Web Analytics Made Easy - Statcounter

روحانی گفت: در سال 92 وقتی با هم کار را آغاز کردیم ما با مشکلات فراوانی مواجه بودیم اما امید های زیادی داشتیم و من از آغاز معتقد بودم با آن امید ها میتوانیم از مشکلات عبور کنیم.

به گزارش خبرآنلاین، حسن روحانی رئیس دولت یازدهم و کاندیدای ریاست جمهوری دوازدهم در برنامه تبلیغاتی خود در رادیو ایران، به تشریح فعالیت های خود در دولت فعلی و همچنین برنامه‌های آتی خود، پرداخت و گفت: 4 سال پیش زمانی که من برای اعتماد مردم برنامه خود را به ملت ایران عرضه داشتم به وضوع گفتم کشور در صورتی از مشکلات فاصله می گیرد که مسیر ما مسیر اعتدال باشد، افراط و تفریط نتوانسته است باعث خوشبختی و پیشرفت کشوری شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اسلام اعتدال و رحمانیت اساس و پایه برای حرکت ملت ما است. همچنین به مردم عرض کردم که صاحب این کشور ملت است و باید در چارچوب قانون اساسی و قانون مصوب و خواست مردم مدریت جامعه را برعهده بگیریم .

اهم اظهارات روحانی را در ادامه بخوانید:

*در سال 92 وقتی با هم کار را آغاز کردیم ما با مشکلات فراوانی مواجه بودیم اما امید های زیادی داشتیم و من از آغاز معتقد بودم با آن امید ها میتوانیم از مشکلات عبور کنیم. ما آن زمان با بیکاری رنج آوری نسبت به جامعه و جوانان مواجه بودیم در حالی که در هشت سال گذشته می شد کاری کرد که همه جوانانی که متولدین دهه 60 بودند و اواسط دهه هشتاد باید به کار میرسیدند،به شغل برسند متاسفانه در زمینه اشتغال جوانان کار زیادی انجام نشده بود.

*شرایط کشور از نظر تورم نگران کننده بود و مردم با تورم روزانه و ساعتی مواجه بودند و هر روز در فکر این بودند که اجناسی را بخرند وانبار کنند چون احساس میکردند در روزهای بعد کالاهای گرانتر می شود.

*کارگاه های ما از تولید بازایستاده بود، قدرت خرید مردم کم شده بود، مثلا اگر در سال 86 درآمد یک فرد یک میلیون تومان بود قدرت خریدش در سال 92 قدرت ،هشتصد هزار تومان بود و این موجب رکود تولید شده بود. در کنار این مسائل مردم احساس امنیت نمی کردند قطعنامه هایی بالای سر مردم بود که شرایط کشور را در مرز بحران قرار داده بود و مردم نسبت به روزهای بعدی خود اطمینان نداشتند.

*لذا لازم بود که در 5 مورد تصمیم گیری فوری برسیم، مورد اول مذاکرات هسته ای بود که باید در دنیا وارد گفتگو شویم و شرایطی که مردم هر روز منتظر تحریم جدید بودند،این حل شود، در شرایطی که مردم در حصر قرار گرفته بودند این زنجیر را شکستیم.

*اقدام دوم این بود که برای مهار تورم، تدبیری اندیشه شود و در مسئله سوم در حوزه تولید کارگاه های تولیدی ما به حرکت در بیاید و مسئله بعدی این بود که ما از رکود خارج شویم و مردم توانایی خرید بیشتری را بیابند، و تمیم بعد این که مردم ارتباط آسان تری با دنیا و اطلاعات داشته باشند.

*در همان ماه های اولیه برای هر 5 موضوع تدابیری انجام شد، سه موضوع اول با توجه به اهمیتش خودم مدیریتش را برعهده گرفتم، در هر هفته سه جلسه در مورد مذاکرات هسته ای داشتیم، برای مسئله مهار تورم، رونق تولید نیز جلسه داشتیم.

*مسئله قدرت خرید را به ستاد اقتصادی و مسئله ارتباطات را به وزارت خانه مربوطه سپردم تا مردم برای تماس با جهان و به دست آوردن اطلاعات احساس نگرانی نداشته باشند، ما در همان ماه های اولیه در همه این زمینه ها قدم های اولیه را برداشتیم که من گزارش آن را بعد از 100 روز به اطلاع مردم رساندم.

*در زمینه مذاکرات هسته ای به توافق موقتی رسیدم و با این توافق دیگر به تحریم ها افوزده نمی‌شد وحتی در برخی موارد تحریم ها برداشته شد و ایران با شش کشور بزرگ تصمیم گرفتند که مذاکرات خود را ادامه دهند، شرایط اقتصادی مناسب برای سرمایه گذاری فراهم شد.

*موضوع اشتغال جوانان، دغدغه به حقی است و می‌دانستیم یکی از مشکلات بزرگ ما اشتغال خواهد بود و به همین دلیل برنامه‌ریزی‌های خوبی برای اشتغال انجام دادیم،د ر سال 95 نسبتا اشتغال خوبی داشتیم و 640 هزار نفر اشتغال خالص کشور ما بود.

*مشکلات جامعه با حرف و شعار حل نمی‌شود. اگر اشتغال برای جوانان می‌خواهیم اولین قدم این است که سرمایه‌ها افزوده شود و پول‌ها از دلالی به سمت سرمایه‌گذاری و بنگاه‌های اقتصادی هدایت شود. با کلام و سخن شغل درست نمی‌شود. برای اینکه سرمایه‌‌گذاری ایجاد شود نیاز به امینت سرمایه‌گذاری داریم.

*چرا در سال‌های قبل از 92 سرمایه‌گذاری‌ها متوقف شده بود؟ لحن سخن برخی مسولان کشور در سال‌های قبل از 92 لحن تقابل و گاهی جنگ بود. من از روز اول پیامم به دنیا این بود که با ملت ایران و کشور ایران با زبان تکریم حرف بزنید، با زبان تحقیر حرف نزنید، با زبان تضعیف ملت سخن نگویید.

*بعضی‌ها از کلمه افتتاح خوششان نمی‌آید و فکر می‌کنند دیروز تصمیم گرفتیم و امروز افتتاح می‌شود.

*امروزبعد از 3سال و نیم اعتمادی نسبت به کشورمان ایجادکردیم که درخرید هواپیما اقساط آن 18 ساله به سرمایه گذار پرداخت می شود.اگر شغل و اشتغال می خواهیم باید شرایط برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال فراهم شود.

*دراین دولت پتروشیمی های متعددی افتتاح شد و تولید محصولات پتروشیمی 9 میلیون تن افزایش داشته و درآمد صادرات 5.5 میلیارد دلار اضافه شد.

*ما ورزشگاهی را در شیراز افتتاح کردیم که از زمان کلنگ خوردن پروژه بیست سال گذشته بود..

*آنها که با اینترنت و شبکه های اجتماعی میانه خوبی ندارند بدانند که در سال گذشته 100هزار شغل با استفاده از این فضا به وجود آمده است.

*70درصد کارخانه ها قبل ازاین دولت ازکار افتاده بودندما افتتاح پایدارمیخواهیم نه اینکه جوانان ما واردبنگاه تولیدی شوند و2سال بعد تعطیل شود

*در سال ٩٥، ٢٥٠٠٠ واحد تولیدی توانست از بانکهای ما تسهیلات بگیرند. ٧٠٪ این واحد ها سالها در دولت های قبل متوقف شدند.

*در این دولت 27هزار روستای ما به اینترنت متصل شدند و روستائیان ما با اینترنت گردشگران را از خارج به داخل می آورند.

*برای بازار صادراتی باید با دنیا تعامل سازنده داشته باشیم و ما تعامل سازنده را با دنیا آغاز کردیم و صادرات ما درحال افزایش است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد عبدالنبی موسوی‌فرد ظهر امروز جمعه در جمع نمازگزاران اهواز اظهار کرد: در دنیای امروز هر کسی رسانه قوی‌تر داشته باشد بی شک موفق‌تر است و از این رو توجه به رسانه بسیار مهم است.

وی بر ضرورت وجود برنامه‌ریزی منسجم به منظور تقویت رسانه‌ها تاکید کرد و افزود: باید از غول‌های رسانه جلوتر باشیم.

امام‌جمعه اهواز با اشاره به عملیات وعده صادق به اقتدار و قدرت ایران اسلامی در عرصه بین الملل اشاره کرد و گفت: در بحث قدرت نیروهای مسلح و اثبات ظهور قدرت ایران و نیروهای مسلح، تعداد موشک‌های به هدف خورده یا پرتاب شده مطرح نیست بلکه شهامت و قوت قلبی است که در دل ملت‌ها ایجاد شد و هیمنه پوشالی اسرائیل اشغالگر را از بین برد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان به نارضایتی مردم از وجود سرقت‌های مسلحانه اشاره کرد و از نیروی انتظامی خواست که نسبت به این مساله توجه ویژه داشته باشد و تعداد گشت‌های خود را افزایش دهند تا مردم امنیت خاطر بیشتری داشته باشند.

وی از مسؤولان خواست نسبت به مطالبات مردم در زمینه معیشت، مسکن و اشتغال توجه جدی داشته باشند و در این زمینه برنامه‌ریزی کنند.

حجت‌الاسلام موسوی‌فرد گفت: مسئولان بدانند تا که تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارند چراکه پس از آن وارد فرایند انتخابات سال آینده می‌شوند.

امام‌جمعه اهواز به اقداماتی که دولت در زمینه‌های مختلف راه‌سازی، اشتغال و … انجام شده اشاره کرد و گفت: همه اقدامات و کارهای خوبی که انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند و از طریق صدا و سیما و فضای مجازی به سمع و نظر مردم رسانده شوند.

کد خبر 6089058

دیگر خبرها

  • توجه اصلی به جنایات صهیونیست‌ها معطوف باشد
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • کلمه تاریخ‌ساز برازنده میرزازاده است
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است