Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@18:38:08 GMT

دو کارآفرین گراشی در بین برترین‌های کشاورزی استان

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۰۸۴۸۰۱

دو کارآفرین گراشی در بین برترین‌های کشاورزی استان

در اولین جشنواره کارآفرینان بخش کشاورزی استان فارس، از حبیب بهار و احمد محمد‌زاده به عنوان کشاورزان برتر استان فارس تقدیر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گراش نما در اولین جشنواره کارآفرینان بخش کشاورزی استان فارس، از حبیب بهار و احمد محمد‌زاده به عنوان کشاورزان برتر استان فارس تقدیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم در دانشگاه بعثت شیراز و با حضور دکتر قاسمی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس، و کشاورزان برتر استان در رشته‌های مختلف کشاورزی برگزار شد.

حبیب بهار در بخش طرح الگویی پیوند، توسعه و گسترش گیاهان بومی و سازگار در منطقه با مصرف آب کمتر، و احمد محمد‌زاده با پرورش توت‌فرنگی در گلخانه مورد توجه مسئولین قرار گرفتند و به این جشنواره دعوت شدند.

بهار می‌گوید: پرورش و به ثمر رساندن چهارصد کنار کویتی و کنار پیوندی با ذخیره‌سازی آب فصلی باران در استخری به مساحت شصت در سی و عمق سه متر و گنجایش شصت میلیون لیتر آب و استفاده از انرژی خورشیدی بدون بهره‌گیری از انرژی‌های رایجی مانند برق، دلایل موفقیت من بود. همه‌ی این‌ها را گفتم که بگویم با تلاش می‌شود هر غیرممکنی را ممکن ساخت. به‌خصوص روی صحبتم به علاقه‌مندان به بخش کشاورزی است که حتی می‌توان بدون استفاده از چاه یا برق رایج، به پرورش درخت و گیاهان فکر کنند و آن را عملی سازند.

بعید است گراشی باشید و اسم گلخانه‌ی محمد‌زاده را نشنیده باشید. محمد‌زاده می‌گوید: توت فرنگی میوه‌ی مناطق سردسیر است، اما ما موفق به پرورش آن در گراش شدیم. به سختی کار کسی که بخواهد خرما را در کردستان پرورش دهد. کشت و به ثمر رسیدن سی و پنج هزار نهال توت‌فرنگی با کیفیت مناسب باعث تعجب کارشناسان بخش کشاورزی شده بود.

در حاشیه‌ی این برنامه، کشاورزان برتر استان فارس در نمایشگاهی با غرفه‌های مجزا محصولات خود را ارائه کردند، اما از آن‌جایی که فصل برداشت محصولات این دو کشاورز گراشی به سر آمده است و همچنین نداشتن آمادگی قبلی، محمد‌زاده و بهار موفق نشدند در این نمایشگاه حضور یابند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۴۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات در میمند فارس

همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند، خاستگاه گل محمدی جهان با حضور مریم جلالی معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، محمد فرخ زاده معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس، محمد مهدی فروردین نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین و محمد مهدی برومند معاون امور باغی وزارت جهاد کشاورزی مسئولان ارشد مدیریت شهری میمند و فعالان عرصه عرقیات گل محمدی در سالن کانون فرهنگی برگزار شد.

فرهاد محمد رضازاده شهردار میمند در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۵۲ شهید بخش میمند، گفت: همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند طی دو سال متوالی در این دیار برگزار می‌شود، تا با حضور مدیران ملی و ارشد استانی مشکلات از نزدیک پیگیری شود.

او شهر میمند را خاستگاه گل و گلاب جهان عنوان کرد و گفت: روز ۸ اردیبهشت ماه در تقویم گردشگری کشور روز ملی میمند ثبت شده که به همین مناسبت طی یک هفته برنامه‌های متنوع برگزار می‌شود.

محمد رضازاده ظرفیت‌های سرشار شهر میمند را مورد توجه قرار داد و تاکید کرد: شهر میمند دارای جایگاه ویژه‌ای در تولید محصولات باغی و زراعی است که تنها تولیدات آن به سالی ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات می‌رسد که ۱۳ میلیون لیتر از این مقدار مربوط به گلاب محمدی است.

شهردار میمند تصریح کرد: بیش از ۱۱۰ کارگاه فعال گلابگیری ثبت شده و شرکت عرقیات و اسانس‌گیری مشغول به فعالیت هستند.

این مقام مسئول با بیان اینکه صنعت شیشه‌گری در منطقه میمند با وجود دو کارگاه فعال دارای پیشینه قدیمی است، ادامه داد: دو پروژه کلان شهرداری میمند در راستای تقویت گردشگری و هویت شهر میمند در دستور کار است که پروژه ۱۰۰ هکتاری پردیس توسط شهرداری برای استفاده بهینه از ظرفیت گل محمدی و گلاب گیری خواهد بود. همچنین کارخانه بزرگ اسانس و عرقیات گیاهان دارویی سال گذشته توسط شورای اسلامی شهر میمند مصوب شد که امسال کلنگ زنی آن صورت خواهد گرفت.

او احیای میدان تاریخی و بافت قدیم شهر میمند را از دیگر پروژه‌های سال ۱۴۰۳ شهرداری عنوان کرد و افزود: میدان تاریخی شهر با تلفیقی از سبک مدرن و سنتی احیا می‌شود و راه اندازی خط تولید کرم‌های گیاهی و تولید عطر از اسانس گل محمدی نیز انجام خواهد شد تا شاهد توسعه منطقه باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • ملی پوشان اهداف پروازی با دست خالی از قطر بازگشتند
  • بررسی پدیده «پولشویی» در «مدار بسته» تلویزیون
  • زمان اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان اعلام شد
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تولید ۲۵ میلیون لیتر انواع عرقیات در میمند فارس
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان