Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

تزریقات هورمونی

آمپول های هورمونی یا مستقیما به بالای بازو یا به باسن تزریق می شود تا از تخمک گذاری جلوگیری کند.
برخی از انواع روش های هورمونی کنترل بارداری با استفاده از تزریق انجام می شود.

قرص های ضد بارداری خوراکی

این قرص های خوراکی هستند و از تخمک گذاری جلوگیری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدن خانم روزانه برای بیست و چهار روز در ماه، هورمون های اضافی استروژن و پروژسترون یا هر دو را دریافت می کند.

کاشت پروژسترون

میله های اندازه دندان در قسمت زیرین بازو زیر پوست با استفاده از عمل جراحی کاشته می شوند. این میله ها به صورت پیوسته پروژسترون وارد می کنند و از تخمک گذاری جلوگیری می کنند.

تکه ای از پوست

در این روش تکه ای پلاستیکی بر روی باسن، بازو یا شانه قرار می گیرد. این تکه پلاستیکی مقداری مشخص پروژسترون و استروژن به طور پیوسته به داخل بدن ترشح می کند و از تخمک گذاری جلوگیری می کند.

حلقه واژینال

یک حلقه انعطاف پذیر دو اینچی داخل واژن قرار می گیرد و به طور پیوسته هورمون های پروژسترون و استروژن ترشح می کند و مانع از تخمک گذاری می شود.
حلقه واژینال از طریق هورمون ها از تخمک گذاری جلوگیری می کند و اگرچه روشی موثر برای جلوگیری از بارداری است اما باعث ریزش مو می شود.

روش های جلوگیری از ریزش مو ناشی از قرص های ضد بارداری یکی از بهترین روش های جلوگیری از ریزش موی هورمونی، توقف مصرف قرص های ضد بارداری هورمونی است.

قرص های ضد بارداری هورمونی با تولید استروژن یا پروژسترون در بدن از بارداری جلوگیری می کنند.
قرص های ضد بارداری باعث ریزش موهای بالای سر می شوند.

اگر در خانواده شما سابقه ریزش مو و کچلی در خانم ها وجود دارد، قرص های ضد بارداری خوراکی یا روش های هورمونی جلوگیری از بارداری را استفاده نکنید.

ریزش مو در خانم ها به خاطر حساسیت بیش از حد به تغییرات هورمونی می باشد و این حساسیت به صورت ارثی به فرزند نیز منتقل می شود.
بهترین راه برای جلوگیری از ریزش مو، انتخاب روشی های غیر هورمونی جلوگیری از بارداری است. این روش ها عبارتند از استفاده از کاندوم، دیافراگم، دستگاه آی یو دی، دستگاه جلوگیری از بارداری لی و کلاهک دهانه رحم.

با پزشک مشورت کنید و از او بخواهید قرص هایی با شاخص آندروژن پایین تجویز کند.

این قرص ها به طور قطعی باعث توقف ریزش مو نمی شوند اما احتمال ریزش موی دائمی یا ریزش حجم زیادی از مو را کاهش می دهند. این قرص ها همچنین در جلوگیری از بارداری تاثیر کمتری دارند.

مصرف مواد غذایی سالم و غنی از پروتئین به رشد مجدد مو کمک می کند.

ریزش موی آندروژنی را به سختی می توان متوقف کرد زیرا به خاطر اختلالات هورمونی می باش. بنابراین توقف استفاده از روش های جلوگیری از بارداری که باعث اختلالات هورمونی می شود بهترین راه است. همچنین می توانید با مصرف مواد غذایی سالم و غنی از پروتئین، آهن، بیوتین و ویتامین ب مانند تخم مرغ، ماهی سالمون، آجیل و سبزیجات برگ سبز  رشد موها را تقویت کنید. تخم مرغ آب پز یکی از بهترین غذاها برای رشد مجدد مو است.

موها را در معرض آسیب دهنده ها قرار ندهید.

فولیکول های مو در اثر استفاده از قرص های ضد بارداری هورمونی کوچک شده و رشته های مو نازک تر می شوند. فولیکول های مو را در اثر کشیدن و بستن مو و اتو کشیدن و برس کردن بیشتر تحت فشار قرار ندهید. سعی کنید موها را به صورت شل ببندید تا رشد موها به حالت قبل برگردد.
اگر قرص های هورمونی ضد بارداری مصرف می کنید موها را سفت نبندید و فشاری به ریشه مو وارد نکنید تا از ریزش جلوگیری شود.

تا زمانی که رشد موها به حالت قبل برنگشته است از فعالیت های شیمیایی بر روی مو بپرهیزید.

بدترین کار آسیب رساندن به فولیکول مو از طریق مواد شیمیایی صاف کننده یا رنگ ها می باشد. بگذارید موها به صورت طبیعی رشد کنند و به جمجمه استراحت بدهید تا از ریزش موی دائمی جلوگیری شود.
در طول استفاده از قرص های ضد بارداری موها را به صورت طبیعی بپوشانید تا از ریزش مو جلوگیری شود.

روش های غیر هورمونی جلوگیری از بارداری

روش های غیر هورمونی جلوگیری از بارداری که باعث ریزش مو نمی شوند عبارتند از:

کلاهک دهانه رحم؛ یک گنبد سیلیکونی است که به سفتی در دهانه رحم قرار می گیرد و از ورود اسپرم به داخل رحم جلوگیری می کند. اسفنج جلوگیری از بارداری؛ یک اسفنج یک بار مصرف است که داخل رحم قرار می گیرد و حاوی اسپرم کش است. دیافراگم؛ یک گنبد لاتکس است که با استفاده از اسپرم کش از رسیدن اسپرم به رحم جلوگیری می کند. کاندوم برای خانم ها؛ یک غلاف پلی اورتان است که داخل واژن قرار می گیرد و هنگام ورود اسپرم به واژن آن را می گیرد. دستگاه جلوگیری از بارداری آی یو دی؛ این دستگاه دارای سیم مسی است که با تغییر بیوشیمی داخل رحم، اسپرم را از بین می برد. روش جلوگیر از بارداری لی؛ یک دستگاه سیلیکونی انعطاف پذیر که سطح آن اسپرم کش وجود دارد و داخل دهانه رحم قرار می گیرد و از بارداری جلوگیری می کند. اسپرم کش؛ حاوی ماده شیمیایی اسپرم کش است که به شکل کرم، ژل، فوم و شیاف وجود دارد و داخل واژن قرار می گیرد. نکات اضافی در خصوص تاثیر قرص های ضد بارداری بر ریزش مو

قرص های ضد بارداری گاهی برای نوعی ریزش مو در خانم ها که به الگوی کچلی معروف است، تجویز می شود اما فقط برای خانم هایی که قبلا این قرص ها را مصرف نمی کرده اند و زمینه ژنتیکی ریزش مو ندارند، توصیه می شود.
بیشتر خانم ها هنگامی که قرص های ضد بارداری را قطع می کنند، رشد موهایشان پس از یک سال به حالت طبیعی بر می گردد.

سوال و جواب در خصوص تاثیر قرص های ضد بارداری بر ریزش مو

با مصرف قرص های ضد بارداری بافت موهایم تغییر کرده است و ریزش مو دارم. آیا باید قرص را متوقف کنم یا قرص هایی با مقدار کمتر آندروژن مصرف کنم؟
بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و قرص های با مقدار کمتر آندروژن مصرف کنید. در این صورت از نظر هورمونی تعادل ایجاد می شود و از ریزش مو نیز جلوگیری می شود. گاهی نیز از تشکیل جوش و آکنه نیز جلوگیری می شود.

منبع: اوما

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۸۷۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی