری به‌شمار می‌رود. اگر بیماری‌هایی مانند گال شیوع پیدا کند شرایط همگان را آزار نخواهد داد؟ پس چرا برای این حوزه فکری نمی‌شود؟

وی همچنین عنوان کرد: اکنون در مجموع حدود ۹۰ گرمابه در تهران باقی‌مانده است. حال سوال ما این است که مگر کاهش هزینه‌های آب و گاز این واحدها تا چه اندازه خرج بر روی دست کشور می‌گذارد که دولت از انجام آن طفره می‌رود؟

رییس اتحادیه گرمابه‌داران همچنین تصریح کرد: طی این سال‌ها به دنبال پیگیری‌های ما قرار بر آن شد که هزینه آب گرمابه‌ها هم مانند اماکن مذهبی که از ارزان‌ترین نرخ آب بهره‌مند می‌شوند محاسبه شود اما متاسفانه این موضوع هم رعایت نشده و اکنون آب بهای ما صنعتی محاسبه می‌شود. حتی علاوه بر قیمت آب بها هزینه فاضلاب نیز به واحدهای ما تعلق می‌گیرد و به همان اندازه که پول آب واحدها می‌شود ملزم به پرداخت هزینه فاضلاب می‌شود که در مجموع همه این شرایط ادامه‌ی فعالیت را برای عزیزان ما در این صنف دشوار و دشوارتر می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۰۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاص ترین خانه این روزهای ژاپن! (+تصاویر)

عصر ایران - طراح داخلی و طراح Kseniia Kolesnikova، خانه شیشه ای را به عنوان یک اقامتگاه مستطیلی که میان ارتفاعات سنگی کوه قرار گرفته است، به تصور می کشد.

این سازه که به لطف مجموعه ای از ستون های غوطه ور در آب بر فراز یک دریاچه شناور است، شامل بخش هایی از یک کانتینر حمل بار است که تقریبا به طور کامل با پانل های شیشه ای بزرگ پوشانده شده اند و به مناظر بدوی و سورئال اجازه می دهند تا بخشی از فضاهای زندگی داخلی باشند.

Kolesnikova نمای بیرونی را با یک پوسته فلزی زنگ‌ زده پوشانده که از خانه ‌های ماهیگیری کوچک الهام گرفته شده است.

فضای داخلی خانه شیشه ای از یک پالت رنگی یکپارچه و از جنس شن و ماسه و سفال ساخته شده است. مصالح اصلی مورد استفاده سنگ طبیعی (مرمر، تراورتن) و چوب هستند.

طراح فضا را به سه قسمت اصلی تقسیم می‌ کند: اتاق نشیمن-آشپزخانه با یک فضای مخصوص چایخوری، اتاق مطالعه و حمام در مرکز و یک اتاق خواب با حمام مجزا. لازم به ذکر است که دو قسمت مخالف هم بدون هیچ پارتیشنی به کوه متصل می شوند و به طبیعت اجازه می دهند تا نه تنها از پنجره ها بلکه از دل خانه نیز به فضای زندگی نفوذ کند.

کفپوش های شنی که یادآور باغ‌ های سنتی ژاپنی هستند، اتاق چایخوری و فضای استراحت اتاق خواب را پر می‌ کنند. در همین حال، یک فانوس به سبک ژاپنی نیز چراغ روشنایی فضای چایخوری را شکل می دهد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: این خانه مخصوص افرادی است که از دنیا خسته شده اند! (+تصاویر)

دیگر خبرها

  • جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه
  • تغسیل اموات کنار آب‌انبار شیخ در طرشت
  • قیمت فیلترشکن گران‌تر از اینترنت! گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی است!
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی
  • فضای کار اشتراکی در زیست‌بوم فناوری و نوآوری چیست؟
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید؛ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • بهترین روش دوش گرفتن برای اجتناب از آسیب رسیدن به پوست
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید/ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • (تصاویر) خاص‌ترین خانه این روز‌های ژاپن!
  • خاص ترین خانه این روزهای ژاپن! (+تصاویر)